header image
 

Hazai Aion Magazin keres rovatvezetőket

Mr. Fireman keresett meg azzal, hogy adjak neki neki lehetőséget kihirdetni a magazin szerkesztő toborzását. Nos, akkor át is adnám neki a szót:

Figyelem!

Szerkesztőket keresünk egy új, magyar színes digitális AION Magazinhoz. A terv az, hogy egy havonta megjelenő, képekben és leírásokban gazdag digitális magazint készítsünk, és ehhez várunk lelkes profikat/amatőröket, akik éreznek magukban energiát és kedvet ahhoz hogy akár önálló rovatot vezessenek. (Bármilyen AIONnal kapcsolatos témában, például sett összehasonlításokat készítsenek, vagy élményeket/tapasztalatokat/trükköket osszanak meg a magyar AION közösséggel.)
Jelenetkezni a Magazin főszerkesztőjénél lehet: Mr.Fireman – [email protected]

Feltételek:
-Heti legalább 1 szabad óra a rovat megtervezéséhez
-Ventrilo program használata
-Kedv az íráshoz

Sok sikert a jelentkezőknek!

~ by Menorel on .

Aion

4 Responses to “Hazai Aion Magazin keres rovatvezetőket”

  1. “Bármilyen AIONnal kapcsolatos témában, például sett összehasonlításokat készítsenek, vagy élményeket/tapasztalatokat/trükköket osszanak meg a magyar AION közösséggel.”

    a.k.a. varianceblog?

  2. Én például dzívesen látnám menorelt a szerkeztők között. És például a régi képeskönyveket feldolgozva a mai információkkal.

  3. Egyszerűbb lenne simán magyarra fordítani az angol hivatalost.

  4. Ez a kezdeményezés teljesen független ettől a blogtól és jómagamtól is. Ezzel a posttal csak teret engedtem a kezdeményezés terjesztésének, de sem időm, sem motivációm nincs arra, hogy rovatszerkesztőként részt vegyek egy új magazin fenntartásában.
    A Variance blogon lévő információkat pedig értelemszerűen a copyrights alatt megtalálható elvárások mentén lehet bármire is felhasználni.

Comments are closed.