header image
 

Kliens oldali bugok halmaza

Nem tudom, hogy közületek érint-e ez bárkit is komolyabban, de eléggé megy a problémázás a fórumokon a kliens bugok miatt. Egyrészt ugye ott a distance probléma, vagyis nincs vele probléma, leszámítva, hogy nem működik a distance frame. Készült rá egy unofficial bugfix, amivel konkrétan egy srác visszamásolta a szükséges komponenseket az UI könyvtárba, erre egyből jött a problémázás, hogy ez kliens kód módosítás és bár nem botolás, de nem engedélyezett és ejnyebejnye, kitörölték a linket és zárták a postot.

Megjelent ugye a 2.0.0.3-as fix, amibe természetesen a tényleges hibákat nem javították, cserébe viszont senki nem tudja, hogy mi a franc van benne. (update: kiderült, hogy valamilyen exploitot javítottak vele…)

A 2.0.0.3-as patch annyira jó sikerült, hogy többen is olyan komoly problémákkal küzdenek mint: nem tud használni semmilyen skill-t, ezért nagyon ki sem mozdulhat a várokokból. A problémát sem restart, sem semmilyen egyéb probléma nem orvosolja.

~ by Menorel on .

Aion

58 Responses to “Kliens oldali bugok halmaza”

  1. És ha hozzátesszük, hogy bárcsak ne lett volna 2.0, akkor 3.0-tól egyenesen félek…

  2. Mert 2.0val mi volt a bajod?:)

  3. PvP nerf.

  4. ?most a riftezésre gondolsz?:)

  5. Rift, nagyobb classimbalance, retard “pvp areák” balaureában (500mob/négyzetméter), pve cdg.

  6. már bocsi de 1.0 hoz képest 1.5 hatalmas válzotás volt, 1.5 hoz képest 2.0 volt hatalmas… 2.0 hoz képest 2.5 semmi (azért nem olyan kicsi ez a patch mint te állitod) 3.0… honna ntudod lesz e benne lvl cap emelés? uj content? nem feltétlen kell, hogy tartalmazza, amugy jo lenne ha lenne, 1-2 uj map megint 2-4 uj fortressel és másért nem is logolnél be csak hogy siegelj 😀 (Robot) :d

  7. Szergi:teljesen egyetértek azzal h kurva sok mobot tettek be az uj zonákbe,a mai napon kb 100szor szidtam a kurva annyukat ncééknek h ennyi mobot tesznek be:DD Mondjuk ez még elmegy nem is zavarna tulteszem magam rajta,viszont az AP rendszerhez nemnyultak hozzá az már kibaszottul zavar.C dred viszont mostanában 5böl 3szor nagyon tuti szokott lenni,olyanokat pvpzünk h néha jobb mint kint a terepen vadászni:)) De a maradék 5böl 2 az elég fos.Bár tisztában vagyok azzal, h az AP rendszerhez nemnagyon fognak hozzányulni,mert sajnos a pvesek vannak tuljuslyban,és az ö izlésüket kell kiszolgálni(kell AP,go insta)

  8. hölyék vagytok. a mentor rendszer IGENIS NAGY VÁLTOZÁS. meg azért akad ott sok bugfix, új skillek, új taktikák, más buildek lesznek, új insták, új ló[email protected] meg új lópunc1 is. más kérdés hogy ezeket még akkor kellett volna bevezetni amikor MÉG voltak új játékosok….

Comments are closed.