header image
 

Részletek a Déva napról

A következő információk derültek ki eddig:

A Déva napon a mobokból ‘Cake Coupon’ kártya fog potyogni, ez egy quest indító lap, amit felvéve el kell menni a fővárosba és a bejárat közelében megkeresni a egy NPC-t (elyos oldalon: Ias-t). A quest egyébként ismételhető és szintedtől függően ad elég szépen XP-t és pénzt is. A quest leadásáért cserébe (aminek pl. az Elyosos neve igen vicces: ‘[Event Piece of Cake’) [Event Cake Piece-t és [Event] Fireworks-t fogsz kapni. Utóbbi egyszerű tűzijáték, az előbbi pedig egy kaja ami elég komoly bónuszokat ad: +150 max HP, +110 max MP, 5% fight és running speed; ráadásul mindezt egy órán keresztül. Ha igaz, amit az aionarmory ír, akkor egy quest leadásáért 5 ilyen kaját lehet szerezni és max 10x lehet leadni. Szóval egy időre be lehet tárazni ebből a kajából.

Ha már Ias-nál járunk, akkor fel lehet venni az [Event] Joyful Daeva’s Day questet is, ennek a teljesítése után egy [Event] Pointy Hat kalapot kapunk. Ez egyébként egy kék színű bohócsipka, aminek a tetejére egy tiltott önkényuralmi jelképet helyeztek el. (vörös ötágú csillag)

Akik valamiért lemaradtak Valentin napkor a szivecskés fejpánt kiosztásról és azóta is siránkozva nézik, ahogy emberek tömegei a fejükön hordva azt rohangálnak körbe körbe mint a kutyánmajmok; azoknak itt az alkalom, hogy beszerezzék ezt a fejpántot is. Mindösszesen csak annyit kell tenniük, hogy elfáradnak az egyik zónafővárosba (verteron, eltnen és heironban) és felveszik a ‘hearth headband’ questet. Miután megölöd a megfelelő mennyiségű mobot már kapod is a fejpántot.

~ by Menorel on .

Aion

7 Responses to “Részletek a Déva napról”

  1. A süti állat, jó kis boost lesz PvP-ben üldözéshez/meneküléshez! Kár, hogy maga az event PvE, de legalább lesz is értelme 🙂

  2. Én megmondtam hogy ez lesz 🙂 Imba kaja és idióta sapi, persze könnyű volt kitalálni, annyiban tévedtem, hogy kell egy kicsit melózni érte! Azt nem értem ha a mi ünnepünk akkor miért nem pl. a shugok mennek el kifarmolni a cuccokat? Na mind1, lesz legalább fincsi kaja.

  3. a fejpant 30 napig hasznalhato. gg

  4. Most őszintén, ki az aki az első próba után 30 napig tárolja? 😀

  5. Nekem minden eventes cucc megvan a bankomban.

  6. És mégis, milyen mobok dobják az itemet? mert armoryn nemsok midnen van, se a hopnlapon, csak hogy dobják, vagy ezek szerint bárhonnan eshet?

  7. “During the event, characters have a *high chance of picking up a Cake Coupon from any monster that they defeat.” Bármilyen mob dobhatja a szintednek megfelelően, bárhol.

    *high chance: ahogy a “soon”-t is értelmezik az NCSoftnál 😀

Comments are closed.