header image
 

NCWest – ‘szerintünk tegnap tranfereztünk’

Újabb Orwelli kanyart játszott el a drága NCWestünk:

Ahogy a screenshoton is látható 22-én (1. pont) megjelenet egy hír az uk.aiononline-on arról, hogy következő transfer kör. Eközben a cikkben már az 2010.09.23-as dátum van (2. pont), sőt a ‘news listben’ is az szerepel, hogy 23-án jelent meg ez a hír. Oké, mondhatjátok, hogy mit kötekszem én ezen, hiszen végülis a konkrét dátum szerint majdnem 22-én született ez a post, lévénhogy még hajnali 1 előtt elkészült. Eddig nem is lenne gond. Akkor most mi van? Az van, hogy 24-e van és tegnap még késő este sem volt kint ez a post. Hol van a kutya elásva? Egyrészt ugye ott, hogy vajóban ez a post ma hajnali 0:50 perckor született, ami egyébként az angolszász időábrázolás szerint valóban ‘még’ szeptember 23-án történt meg.

Oké ezt tisztáztuk, hova is jutottunk ezzel? A mi drága Ayasenk volt szives szólni róla, ma hajnalban, hogy tegnap este 10 órakor meg fognak nyílni a transfer queue-k. Mondhatni jófej, végülis bizonyos szerverekről/szerverekre jó ha ilyen 10-20 embert enged a safeguard transferelni. Akik esetleg erről – is – lecsúsztak, azoknak sovány vigasz, hogy jövőhéten még biztos, hogy lesz transfer. Szóval jövőhét csütörtökön este 21:56 körül lehet belökni a KV-t és vadul elkezdeni klikkolgati!

~ by Menorel on .

Aion

One Response to “NCWest – ‘szerintünk tegnap tranfereztünk’”

  1. Ebben az a furcsa hogy 22:10 és 22:20 között nekem maintenance-t írt.Amit el is küldtem a supportos csókának akivel diskurzust folytatok a transfer problémáimról hogy helyezze fel magának.

Comments are closed.