header image
 

Apróságok mára…

Lassan egy újabb hét telik el anélkül, hogy bármilyen értelmes dolog történt volna az Aion kommunikációban. Ez idő alatt kaptunk egy fantasztikus Eye of Community-t, amiben Kinslon újságolja el nekünk, hogy fúúú de mennyire fontosak vagyunk nekik és lássunk csodát mennyire fontos volt a rift-es survey és hamarosan mennyire de mennyire nagy változások fognak történni annak kapcsán és ő már folyamatosan egyeztet a dev-ekkel, DE persze arról még nem tud beszélni, hogy valójában mi is fog változni. Köszi…

Ayase október 30 óta életjelet sem adott, gondolom már megint nyaral vagy telel vagy mi. Ami érdekesebb, hogy vele párhuzamosan Faelan is eltünőben van, ő is már lassan egy hete meg sem mukkant. Ami meg még ennél is érdekesebb: Az egyik német CM nekifogott Faelan helyett megválaszolgatni néhány angol topicot a fórumon, erre ezeddig nem nagyon volt példa. Lehet persze, hogy csak spontán jófejségből segít be Faelannak, de ha már nincs semmi infó akkor legalább spekuláljunk kicsit: Talán Faelan is bedobta a kulcsot? Meglátjuk. Egyébként Lisertan feltalálta az ultimate kifogást: ‘hamarosan – soon – ki fog jönni a 2.1-es patch. Tudom, hogy a hamarosant – soon – nem szeretitek, de sajnos és német vagyok és nem tudom választékosabban kifejezni magam‘. Ezek után persze egyből kapott egy listát a ‘hogyan mond másképpen a soont‘ témakörből.

Ha már Lisertan, akkor érdemes rápillantani erre a topicra is. Igaz, hogy németül van és igaz, hogy én nem igazán beszélem ezt a nyelvet, de ha jól értem/sejtem, akkor ezzel a posttal Lisertan kvázi elismerte, hogy valóban a november 17. az előzetesen tervezett 2.1-es patch dátum, aminek a forrása ugye az ncsoft-os financial teleconf. Van ez így.

~ by Menorel on .

Aion

200 Responses to “Apróságok mára…”

  1. +1 ^^

  2. Grumpy,overgeared alatt azt értem,amikor valakinek megvan mindenböl az 50es abyssitem,a fegyo minimum +10re encsizve stb..Persze most 2.0ban elvileg nem az 50es az “overgear”,de mivel egyedül ékszerekböl van betéve az 55ös maxos abyssitem,ezért mégiscsak:) A sorcirol meg hogy mennyire haszontalan kari csak annyit,hogy jelenleg a gladi mellett a legerösebb pvpre,mind solo mind mass!Tök izgi amikor repkedem abyssban,jön egy sorci rámver egy dotot és belehalok mert beprocol neki a gs,meg a cc hegyek,a pajzs a blind …Egy duelben ha semmi nincsen cdn éppen,szerintem csak mákbol lehet elverni(azonos cuccban levö kb azonos tudásu emberekre értem).Egy picit el is tulozták,bár gladit is sajna!Egy gladi is ha betolja a DPs buffját,3-4 embert lazán lerendez ha ügyes,és ugyanez a sorci! “2) sorci szegény jelenleg, az egyik leggyengébb pvp kari, és egyre inkább szükségtelen pvpve-ben is (dred)” :DD ezt szerintem viccnek szántad!

  3. lehet ezen még lovagolni, de sorci attól még gyenge marad, és elárulhatom neked h semmivel nem nagyobb a dps-e mint barmelyik más DD-nek. (ha mondjuk egy hosszabb időintervallum átlag dpsével szamolunk, ami ugye megmutatja a reális dps-t)
    Dredgionon en sem szeretem ha groupban van… imho gladi+templar+sm+cleric+chanter+ranger vagy assa, a leginkább nyerő dredgion csapat.

  4. az assámmal el tudok verni egy sorcit (feltéve ha nincs +15 tuti tibi tómja, mert akkor 1 hitel) olyan 50-50% eséllyel. a pajzs nem gáz viszont a binding leapet vagy mia szart mindig beszopom és ált. ott szoktam elvérezni….

  5. Grumpy, szörnyű sorcik lehetnek a szervereden, részvétem 🙂

  6. Vagy csak a csapat képtelen felfogni, hogy nem kiütni az összes cc-t 🙂

  7. 😀 ja, a sorc gyenge… egy dolog, h utálom azt a kasztot, de attól még nem szeretek ellene pvp-zni gladival. Mondjuk a rangerrel igen. A dps-ről meg annyit, h lehet gondolkodni a hosszabb távon nyújtott teljesítményéről, ami elég imba, de mivel jelenleg mindenki pvp-ről beszél, maradjunk a rövid távnál. Kedves lacerral 3x dueleztem. (gyanítom többszört nem is karaok) 😀 Round 1: dot, vagy debuff nemtom+ GS proc = haltam. Round 2: lassítás+GS proc = haltam. (jött a “jól van Lacer hagyjál már a szutykoddal) aztán 2.0-ban Round 3: fa, selfbuff, delayed, inferno = 15k HP egyben leszalad, haltam. Csak mellékesen megjegyzem, tesztként megnéztük a reflektes shieldjét is, amihez nagyon skillesnek kell lenni, h valaki meg tudja nyomni a gombot = símán levágtam magam rajta. Ettől független a duel ugye ideális körülményeket teremt, és nem jelenti azt, hogy a sorci nem ölhető, mert ha elém kerül és nem én vagyok a targetben, akkor vége… De mindenesetre az leszűrhető, hogy semmiképpen sem gyenge kari a sorci. …de játszon vele akinek két anyja van.

  8. Iridescent és kedves társai érdeklődnék , hogy mi az oka annak , hogy szépen , kultúráltan nem lehet elmondani amit szeretnétek , csak az alpári dumával lehet nyomatékot adni mondanivalótoknak , vagy a szókincsetek olyan gyér , hogy ez nem kivitelezhető? Amm amennyiben ez utóbbi , akkor tudnám javasolni a könyvek olvasását mint opció.

  9. Ne tudd meg, én még az asztalt is ütöm ilyen hülyeségek hallatán, vérben forognak a szemeim és csorog a nyálam! Nehogy már ne káromkodhasson az ember egy jót, b*sszameg! 😀

  10. ha tényleg ilyen nehéz pvp-ben legyőzni sorcit másoknak, akkor visszavonom az állításom… Én csak magamból tudok kiindulni, és mivel nekem rangerem van, még nem került elém olyan sorci, aki egy kicsit is megizzasztott volna. És még azt sem mondandhatom h nagy tudás kellett volna hozzá… felrakom buffjaimat és 3at beleeresztek aztan ennyi is volt a dolog.

  11. Ja, hogy ranger … azzal valóban izzasztó meló a PVP 🙂 Egyébként nem értem miért is alapoztok a duelra egy world pvp játékban. Jó a sorc, de kint a “prérin” ölhető. (Zender, amit írtál elég szélsőségesnek tűnikm milyen karaktert “alázott” így meg?)

  12. Mint írtam Ranger meg tudja fogni a sorcit, de csak a jó ranger és nem mindig, ami pedig a hosszabb távú DPS-t illeti ebben a ranger és a sorc a nyerő, mert láttam pár értéket BT bossokon nem csöves dreadgion meg ilyenek, Grumpy te pedig örülj hogy alázod a sorcikat akkor te egy jó ranger vagy, de ne becsüld le őket, mert van egy pár tuti aki seggbedug csak még nem találkoztál velük 😀
    Gondolom te vagy spatán Grumpy nevű ranger akinek 40es abyss ruhája van 50es abyss íj és csöves kövek vannak a ruciban meg a fegyóban is és az a 267 crit rate se vmi meggyőző, tényleg nehéz lehet lelövöldözni csóri zöld ruhás asmo sorcikat, minthogy ismerjük spata asmo helyzetet, de köszönjük az E-pénisz bemutatást innen is.

    Blizz legközelebb ne gondolkodj 30 percet, hogy ilyen szépet írj, mert rajtad kívül senkit sem érdekel, ahogy az E-péniszed hossza sem érdekel senkit és itt hagyjuk is abba, mert nem személyeskedünk, ezért menorel harap 🙂 Válaszolva pedig számodra nagyon fontos kérdésre: hogy legyen mit kérdezned!

    Azt hagyjatok békén trollok! NINCS több kaja!

  13. Sry, látom glad …

  14. Ahh, kéne nektek valami normális fórum, ahol kiszívhatjátok egymás vérét, mert én már agyérgörcsöt kapok attól, hogy minden offtopic commentet végig kell olvasnom.

    WTB főállású comment moderator: Az alapelv elég egyszer: Ami minden bizonnyal nem tetszene Menorelnak, azt még az előtt kitörölni, hogy elolvasná és megvéleményezné.

  15. havi brutto 80k és jövök BD

  16. igérem, hogy a reklámokból befolyó brutális bevételek felét megoszom veled, ha bevállalod. Kb évente egy fél teavaj ki is jönne belőle.

  17. pöpi, nem is láttam h vannak reklámjaid 😀

  18. Iridescent: gondolkodj már el azon hogy miket beszélsz! Nem tudom miért kezdtél el személyeskedni. Rajtad kívül mindenkinek volt annyi esze, h ne a masikat oltsa, hanem általanosságban beszéljen. Azt meg h milyen a karim szerintem hagyjuk mert te kb annyit értesz hozzá mint a sarki zöldséges. Ráadasul az ég adta világon semmit nem tudsz rólam ugyhogy inkább psszt!

  19. a kövekről meg majd akkor dumálunk amikor lesz vmi pvp seted és megpróbáltad bekövezni azt a 30 slotot Attack +5-ös kövekkel

  20. Nah most keltem bmeg… Szal Szergely: nem nem megyek perentora. Miert? Es igen ha hiszed ha nem – bar nem igazan erdekel ki mit hisz – nem tol eppen jo dmget a sorci egy fort instan. Es azert irtam csak fort instat, mert azon voltam mar parszor. Es egyszeruen uccso boss lassan megy sorcikkal. Ez van. Csapj be egy dmg metert es majd meglatod. Biztos nagyon jo hogy 10k-kat belelo par masodpercenkent, de ugyanannyi ido alatt tobbet belevisz egy assa vagy egy ranger.

  21. Szerintem beleillik ennyi az “Apróságok mára…” topicba x)

  22. Ah, lassan frissült a lap lol lemaradtam pár dologról. Szóval Töki: csak azért kérdeztem, mert légió nélkül vagy, de akkor más az oka 🙂 Sorcis témát én már ejtem, mert lassan agygörcsöt kapok 😀

    “Rajtad kívül mindenkinek volt annyi esze, h ne a masikat oltsa, hanem általanosságban beszéljen.” -> mindenki hülye!
    Bocs x)

  23. En sose voltam nagyon klanban ez nalam nem jelentett tul nagy problemat. Ahol meg voltam ott se sokaig mer vagy kirugtak vagy leleptem. Nem sok ertelmet lattam soha aionos klanosdinak… Mondjuk most van klanom spatalos behappy. Bar ide is csak grumpy unszolasara leptem be (onsajnaltatas powa). Engem nem is erdekelt sorcis tema, csak elmondtam velemenyem ennyi.

  24. Hát igen akinek fáj az igazság az mindenfélét kitalál, hogy rejtse a lámaságát XD Ezt soha nem mossa le magáról XD

    Grumpy te meg hagyjál már békén a sírásoddal légyszíves, kutyát nem érdekli a bajod. Poor troll …

    Tököd spatán hogy állnak az asmok, mert most Telemacsóról sok asmo megy oda legalábbis tervbe van konkrétan egy légió meg még jó pár asmo, hogy ők majd ott rendet raknak. Nálunk légióban van oylana kik asmo odlarol jött spatáról és modnta hogy teljes halál, ely szemszögből ez hogy néz ki?

  25. Nos annak orulnenk, ha jonnenek az asmok:D Mert valoban eleg gaz a helyzet, bar fentebb valahol irtam hogy tegnap vagy tegnap elott miutan adtunk nekik egy fortot utana ramentek kysisre vagy krotanra is, mar nem emelxek… Es eleg nagy harc lett belole. Szal csak pislogtam itthon monitor elott, hogy ez most mi volt, mert ilyet reg nem lattunk. Egyebkent valamivel talan jobb lett a helyzet mint 1-2 honappal korabban volt. Sztem javulgat szep lassan. Nagyon lassan… Speciel 50es dred kb 2 sec alatt enged be. Chantra dredrol nem tok nyilatkozni mivel 1 honapja uj mainem huzom. De az meglepett hogy 50es dreden aplyzok es hopp beenged.

  26. Akkor érdekes lesz a holnapi siege az biztos.

  27. irikém, rendet rakni? ne röhögtess már, telemachusról menekülnek valami easyBB modot keresni, de nem rendetrakni mennek, csupán feladták azt, hogy siege időben siegelni kéne és nem instázni, ja meg olnine lenni, ja és NORMÁLISAN VEZETNI! ja, hogy azért követtünk valakit mert sexy a hangja? GG akkor azoknak akik emiatt….
    ellehet transferelni nagy mellénnyel hogy “rendet rakni megyünk” ettöl még itt mindenki tudja, hogy menekülnek. Másrészt ezzel is csak nagyobb szart kevernek ott, ahol már igy is nyakik ér…

  28. Hát már spatalos asmo oldal is easynek számít, ez EPIC 😀
    Jewy, hozzászólásod alapján gyanítom, hogy elyos oldalon játszol, szóval ne sírj, hogy nem lesz kit gankelned, hanem gyere perentora és meglátjuk itt mekkora mellényed lesz 🙂 Btw, tudod nem azok szokták elsőként elhagyni a süllyedő hajót, akik siege időben is instáznak, hanem azok, akik már belefáradtak, hogy mások seggét kelljen kirugdosni isntákból siege időben… A kettő között van egy pici különbség 🙂

  29. Ah Jewy, te vagy aki másnak felhánytorgatta azt is, hogy rerollolt EASY MODE karakterre? Figyi én olyan embereket is ismerek, akik gearelődni szoktak, hogy EASYBB MODE-ban játszanak! Na ezt add össze, hol tart a világ! Szerintem felháborító…

  30. szerintem is szergely, a spatalos nem feltétlen easyBB mod, nem voltam ott sosem nem tudom mi a helyzet, de azt tudom hogy telemokus kb 100-200 asmost veszit most, és igen telemachushoz képest (ha mindet megkapjátok és siegelni is fognak) nem ugy mint itt az utobbi időben a hatalmasan isten Prime Wings legion ami csak szabotálta a siegeket satöbbi… akkor lehet hogy elég jól jártok. Az elyk nagyja (aki olyan volt) már ellépett onnan szóval ha csak ilyen kis nonamek maradtak akkor igen, easyBB mod mint a telemachus per pillanat. ki kell hogy ábránditsalak, perentora nem tudunk bejutni a haverokkal, egyszerüen lehetetlen… és miért tegyek tönkre egy szervert? pont ez a mentalátás cseszi szét a szervereket, arról nem is beszélve hogy a te kis asmo kánaánod kicsit overpopulated? vagy ezt ti észre sem veszitek?
    mindenesetre, lehet menekülni, megértem én, jobb játék reményében, de mint ahogyan az elyos oldal már közölte, ugyis menni fognak utánatok, és tök mindegy hogy spatalos balder kromede, vagy mi, megfognak találni (föleg ha vége a F2P transfernek és bejön a P2P ami azt fogja eredményezni hogy bárhova mehetsz…) szoval ja, ha kb ezt akajátok játszani ám legyen, de csak segitetek nekik hogy hamarabb legyakják mastát, vagy hamarabb felgearelödjenek, azt megint elkenik majd a szátokat és megint sirtok, ja hogy akkor majd fizetni kell a transferért… egye fene szerverröl szerverre… mig mindent el nem baszunk.
    Az elmult egy héten Malothar iszonyatosan jó munkát végzett, pár ember szemében (akik nem voltak ott kérem ne nyilatkozzanak mert fingjuk sincs az egészről) felcsillant a fény, hogy igenis lehet, lehet még esélyünk, lehet tuleröben vannak, MÉG TULABB hogy majdnem a fele az asmoknak most elmegy. de az a pár ember akit hátra hagytok az legalább kiáll valamiért, mégha szarul is állunk.. (nem nem a pve faszokrol beszélek) és kb mostmár esélyünk sem lesz mert mindenki egy massziv megmozdulással megy és nyalja a PW kicsi popiját mert egy nő irányitja a legiont… hét sok sikert mindenkinek a Spataloson, majd ha összevernek ott is az elik mert nem ugy jön össze a dolok ahogy leképzeltétek akkor meg gl az uj szerver kereséséhez.

    Wall of Text OFF

  31. RRRRRRRRRrrrrrrrrrraageeeeeee!!! 😀
    Én csak azt mondom, hogy nincs abban semmi meglepő, ha valaki megunta már a banán nyaldosását és értelmesebb játékélményre vágyik, ami az adott szerveren lehetetlen. Ez persze igaz mind2 oldalra, nyilván szar a pvp, ha nincs ki ellen 😛 Viszont elyosként easy módról beszélni: priceless 😀 A három angol szerver közül egyedül perenton nincs elyos uralom. És nem a perento asmo overpupulated (az ÉN kis kánaánom, nomnomnom ^^), hanem az egész szerver. Belső fortok hetente cserélődnek, szvsz elég nagy balansz van, asmok aktívabbak siegen, de nincsenek többen. És még mindig csorognak be új játékosok, nem egyszerű, de nem is lehetetlen bejutni perentora. Hozzáteszem: sajnos, mivel tényleg rengetegen vannak, ami zergelésekhez vezet mindkét oldalon.

  32. Csak egy példa, tegnapi divine védés: 379 elyos vs. 397 asmo. Kemény asmo dominancia, igen 😛

  33. szergely, szeretném megosztani veled, hogy elöbb ugranák ki az ablakon minthogy homokos barátainkal játszam 🙂

  34. oO?

  35. értsd, asmodian vagyok 🙂

  36. ugranááák?

  37. sok erdekesség igy hoza kell szolnom,

    1., én ismerem grumpyt lattam mar ddreden is regebben, sztem lower abyssbana zöld 30-40es sorckat osztja max, valószínűleg nem találkozott még Deliannal aki 10 böl 10 szer nullázná le minimális hp vesztéssel.

    2., mint non-stop KDM 1.6 használó 2.0 elötti adatokra alapozva a sorci verte a rangereket trashen is fort instaban, pusztán az a helyzet hogy a sorcival nehezebb jo dmg et tolni és sok a láma, de ez nem jelenti azt hogy a sorci nem jó. 55 ön nem tom mi ahelyzet… de asorci állítólag csak erösödött

    3., ha a Telemacusról a Royal Legion megjelenik tényleg ma spataloson az valóban érdekes lesz állítólag full legion transefjük van. érdemes megnezni a 60 db 55 ös emberkét elég szép gearjuk van.

  38. Na lol, ez a Royal az a Royal, akik anno még a Gorgosról mergelődtek össze a Spatalosra, majd a Spatalosról fejvesztve menekültek az első tranferrel tovább? Az mi már, hogy most meg vissza a Spatalosra?
    Nájsz

  39. Igen, ez az a Royal :’D Persze biztos volt vérfrissítés, de azért jah 🙂 A büszke gorgosiak 😛
    Jewy: akkor nem szóltam, nem vágom az ottani politikát, csak annyit tudok, hogy Castor részről bőven jutott dáma Telemachusnak, az pedig sosem jó 🙁

  40. Nna ehhez én se tudom kihagyni a reply-t, nagy nehezen átfenyegettem magam telé-re spatáról, erre NCsuck az ippenhogy de tényleg ippenhogy meglevő ballance-ra odatransferel 2 db 300kk contrib pont fölötti elyos légiót aminek a közelében sem jár senki egyik oldalon se telén, azóta mindenütt boon controlba meg existanceba ütközöm, és ott voltam az első zergen amikor megjöttek, háát régi szép spatás időkre emlékeztetett a piros(zöld)erdő és úgy nyomultak be a 2 gelka fort után mastariushoz mint még annó spatán se(mert ott is ott voltam mikor ely mastit ütötte). Tehát megértem az asmokat akik lépnek bár sztem spata fail lesz és 2 szerveren lesz kevés az asmo. (és bocs akinek nem inge ne vegye magára, de akinek nagy az arca lehet menni saptára asmo nak azt ott mutassa meg, aki nem volt spatán asmo az részemről meg se szólaljon.)
    thx:)

  41. Hú még annyit és lenyugszom csak boccs már ki kellett irni, de én nagyon szeretem aion-t főleg a glide-ot és innentől bojkottálom az ncsoft termékeket asszem gw2 őt is. Mert ezt nem bocsátom meg, sztem a kiadó hibája az egész fail, persze a pénzem azért kellene.:P

  42. Szvsz amíg kikapcsolódást nyújt egy játék, addig ok. Utána tovább kell lépni, legfeljebb visszanézni később, ennyi.

  43. öszinte leszek szergely, castoron is mi volt? az elyk nem jöttek siegere, igy volt kék minden, emlékszem hogy hosszu orákat farmoltuk a guardokat medálért (kb mint most az elyos) ez volt a hires PW illetve Aura irányitása, mikor oda került a helyzet, hogy pvp ill ZvZ van siegen, egyböl mennek el, az utobbi 1 honapban PW-st aktivan még nem láttam siegen (nem is fogok) annyit csináltak mindig (amolyan összejátszunk az elykkel szaga van/volt) h mindig befoglaltak minden artit azt elhuztak a fenébe… szal kicsit gáz, és ezek mennek spatára “rendet rakni”…

  44. Ha már nem nyújt kikapcsolódást egy játék, akkor tovább kell lépni, ennyi. Lehet szidni a kiadót, hogy húú mocskos dögök, de lehúztatok, aztán milyen szar lett az egész játék… De az igazság az, hogy eddig fun volt – tehát azt kaptam amiért fizettem (részemről még fogok is egy darabig). Ha ez drasztikusan változik, vagy csak ráunok, akkor köszönöm szépen, ennyi volt 🙂 Nade így ragelni 😛

  45. Jewy te Shadout vagy mi? Ha nem, majd szólsz és én kérek elnézést, bár a stílusod hasonlít 🙂

    Vmit félreértettél, a PW azt hiszi, hogy, majd ők rendet tesznek spatán, de nem AURA az aki irányít vannak ott páran mögötte akik irányítják, tudom, mert rohadt sokat volta, a TS szerverükön SIEGE alatt míg abban a légióban voltunk és felraktuk őket oda ahol most vannak, persze mikor elment az a 20 ember akik termelték a contri pontot nekik le is állt az élet náluk, de ez volt PewPew-ben is. PW vezetése láma és ez így is marad amíg aurát rángatják hátulról, meg még ki tudja mit csinálnak vele, akinek pedig sexy hangja van az Pearline 🙂 Tiszta igazi japó anime csaj hang!

    Én nagyon jól érzem magam itt a szerveren, és előbb utóbb beáll a rend mikor fizetős lesz a transfer, persze addigra a helyzet elég kusza lesz, de én ezen nem aggódom, Malothar meg tényleg jól csinálja amit csinál, várom a következő 1 hónap fejleményeit.

  46. Iamcool

    1. Grumpy az Grumpy en is megeszem ot nehany pillanat alatt:D

    2. tudjuk te meg egy templaral is tul dps-elsz mindenkit…:D Te mondod ezt a non stop KDM es egyeb dolgok hasznaltaval en meg mondom a par szaz insta runommal es KDM hasznalataval. Volt alkalmam eleg sok variacioban megjarni a fos fort instakat. Bar inkabb az mint a guard farmolas nonstop. Es mivel tudom hogy teged “dont call me pve”… Ezert ugyerzem hogy nem nyom a latba sokat a szavad ez ugyben.

    3. Ennél ami most van barmiylen valtozas csak meg erdekesebbe tehetne ez at amugy is erdekes szervert… Legalabb vegre nem zold gires retaradalt fogyatekosok ellen kene harcolni

  47. Jah es jol mondod Szergely xD

  48. Mentális képességek = gear >.<

  49. Jah es meg valami meg mielott valaki meggyanusitana, hogy teljesen sorci ellenes vagyok (huhu)… Nem feleslegesebb a sorci sem egy fort instara vagy akarmelyik instara jelenleg 50 alatt mind mondjuk egy templar vagy fort instak eseteben egy cleric. Templar nelkul is gyorsabban megy az isnta cleric nelkul is gyorsabban mehet, mert egy szaros chanter is eleg a healre esatobbiesatobbi. Szal nagyjabol kb mindenki nelkulozheto mindenhonnan 50 alatt. Csak gear meg nemi skill kerdese. Anno azert vittunk sorcit egy fort instara mer jajde kellett 2 mob kozul cc-zni az eggyiket. Aztan eltelt 2 honap mindenki gires volt mar nem kellett cc-zni lofaxt se sehol. Mentem mar ugy hogy 4 sorci 1 chanter meg ugye EN… Mindenki minimum mira es egy nagy rakas fos volt. Es nem azert mert midenki fogyatekos volt es ne mtudtak vegignyomogatni azt a nehany gombot a skillbaron, csak egyszeruen lassan oltunk ennyi. Uccso boss is volt vagy 4 perc. Az egesz insta meg vagy 50 perc. Amikor 4 gladival mentem +1 cleric erdekes hogy 28 perc alatt vegeztunk egesz instaval ugy hogy 3 perc volt a boss. Szal en nem azt modnom hogy fos a sorci, de egy fort instara en azt vinnek utoljara… No meg templart…xD

  50. Mi AS-nek estünk neki 1 grouppal, úgy hogy assa tankolt 😀 Persze sokáig nem jutottunk, de az első boss azért lement (ahhoz képest, hogy úgy vágtunk neki, hogy az első 3 mob tuti kiwipeol :D), de miután 50% alá szenvedtük a bosst olyan wipefest kezdődött, hogy csorgott a könnyem a röhögéstől 😀

Comments are closed.