header image
 

Gyakran ismételt kérdések a Glory pontról ( Honor pont )

A hét folyamán a GM-ek különböző segédleteket és magyarázatokat adtak ki a fórumon érdeklődőknek ezért szeretném ezt lefordítva ide is kitenni. A Glory elnevezést nem én találtam ki, ez lett a hivatalos neve.
Mi ez az útmutató és mi az a Glory pont?

A Glory pontok egy új vásárlási forma amellyel felváltjuk az Abyss pont valuta rendszerét Army 1-Star Officertől felfele. A játékban egy pirog G betű fogja jelölni hasonlóan mint az Abyss pont esetében az A betű. A GP számos ponton különbözik az AP -tól aminek megszerzési módja is teljesen más.


Mi a fő különbség az Abyss pont és  Glory pontok között?

A fő különbség a rank meghatározásában található. Rank 1 és Rank 9 között az Abyss pont szerint rangsorolódik a játékos így az alsóbb rangoknál ez továbbra is számítani fog.

Ezen felül a GPlesz meghatározó Army 1-Star Officer -től felfele. A GP -t nem lehet elkölteni semmire, halál után nem csökken viszont minden nap veszítünk belőle bizonyos mennyiséget aminek mennyisége a rangon alapul. Ezért a játékosokat készteti arra, hogy aktívak maradjanak és mindenhol minden eseményben amivel ponthoz jutnak részt vegyenek.

A karakterek továbbra is AP -ból tudnak itemeket vásárolni és ugyan úgy veszíteni nyerni mint azelőtt, de Amry 1- es szinttől nem befolyásolja a rangot az AP mennyisége. Melyek akkor a legfontosabb változások?

Az alábbiak szerint lehetne összefoglalni:

  • A játékosoknak aktívnak kell maradniuk annak érdekében, hogy tartani tudják a rankjukat.
  • A GP -re csak bizonyos módokon lehet szert tenni.
  • A jelenlegi játékosoknak akik megfelelnek a rendszernek a bevezetés napján az AP-t arányosan váltják át GP -re

Hogyan juthatok Glory ponthoz?

Glory pontokat tudsz szerezni a következő módszerekkel és helyekkel:

  • Siege foglalások/védések Katalamban és Danáriában
  • Siege foglalások/védések Inner Upper Abyss területén
    (Krotan, Kysis, Miren)
  • Iron Wall Warfront
  • Kamar Battlefield
  • Engulfed Ophidan Bridge
  • Arena of Glory (61+)
  • GP küldetések
  • PvP Blood Mark küldetések
  • Öld meg Hyperion -t

 

Mikor lesz több lehetőség Glory pont megszerzésére?

A felsorolt módszerek az összes jelenleg elérhető lehetőségek. Amint több módszer a rendelkezésre áll frissíteni fogunk.


Az AP itemek is beszámításra kerülnek?

Nem, az AP itemeket be kell váltani a bevezetés előtti napon, hogy beleszámítsanak az átváltásba.
Hogyan hat ez a szerver transzfer szolgáltatásra?

Nem lesz tovább AP pont korlát azonban létrejön a Glory pont korlát. Mivel azonban a Gp -t nem lehet elkölteni továbbra is lehetséges a transzfer ha a játékos beleegyezik, hogy a pontok egy részét elveszíti.
Hogyan lehet az AP -t GP -re alakítani?

Egyenlőre nem lehet átváltani AP -t GP -re csak a patch behozatalának napján.
Kaphatok GP -t ha a siege támadása/védése sikertelen?

Igen. A Gp továbbra is jutalmazni fogja szintnek megfelelően.

~ by Corzi on .

Aion

3 Responses to “Gyakran ismételt kérdések a Glory pontról ( Honor pont )”

  1. van mar tapasztalat,h jotekony hatassal van-e az aktivitasra? gondolok arra h ugye sokan nem mentek siegekre akik tudtak volna transformalodni, most nyilvan aki 5star vagy folotte van az megy h tartsa a rankjat, mik a tapasztalatok? ja meg NAn 4.5ben van ceramium medal napi quest?

    • van tapasztalat. army 5 felett NA-n csak az tud maradni akik tenyleg folyamatosan mennek mindenhova. a Governorunk es a legio leader commanderunk is naponta szinte csak bukik, nyereseget csak akkor tudnak hozni, ha shopbol veszik az insta reset scrollokat es mennek folyamatosan instazni. Ami nalunk a felhaborito h a PvE herok maradnak magas rankon akiknek koze nincs a PvP -hez. PvP -bol medalt ki sem lehet szedni kb. Arrol nem is beszelve h egy siege-en 200 asmo van kb 500-600 elyos ellen. a multheten minden fort ely volt mi 0 % -on altunk

  2. hat ez szomoru, adtak a szarnak egy pofont, nesze semmi fogd meg jol….amugy napi quest az van ceramium medalra? mert most jelenleg ez a legrosszabb, h nem lehet gearelodni mert nincsen medal, legalabb ha keves is de minden nap fixen jonne vmi…

Comments are closed.