header image
 

About and Copyrights

Az alábbi kis üzenet kvázi a blog indító üzenete is volt. Természetesen azóta már az Aion réges régen megjelent EU/USA-ban is és mi is itt játszunk, de a régi idők emlékére meghagyom ezt az “About”-ot. Néha jó visszanézni, hogy honnan indultunk.

Az Aion: The Tower of Eternity egy MMORPG játék, mely jelenleg Koreában és Kínában érhető el. A játékot az NCSoft koreai játékfejlesztő cég fejleszti. Az Aion a PvP és PvE kombinációját adja távolkeleti fantasy környezetben. A játék 2009 szeptembere végén fog megjelenni mind az EU-ban, mind az USA-ban. Addig is az Aion fanok (köztük mi is) a Kínai szervereken tengetik napjaikat.

Ez a blog egy maréknyi lelkes magyar játékos élményeit hivatott követni akik az Észak-Kínai régió Aspel szerverén kötöttek ki. Ez egyébként egy nagyon hangulatos szerver. Lényegében elmondható, hogy az itt játszó kínai játékosok angol tudása erősen korlátozódik a “you no take candle”-re és itt véget is ér. Ennek ellenére mi lelkesen küzdünk…

forrás: http://en.wikipedia.org/wiki/Aion_(computer_game)

Jogi nyilatkozat: A blog teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Minden egyes bejegyzésnél jól látható módon fel van tüntetve annak szerzője. A blog mindenkori aktuális szerkesztői együttesen és önállóan is rendelkeznek a bloghoz kapcsolódó szerzői jogok gyakorlásával. A blog bármilyen tartalmának az eredetivel megegyező másolása vagy az ahhoz kapcsolódó kutatómunkák sajátként feltüntetése, csak abban az esetben lehetséges, ha azt előzetes jóváhagyta az adott tartalom szerzője . A blogon lévő tartalmak nyílt információkra épülnek. A blogon megjelenő tartalmakra bárki hivatkozhat direkt linkkel és/vagy rövidített kivonatolással, amennyiben minimálisan megjelöli a blogot (pontos megnevezés és link) valamint a forrásként felhasznált tartalmat (post neve és link).

© “Variance – Hungarian Aion Blog” and “Variance Blog”, 2009-2010. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to “Original Author” and “Variance Blog” with appropriate and specific direction to the original content.

—————–Ad SPACER——————-

Google AdSense hírdetések. Ugrás a commentekhez…

Leave a Reply