header image
 

Kérdések helye, Chitchat, Offtopic

Mivel az egyes témák kommentjei között  gyakran előkerül az “offtopic” cimke, ezért szeretnénk helyet adni az ömlesztett kérdés/felet, offtopic, mellébeszélésnek is. Ezt az oldalt kezeljétek egyfajta “kibeszélem magamból a gondolataimat” üzenőfalnak.

Szabályok:

 • Bármiről kérdezhetsz, amire szerinted itt bárki is tud választ adni.
 • Nyugdtan ki lehet beszélni az ingame élményeket, sikeres/sikertelen dreadgion-t, Abyssi “találkozókat”, de mindezt a kulturáltság határai között. A kulturáltságnak pedig ott van a határa, hogy nem kezdünk el személyeskedni és lenyomorékozni a másikat.  A “gézé hogy megöltél egy 20 szinttel alacsonyabbat” szintén nem kivánatos. Az ilyen commentekre ott van az aionoline karakterlap, oda lehet kommentelni az ilyen sérelmeket (nagyon másra amúgy sem jó)
 • Ha van valami öttleted, információd, de nem passzol egyik témához sem, akkor azt szintén itt megoszthatod.
 • Lehetőség szerint ne gázoljunk bele senkinek a lelki világába egy-egy butább kérdés miatt.
 • Ez nem reklámfelület…

258 Responses to “Kérdések helye, Chitchat, Offtopic”

 1. hali
  azt szeretném tudni, hogyan lehet csatlakozni 1 légiohoz ???
  ha a karim Asmodian-os??

 2. Sziasztok. Én eddig off NA szerón játszottam de egyre jobban idegesített a magas ping. Éppen ezért is hagytam ott:( SZeretnék átmenni off EU szeróra. valaki tudna nekem segíteni abba h melyik szerón a legjobb a ping (német vagy britt). Nekem a ping lenne a legfontosabb merthát ugyis mindenki tud angolul 😀 Persze jó lenne ha a szerón azért el lenne látva kellő playerrel meg nem volna túl inbalanced.

  Előre is thx.

 3. Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy egy idő után újra játszanék az Aion-nal, belépek és csinálnom kell 1 új karit, pedig az NCsoft-ban létezik. Ilyenkor mi a teendő?

 4. Szia! Hogy lehet eljutni Morheimbe?

Leave a Reply