header image
 

Légiók EU-n és NA szervereken

Gyakran néz szembe az ember azzal a problémával, hogy hova menjen játszani 18 szerver közül hol lehet a legtöbb magyar és véletlenül se válasszon bele abba a közösségbe ahol pont nem segítőkészek vagy olyasmit erőltetnek az emberre amit nem szeretne vagy pont azt nem nyújtja neki a légió amiért ő szívesen játszana. Nagyon sokszor láttam, hogy nem a játékkal volt a baj, de nem is az emberekkel hanem az emberek játékhoz való hozzáállásával. Vannak PvP orientált Légiók vannak PvE orientáltak és Siege orientáltak is előfordulnak most már elég nagy számban akik elég komolyan veszik a dolgokat és vannak a vegyes légiók akik azt vallják, hogy PvPvEvS ( legyen a siege S betűvel jelőlve így egyszerűbb az értelmezése mintha ki kéne írogatnom mindig ). Tehát szeretném az oldal látogatóit arra sarkalni, hogy egy kommentbe legyenek szívesek egy rövidke kis leírást adni a légiójukról még ha annak nem is vezetőik, hogy tudjuk hol milyen közösségekre lehet találni. A légió toborzós menüpontot szeretném átírni, hogy mindenki könnyedén tudjon választani a szerverek között és ne féljenek attól, hogy hibáznak.

A felépítést a következő kép gondoltam:

Régió: NA
Szerver: Kahrun
Frakció: Asmodian
Légió típus: International ( fele magyar )
Légió neve: | Killer Instinct |
BG vagy Deputy: Nancyyy, Hupnosz
Orientáltság: PvPvEvS
Rövid leírás róluk: Egy baráti közösség, kedves és segítőkész emberekkel akik mindenből kiveszik a részüket. Javaslom az olyan játékosoknak akik nem akarnak egy Siege miatt hajnalban felkelni és HC-be élvezni a játékot, hanem kellemes társaságra vágynak, hogy így élvezzék a játék apró örömeit.

Majdnem elfelejtettem mondani, hogy a mai nap folyamán megkapjuk a részletes NA patch notes-ot amit még a héten lefordítok és PDF formájában feltöltök az oldalra. Tudom, hogy már van egy elég nagy adag infó a 4.5 -ről, de szeretném, ha a hivatalos nyugati verzió lenne a mérvadó és nem egy koreai tesztszerveres patch notes.

~ by Corzi on .

Aion

2 Responses to “Légiók EU-n és NA szervereken”

  1. varom mar nagyon a magyar 4.5 patchnotest:) csak arra az egy kerdesre valaszoljon nekem valaki, hogy 4.5-ben valtozik-e valamelyest a ceramium medal szerzesi lehetoseg, mert engem jelenleg ez az egy dolog izgat mert minden mas megoldott. termeszetesen nem siegre meg mithril medal atvaltasra gondolok, hanem questekre, instakra stb, ami nem idohoz van kotve

    • quest nincs a medalhoz. maradt a siege. instak kozul Ophidan Bridge Sauro Supply Base es Danuar Sanctuary dobhat dobozbol medal-t ( ceramiumot vagy mithrilt) a patch notes forditasaval azert nem sietek mer official NA szerveren a jatek bugosabb mint egy tort es semmi olyan nagyobb ujdonsagot nem tartalmaz amit nem hoztam le a 4.5 -s cikk-bol. de termeszetesen dolgozom rajta.

Comments are closed.