header image
 

Hogyan tovább…

Na ez az idő is eljött. Az első variance blog elérte az életpályája lehetséges végét. Mint azt talán mindenkinek lejött, eléggé nyögvenyelősen megy már a blog egy jó ideje. Ennek egyrészt ugye az az oka, hogy a blog tartalmáért felelős szerzők immáron mindegyike felhagyott a játékkal (jómagam már több mint fél éve), másrészt – és talán ez a fontosabb – mindannyian új utak felé koncentráljuk az erőforrásainkat (Cori és jómagam pl. ugye TERA irányba).

Nyilván ennek fényében eléggé nagy hanyagság fenntartani a blogot, hiszen már arra sincs időnk, affinitásunk, hogy legalább a commentek tengerét elolvassuk, amiket ide produkáltok, nemhogy tartalommal lássuk el a blogot folyamatosan.

Szóval a kérdés a hogyan tovább? Nyilván az Aion még nagyon szép időket meg fog élni. Egyszer csak meg fog jelenni nálunk ez a 2.5-ös patch is és ki tudja, talán még a mi életünkben eljön a 3.0 is. Tehát írni bőven volna miről. Természetesen a jelenleg aktív bloggerek is azért szemük sarkából figyelik az Aion-t és egy jó kis ‘world first’ infó publikálás még mindig megdobogtatja nálunk is a vekkert. De nyilván a blog működéséhez ez kevés. A kérésem az lenne, hogy amennyiben lenne bárki, aki érezne magában elég elszántságot a moderálási/bloggolási feladatok felelős ellátásában, az dobjon már egy emailt a menorel kukac variance pont hu email címre.

~ by Menorel on .

Offtopic

60 Responses to “Hogyan tovább…”

  1. Köszi az eddigi munkát. A kedvenc oldalam volt, minden nap néztem ha tudtam. A játék sajnos egy retek szar és csak fokozódik, de majd talán a terra és a gw2 alakít valamit. Sok sikert a terrához nektek.

  2. Sajnos gw2 nagyon messze van még, addig marad az aion. A hírek nem jönnek semmiről, ki tudja mikor lesz 2.2 patch, pláne 2.5. Tegnap Spata/ely oldalon akkora pangás volt, hogy unalmamban elkezdtem húzni egy asmo sorcit az urtemen. :/

  3. Running halo halo,mi sem szidjuk a TERAt,te se szidjad Aiont,pedig itt sokunknak kb annyit jelent TERA mint neked Aion,ez a “retek szar” egy kicsit tulzás,ha kérhetném…

  4. Halál a Tera-ra, ő tette tönkre a blogot.. :S
    Rip VarianceAion…honnan lesznek mostantól hírek? 🙁

  5. A véleményem szerint az, attól még másnak lehet jó, sőt kiváló játék. Én az aion-t a kínai bétával kezdtem és 10 hónapig folyamatosan nyűttem a játékot. Erre a véleményre jutottam, de ez ne rettentsen el titeket tőle. :))

  6. Erröl jut eszembe, ez a 15. havi reward death emotion eszméletlen 🙂
    Nekem most a játék is bejön, és várom az új contenteket bármikor is érkeznek. Persze aki full SW-ben van , vagy 55abyssban annak unalmas lehet hogy már nincs miért küzdeni , de én még ettöl távol vagyok szal ha fél évet is kell várni a 2.5-re akkor is elleszek a 2.0/2.1 tartalommal is :).
    Nem tudom spataloson milyen a helyzet de telemacson nem hogy pangás van de a fszom kivan hogy lassan már sanctumban és ingissonban, városban is shift-f12vel kell közlekednem olyan tömeg van.
    Nagyon fogom sajnálni ha bezár ez a blog, nagyon remélem hogy lesz olyen aki érez magában afinitást és továbbviszi illetve átveszi a blgeri és admin feladatokat menoreléktõl.

  7. Viszek át telemacsóra néhány karaktert ha beindul a rendes transfer. 🙂 Úgy vettem észre hogy már megszüntek a balance miatti korlátozások, legalábbis urtemen simán engedett asmot létrehozni, pedig ott eléggé asmo uralom van.

    A blog nem kihalni, úgyis teleszórjuk kommentekkel ha történik valami, persze jó lenne ha akadna olyan akinek van ideje és energiája cikket írni.

  8. gondolom elyos vagy prana.

  9. Az a baj ,hogy nem igaz amit írtok. Tudtommal van több külföldi blog is ami sokak igényeit kielégiti csakugy mint ez. A probléma az, hogy az angolt kevésbé tudóknak ez az oldal volt a biblia. Nomeg az általános társaság kommentjei is jókedvre derítettek sokszor. Tehát főleg a magyar lényegi infók, és a társaság kommentjei fgnak hiányozni!

    A szülinapi eventkor már mondtam, De még egyszer Köszönümk mindannyian minden befektetett munkát!

  10. Lol, tegnap sigetimekor megint crashelt a szerver telemacsón,idén màr másodszor :D.

  11. Insignia: Nem tudom, ironizáltál-e, de a blog “halálának” semmi köze a TERÁhoz (és nem terra, grr – nyelvtannáci énem hallhattátok).
    Meno már nagyon rég nem játszik, cori még régebben abbahagyta, és szerénységem is (a reactivationt leszámítva) már vagy 4 hónapja nem aktív.
    Egy ideig még kitart a lelkesedés, de annyi más dolgunk van mellette… Egy idő után már se kedved, se időd olyasmiről blogolni, ami egyszerűen nem érdekel. Ez a sztori lényege, és ez TERA nélkül is bekövetkezett volna.

  12. van jelentkező a postolgatásra?

  13. légyszi légyszi ne hagyjátok abba amig nem lesznek méltó utódok! ahogy előttem is mondták, ez a blog majdnem biblia szintű a köreinkben, minden nap szakítok rá időt h rálessek (O.O)

  14. http://forums.eu.aiononline.com/eu/showthread.php?p=339495#post339495

    3.0-ás szerüséges promó meg légio rucik meg stb…

  15. Fasza gyors a “daevas report”, egy hete fent van a neten XD

  16. Egyébként én valamelyik Asmo “senki sem cheater csak akire mi mondjuk” srácot javasolnám bloggernek. Hisz fontos az objektivitás. Eddig úgyis Elyos párti volt a blog Menorel révén itt az ideje hog az asmok átvegyék a staféta botot és 0 látogatottságot generáljanak 😀

  17. hotei ne kezd a flémelést -.-“

  18. Most miért baj hogy leírtam, a (szerintük) profi gémereknek kéne tovább vinni a blogot? Amúgy pedig minden igaz amit leírtam szal nincs “flém”.

  19. hotei azért ez igazán szánalmas volt, remélem a leendő vezetőség az összes hasonló hsz-t / kommentelőt kitakarítja.

  20. hotei olyan mint krumpli, addig verte a mellét amíg be nem égett sokszor nagyon csúnyán (ugye krumpli? ha az enemy helyett a mobot lövöd ami áll mellette az elég nagy fail XD), szal nem kell rá figyelni, unatkozó feltűnési viszketegséggel rendelkező kocka, egyszer majd kinövi …

  21. Mi volt ebben a szánalmas Csenky? Mutass egy részletet a szövegből ami nem volt igaz. Iridescent külön öröm azt nézni ahogy bohócot csinálsz magadból, a többiek meg majd mindjárt jönnek hogy szurkoljanak neked hozzá és megveregessék a vállad hogy milyen ügyes vagy 😀

  22. hotei, ez nem “igazság vs hazugság” téma, hanem egyáltalán az szánalmas, ahogy megpróbálod újraindítani a másik oldalon befejezett flame-et. Nem érzem úgy, hogy bármit bizonyítanom vagy idéznem kéne a szövegedből, mert a múltkor már bemutattad épp eléggé, hogy lényeges hiányosságaid vannak értelem terén, és csak remélni tudom, hogy még időben jön egy kedves moderátor és helyreteszi a “MOST BESZÓLOK BAZZE” kényszeredet egy laza törléssel.

    Ha egy mód van rá, ne vitasd tovább álláspontom helyességét, mert ennél magyarabbul nem tudok fogalmazni, ezáltal lezártnak tekintem a témát. 🙂

  23. Csenky ezt szépen megfogalmaztad, +1, de sajnos hiábavaló volt, úgyse érti meg … Gyerek még egy bizonyos szinten…

  24. Iridescent látom nálatok ez a szokás, dagad a melled a büszkeségtől ha egy másik játékosnak sikerül szétkapnia engem. Érdekes Zarachén kívül nem láttam még közületek SENKIT solo pvpzni se abysban se gelkmarosban sem pedig inggisonban… szerintem ez a fail. Egyszer ki kéne próbálnod neked is a pvpt! Nem is értem hogy van képed ilyeneket írni.. még ha Zarache írná akkor aztmondom Ok, mert megszoktam már hogy asmo oldalon mindenki ilyen arogáns retardalt.. Tear meg a többi nyomi, hogy ha sikerul 1v1-ben levernie akkor kényszert érez hogy beírjon vmi faszagyerek dumát. Szánalmas vagy már ne is haragudj.. =(

  25. Most komolyan be kell írnom ide is, hogy BEFEJEZNI? Vagy álljak neki kommenteket törölni egyből?

    De ha már megint itt tartunk, hozzátenném, ez is nagyban hozzájárult a döntéshez. A tizenvalahányadik kommentben már megint csak a flame megy. Büszkék lehettek magatokra.

  26. Grumpy, annak volt elözménye, nem azért volt a beszolás!! De hát ugylátom fölösleges…

  27. XD Egy baj van velem, nem értem meg a hisztis embereket, ez vhogy túl alacsony nekem 🙂
    És a végszó amit idéznék!

    “A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra!”

  28. Iridescent, ez a mondás vagy nagyon régi vagy már akkor nem volt igaz mikor ezt valaki először leírta, hisz a mai “modern” világ szexuális palettáján bizony előkelő helyen szerepel mások azon testrészének vizuális megtekintése, sőt talán egy kicsit több is.
    Egyébként sajnálatos hír ez … már anno is “megsirattalak” mikor először zártad be a blogot Meno.
    Egyébként bár biztos nem sokakat érdekel, de a héten account reloaded lesz nálam.

  29. és megint itt az összes blog huszár, igaz h rátok lett szolva gyerekek, közölték, hogy részben miattatok is esett erre a döntés, de ne is zavartassátok magatokat!

  30. most te játszol bloghuszárt,hol a különbség?

  31. Hadjuk ezt, főleg azt hogy az összes asmo arrogán stb..

    Itt egy friss hír, nem tudtam eldönteni hogy ez most a 2.2 vagy mi a rák:

    http://na.aiononline.com/board/notices/view?articleID=483&page

  32. ez a 2.1 második fele (a blogon 2.2 nem volt titulálva)
    és nem volt semmi bloghuszár rajta kedves finyak barátom, cask közöltem én is h még most sem veszitek magatok észre, és vége a témának.

  33. Na jólvan, temetésen nem illik így viselkedni.
    Szóval csak +10 Grumpy 😀

  34. Büszke lehetsz hotei.. sikerült.. taps-taps

  35. kolompár,te valami nagyon faszagyerek(vmi jo fekete:D ) lehetsz,hogy azthiszed beszolsz “épitö jelleggel” és akkor már is különb vagy!:D mik vannak hihetetlen…amugy meg egy kis off flame nélkül baszott unalmas lenne:)

  36. Finyak én meg úgy érzem, nélküled semmi építő jellegű dologgal nem lennénk kevesebbek. Akárhogy is keresem, ennél a posztnál sem találok semmi értelmeset tőled.

    Trollkodni meg lehet máshol is.

  37. ONTOPIC: ez bizony a 2.2-nek nevezett patch, jönnek a várva várt craft receptek amivel 3 nem criteltből lehet criteltet gyártani. Jövő héten PTS, utána következőn (jan 26) pedig élesbe megy. NCSoft meglepett, azt hittem csak februárban hozzák ki, ezek után kiváncsian várom a 2.5 EU időpontot.

  38. Az sem mellékes, hogy egy hétig artisan event lesz (dupla crafting skill, essence és aether tapping skill növekedés) kárpótlásként hogy ilyen későn kapjuk meg a patchet. 🙂

  39. Cori, vagy valaki a koreai pst röl esetleg aki már játszott 2.1 második részével (craftos patch) megtudná mondani, hogy ez a 3 nem proccolt itemből 1 proccoltat csinálni müködik manastonokra is? ergo 3 Magic boost +22 es stonebol tudok csinálni egy fix +27 eset?

    elöre is köszi.

  40. Csak tippelek, de gyanitom hogy manastonera nem kapunk ilyen recepteket, túl durva lenne.

  41. micsoda? hogy nem 1 milla lenne 1 manastone mondjuk? csak tegnap 16 ment bele a fegyverbe és üres a fegyom (16 milla) továbbá alchemy kraftja. Nem értem mi durvaság lenne benne :s ugyanugy kidobom a sok pénzt mint pisti a fegyverre, az armorra. azért szeretném tudni h érdemes e várni(om) v sem.

  42. Hi az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet regisztrálni az aion kóreai pts-re és, hogy honnan lehet letölteni

  43. Darkspell jolmondod! Csak mondjuk akkor indithatnátok egy szobát,ahova mindenki bemehet “offolni”,és akkor nemlenne ez,mert trollkodni kell,mnt a példa mutatja igény van rá,de mivel erre külön szoba nincsen,ezért megy mindig az offolás:( Amugy meg nemvágom mi a szarnak kerested az értelmet a hozzászolásomban,egy retekkirálynak csak értelmetlenül lehet irni valamit,de mondjuk mostanában te sem panaszkodhatsz:)

  44. Spatan elyos oldalon mindenki meghalt??:( nemtalálok elyost hihetetlen,reggel ota,mi a fene van?

  45. Van offtopic, de nem is az offolással van a gond,azért soha nem szóltak menorelék.
    De hogy valaki azért írjon hogy trollkodjo, flameljen meg a másikat retardozza arra szerintem a nagy töbség nem kíváncsi.
    Az ilyenek menjenek( vissza ) sg-re oda való az a szinvonal.

  46. Nem külün recept lesz svzsz a tuti critre hanem lesz ott vmi opció ahol beáldozod a 3at a nagyobbért. Teljesen jól lenne ez így.

  47. igen iri de h ez vonatkozni fog e manastonokra is (mert ugye az alkemis azt is kraftolja) ez érdekelne engem

  48. Én meg azt mondtam, hogy igen. Craft az is. Így van értelme. Az alap mati akkor is drága marad csak több proc lesz a piacon és teljesen jól van ez így ismerve a manastoneok berakását itembe. Szal legyen igazam 🙂

  49. ajánlom is hogy igazad legyen…

  50. Jah,csak van 150db crit 17-es stonom meg 120db HP95-ös,azokon gyorsba tuladok mert ha több fog procolni több lesz a piacon ergo lemegy az ára:/ De amugy én is remélem h kifog hatni a manastonokra is,mert tényleg elég drágák most

Comments are closed.