header image
 

Finyak a legjobb EU ranger

Mivel az utóbbi kb egymillió hozzászólás lényege az volt, hogy Fincsi mennyire OP és a többi ranger (élen Simcával) mennyire noob, talán megérett az idő külön posztot létrehozni a témára. Ha a ide több mint 1000 hozzászólás érkezik, akkor a következő posztnak “Finyak for president” lesz a címe. 🙂

~ by angelicparticle on .

Offtopic

184 Responses to “Finyak a legjobb EU ranger”

  1. Ma majdnem összegyűrtem ezt: http://uk.aiononline.com/myaion-character-detail?charId=478569&serverId=34
    A hikomat miragentes 0 pvp attack sinemmel, egy hajszálon múlott. Most akkor csináljak videót? 😀

  2. Osmanli…. xDDD

  3. Az a balauros sin skill micsoda?

  4. Hahaha idióta ncwest, fenn van a hivatalos oldalon az oldalatok ,mint horvát fansite hát ez lol

    FANSITES

    Aion Hungary – Hrvatski !!!

    Na mind1 én abbahagytam ezt a hulladék gamet még esetleg benézek ha jön valami nagy patch ,de amúgy nem nagyon érdekel már.
    Shit game is shit! Na szevasztok gw2-be remélem találkozunk még. Sok sikert nektek.

    Szergely: ripclaw strike ely sineknek.

    • Lassan már fél éve van így fent az oldalunk. Eleve nem vagyunk Aion Hungary (az ugye Cori fansiteja volt) és a legkevésbé sem vagyunk Horvátok, dehát ez van.

  5. asmoké is, és az az egyik core skillje az MB sinnek (so easy to fuck up eh?!) ^^ bármilyen kari aki tudja bármilyen formában evadelni (sorc ranger sin pl) az megcseszi az MB sineket (persze ne tard legyen az a sorc, ranger, sin) 🙂

  6. Akkor mindenki tard akit eddig megdugtam mert hide-ból ezzel indítok?
    “Shit game is shit!”
    Na igen, xy ruhabolt is fos mert akkora fejed hogy nem kapsz rá sapit.

  7. Hirane, thx 🙂 Am patchek miatt nem érdemes visszanézned, csak rosszabb lesz 😛 Más azonban nincs, időtöltésnek marad ez :/

  8. ice, fogjuk rá, engem még nem tudtak vele meglepni 🙂 bár lehet telemacson csak ilyen balfaszok vannak 🙂

  9. Ripclaw aztán silence aztán ambush aztán bb. Nagyjából ennyi. Nem kell ehhez pro-nak lenni…. Persze nem árt ha az ember kellő mennyiségű accuracy-val és pvp attack-al rendelkezik… Ha utóbbi meglett volna olyan chantereket reggeliznék amilyeneket linkeltem.

  10. Ice akkor imádjad azt tejeljé egy félkész játékért. Annyi potenciál lenne. Nincs is most semmi a piacon. 0 vetélytárs jelen pilanatba. Terra is még készül ,hogy jöjjön EU-ba és ki tudja mikor lesz. Tehát lenne lehetőség,csak lusták a fejlesztők ,mint a szar. Már rég a 3.0-nak kéne élesitve lennie ,nemhogy koreába már itt is. Sehol nincs amit igértek,nekem nem csili-vili buzi kis pet kell meg buzis szárnyak , pár skin,farmoljá hülyegyerek insta ,még mindig elbaszott ap sytem és szerintem az itt AIONT már nem annyira imádó egyéneknek se elég (Szergely,meow pl).
    Most jó hogy Szergely tolja ,mert nincs más. Hidd el 15 hónap után kurvára meguntam. A sorozatos nc balfaszkodás merge,free transfer,riftezés elbaszása ergo védelmi buff most meg a plat medál osztás a “gyengébb” oldalnak aki közbe lehet nem is olyan “gyenge” nem kicsit megadta az utolsó lökéseket.. Tettek érte bőven ,na meg a sok szerencsétlen mindkét oldalon. + Nagyon sok ismerős,haver abbahagyta már. Nem tudom élvezni ,hogy ugyanazt az instát 100+1-edjére megcsináljam. Nem tudom mióta játszol meg miket éltél meg. A pvp-seket sem honorálják mondhatsz akármit dredből meg eso,talán felső abbsy ezekből szedik még a “nagy pvpsek” is a geart nem tiszta átmegyek ingibe/gelkbe gankelni. Nagyon kevés a solo pvps legnagyobb rész zerg vs zerg. Meg lényegében kicsi a terület pvp-re. Emberek többsége (offik,generalok,commanderek, governor) bennülnek a fortba azt csá kimennek a vár előtti zergbe egy-két killt vadászni meg ráhúzni az öröket az emberekre pl rád vagy ha épp elkapod az egyiket ,kinn a szabadba vagy és ott ölöd le vagy meghalsz vagy ott a zergje ,ha nincs akkor nyikkant 1-et lfg-n hogy “asmo sin” vagy épp ely xy azt rádront a csőcselék. Azta milyen élvezetes. Perenton vagy ugye? Hát hamarosan az elyknek meglesz a gearje ,a vezetése, szervezettsége azt ledarálnak titeket. Főleg most hogy az asmok megtagadták a sieget mint a spatalos eylos csinálta. Én mind a 3 english szerveren toltam telén asmo,spatán ely,perenton asmoként tehát úgy van képem mi megy a többi szerveren. Meg persze a nagy pvp carebearek akik azt hiszik ők az istenek és pvp gearbe születnek meg sose pveztek. Pvp-vel lettek 55 vagy épp 50-esek.

  11. Sok igazság van abban amit mondasz, de természetesen nemlennék finyak, ha egyetértenék mindenben:) Pl a pvp geart minimális instázással full pvpvel mostmár meglehet szerezni, legalább is egy 50es szettig, ami böven elég, én pl még mindig elvagyok a kiplusszolt 40es szettemben, mert az enemynek hiába van jobb gearje, de a legtöbbje nemtud vele játszani, ergo kompenzálhato valamennyire a gera különbség, persze nemmindig!! A zergel is egyetértek, de természetesen meglehet találni a “normál” vadászatot is, csak be kell menni a 2es zonaba es ott kisebb szunetekkel mehet egesz nap a vadaszat, ezert varom az öszt, ki sem mozdulok majd ingiböl:) Én pl az elmult félévben egy ujamon megtudom számolni hányszor voltam instában, kajak nemvágom minek eröltetik az emberek, mindenki ugy beszél rola mintha kötelezö lenne, vagy mintha nemlehetne nélküle ellenni…Na de jah, az AP system az el van baszva, bár szerintem inkább az emberek hozzáállása van elbaszva, mert ha az 9sszes star off kintlenne terepen, akkor mindegy lenne mennyit bukik az ember, simán visszajönne, ahogy zarachet emlitsem:”vaze én soloban kiszedtem a napi 150k APt pvpböl…”, mert akkoriban talán jobban kintvoltak az emberek, de ez megváltozott, és hát az igényeket nem követi az NcWest, nemveszik figyelembe h ez a rendszer csak akkor müködne ha az emberek is ugy állnának hozzá mint kellene, de igy h látják sem változtatnak, ez tényleg gáz! És az a legszomorubb Aionban, h annyira minimális változtatással(pár szám, számitás és adat) átirásával egy iszonyatosan über game lehetne, ez bosszant, még ugy is, h nekem azért most is tetszik. Na de GW2 powa, meg B&S, már csak egy év….:D

  12. finyak, 2nd zonában készülj a mob zergre… ha 3rd zona undoritó akkor 2nd zoneról ne beszéljünk, olyan egész inggi 2nd zoneja mint nekünk swamp. ha épp nem mob van akkor örök szarásig.. 🙂

  13. meg a koppanás powaaa 😀

  14. hali nem tudjátok hogy ez a felső siege-ért plat medál dologban a 10db heti vagy havi cap ?

  15. heti cap szerintem, méghozzá ettől a héttől

  16. lol, ez nekem is új. Nem mintha nem szarnám le a siegeket….
    Am, 2x glad Tiru, +15 Zaphiel Spearrel + silence GS, Naekin +10 Zaphiel Spearrel + Silence GS + 2K MR !!!! (mindezt úgy, hogy minden kurva hitje legalább 2K-t critel!!!), SM 1,9K MA-val, meg cleric és chanter, meg se néztem már őket, bent a zeg kellős közepén, meg se tudják karcolni őket és aprítják be az embereket, szorult helyzetben fear shriek, szt csá mindenkinekm mekkora elcseszett játék ez?!
    És gladi 2K mressel???! OMg… Gladi AOE dönt mindenkit a picsába nevetséges dmg-vel, persze extend, 7m-es körzetben mindenki beszopja a KD-t, GS proccokat, meg a nevetséges sebzést. Rakás trágyadomb.

  17. és holnap mégis leülsz majd a géped elé és játszod tovább 😀

    szomorúan látogatom ezt a blogot már , nincs semmi új hír, ha van is az vagy finyak új title-je, vagy valami nevetséges új baklövés az ncsoft háza tájáról… 🙁

  18. Csak addig, amíg meg nem szerzem az EC staffot, csinálok egy simca ownolós videót és gameover 😀

  19. tera jöhetne már…

  20. A felsorolt hibákban egyet értek ha össz értéket nézünk akkor 15-17 hónapja játszom bár közben NC itt ott ki bannolgatott hetekre ilyen olyan indokokkal aztán kaptam egy végleges ban-t is mert szerintük 3rd party software-t használtam. A vicc ebben hogy akkoriban pont semmi sem volt a gépemen a winamp-ot a windwos-t és az Aion-t leszámítva. Szóval megéltem már ezt azt, valószínűleg lezergelve is többször lettem mint ti összesen.

    “Hát hamarosan az elyknek meglesz a gearje ,a vezetése, szervezettsége azt ledarálnak titeket” Ó igen, tulajdonképpen az összes karim ely perenton. Egyáltalán nincs több ki gearelt ely és szerintem nem is nagyon lesz, az asmok egyértelműen erősebbek… ráadásul a populáció 90%a retardált a mi oldalunkon (lehet túl sok a görög azok tudnak aztán igazán sötétek lenni). Elég arra a sinre gondolni amelyiket videóban linkeltem.
    Szervezettség? Na az olyasmi ami itt sosem lesz ahogy leader sem. Valaki fingik egyet hogy akkor most core siege aztán aki megy megy aki nem nem.
    Egyenlőre el vagyok ezzel a játékkal a hibái ellenére is, nem is keresek másikat .

  21. Funnak jó, de nagyon tényleg nem szabad erőltetni ezt az AION-t. Fincsi neked meg azért bejövős, mert ötödjére kezdtél egy rangert látva mennyire OP, mert az. Lehet vele darálni és még el is futsz a retek 12-es speedel, végignyomod 1-6ig, max egy sleep arrow, aztán 1-4ig és bármi volt az enemy meghalt, ezzel amúgy nem is lenne baj, ha közben a ranger nem fogna le 10secre amit nem lehet lepotizni, lassítás, ha crit knockback nagy eséllyel (ezmiez már? megdobnak egy fadarabbal, critel és hátrabaszódsz 2 métert meg kóma vagy 1 secig) meg az iszonyat sebzések néha a nagy critek miatt és ne menjünk bele abba hogy szituáció függő, te támadsz, nincs esélye a célpontnak hacsak ki nem szúrt időben és fut!

  22. Sry akkor nem szoltam ,de hiába nem olyan menők az asmok ,mint hiszed nagyon sok a balfasz azon az oldalon is.
    Core siegen voltam az akkor 46-os sorcival bevertük krotant talán fasz tudja már. Mentünk le coreba üttjük a bosst jó bedöglünk,megyünk és bazmeg az addokat nem viszik ki így vagy lett 40 hero bodyguard add a pofánkba ami egyedül szétbaszta a leaguet. Kellemes volt hidd el. Shoutolja a leader HÚZZÁTOK KI AZ ADDOKAT BAZMEG! NE ÜSSÉTEK A GENERÁTORT GYOPÓSOK!(Az a lényeg fenn tartották a pjzsot nehogy berepülhessetek ha jönnétek) Persze le se szarták. A bossnak meg kb még 3-5% hpja és bewipe-oltunk (50 perc után kb), sehol nem volt egy nagymenő transformer geci meg a “király” klánok mind verték a faszukat gelk fortba,vagy dueleztek éppen. Erről ennyit.
    Mert van nekik is ez a hülye taktikájuk ,hogy nem etetnek titeket medállal. Facepalm! Nem hogy jól elpicsáznának titeket elyket. Igen megtehetnék ,de nem teszik mert ugyanolyan marhák mint a te marháid meg a spatalos ely marhák.
    Ugyanez a siege a sinemen a Be Happyvel mikor még tagja voltam Spataloson kb 15-20 perc alatt lezergeltük a bosst siege wep-el is lőve. Meghalt ,mint a sicc. Ugyanúgy bevetük még Mirent előtte volt ha 5-10 perc. Tehát a siege max volt 30 perc. Nem egy szinvonal.

  23. “finyak, 2nd zonában készülj a mob zergre… ha 3rd zona undoritó akkor 2nd zoneról ne beszéljünk, olyan egész inggi 2nd zoneja mint nekünk swamp. ha épp nem mob van akkor örök szarásig..” Nem kell készülnöm semmire, tudom milyen ott a terep:)

  24. Tudom hogy ott is sok a balfasz, nap mint nap duelezünk én és az allianceuk.

  25. Traki: most 2.5 ben, meg nemsokkal elötte is, kb az egyik leggyengébb kaszt lett a ranger, és mégis ezzel tolom. A sin az most iszonyat táp lett, jelenleg nincsen olyan kaszt, amit nelehetne beverni vele, viszont en rangerként abszolut esélytelenül indulok egy gladi vagy templar ellen, illetve most h növekednek a MRek, majdnem mindenki ellen, mert bár sleepet nemnagyon használtam mostanában, de h még a silence sem jön be…Majd elkezdek pakolni MAre, a sebzésem az kb a béka segge alatt lesz…Amugy ez az elsö rangerem, nemkezdtem többször ujra, és még mindig kibaszottul nemmindegy mit milyen sorrendbe nyomok, ugyanis jelenleg kb 3szor kell beleengednem egy jobban gearelt akárkibe az összes skillemet, és ha nem figyelem milyen sorrendben mit nyomok, halál a vége, mert kb 2 ütés…Ha OP karival akarok lenni, akkor ott a sorcim, azt huznám, vagy a gladimat, na azok most a tultápolt szarok, ennyi…

  26. “viszont en rangerként abszolut esélytelenül indulok egy gladi vagy templar ellen” <– lol

  27. Ice, akkor ugy mondom, h egy olyan gladi vagy templar ellen, akinek jobb a gearje, és kb hasonloan tud is pvpzni mint én, akkor a 2 kaszt közti különbség dönt. Haver is aki gladi, ha akármilyen ranger támad is nekik, lehet bármilyen eternal abyss bowja, nem sebzi a platet, mellette faszomtudja hány skillemet le parryzi, nemlehet knock backelni, mindent resistálnak a second wind miatt, ergo sleep sem megy be, ök viszont oda chargeolnak, instant boritás meg 2 skill és meghaltam, mindezt kb 0.5 sec alatt, miröl beszélünk ugyan már…De ez tény, a bénákat meg akik nem használják a skilljüket bemegy rájuk minden azokat én is megölöm, de mondom, aki tudja használni pl a gladiját és jo a gearje, annak nagyon max egy sorci lehet csak ellenfél, mert 1-2 skill az csö. Rangerként egyszerüen csak karcolgatok egy gladit, multkor haverral kiprobáltuk, h milyen dpst tudok bevinni rá, 50es abyss plate, bemauztam meg BF és egy percig löttem, ez egy ideális helyzetben levö dps teszt volt csak h mire számitsak ha összefutok egy gladival, hát olyan közel 900as crit rateval minden 10ik skillem critelt…Élesben sokkal tovább kell löni egy platest, ha valahogy kitudnám huzni akkor 1-2 perc alatt meglenne, de semmi nem megy rá a hülye skilljüknek köszönhetöen, mert mindenre van skilljük, 2 rootbol kijönnek, rootolnak, nemlehet sleepelni, hátralökni semmit, csak egyenesen szalad felém és 2-4kkat üt belém.Ne a simca videoban levö atom noob gladikat hozzuk fel alapul, meg ne azokat akik szaladnak egy ranger után akkor is ha CDn van az UDjuk meg ilyen hasonlo retardokat…Én is a mai napig sok templart meg gladit elverek, mert szaladnak utánnam!! Én meg csak annyit teszek, h megvárom mig lejárnak a buffok rola aztán adok nekik ami jár, de ha nemlenne a legtöbb gladi meg temp ekkora retard, akkor már lehet kiégtem volna:) De akkor amikor látom h szalad utánnam, már röhögök a markomban,h atya ég egy ujabb nyomi:DD Sorcimmal multkor szorakoztam, még gearje sincsen csorikámnak, odamentem egy templarhoz, azt le 2 hiteltem…Visszanéztem és egy full 50es abyss geares 14k hps temp volt, és még nincsen pvp attackom se…na az OPság!

  28. És még mielött jönnétek, h nincsen MAim, azért nemmegy be rájuk semmi, akkor elmondom h a kibaszott skilljuk miatt nem! Amikor az nincsen fent akkor még néha bejön ez-az,arra lehet is még gyurnom MAvel, de a skillre nemtudok ellenszert, nemtudom rola le dispellezni..

  29. Ja meg még mielött jönnétek azzal, h “sirás” van megint, elmondanám, h nem sirásbol mondtam ezeket, mert én azért még mindig sokkal jobban elvagyok mint a legtöbb ranger, egyszerüen csak tényeket közöltem, hogy itt a két plates meg a sorcik az OPk! Meg most jelenleg az assát is visszahozták, de az csak rövidtávra jo, megölsz vele bárkit, vissza hide aztán megvárni a cdket és elöröl…Amiben a ranger a legjobb jelenleg, h a legjobb fan kari, hangulatban ver mindent, és amig én Aionozom, nemigen tudnám elképzelni h rerollolnék, akármennyire is levitték a 2.5 elötti assa szintjére most:) Igazábol egyetlen dologgal visszalehetne hozni, ha visszaállitanák a crit ratet olyanra mint régen volt, és akkor semmi gond nemlenne, nem is értem minek nyultak bele

  30. Amugy itt meg is kérdezném, h van valaki, aki sokat pakolt accuracyre? Mert elvileg nemtudom milyen uton.-modon, de az is számit a critbe, és ha már a critratet elkurták, akkor kikellene probálni még az accuracys buildet, h menniyvel jön jobban a crit, vagy miben másabb.Szerintem igy a nyaram azzal fog elmenni(aion vonatkozásban:D ) , h tesztelgetem a különbözö buildeket, MAre fogok tenni, accuracyt akarom kiprobálni meg elötte a fenriremet telepakolom crit strikeal, magam mellé veszek egy chantert és olyan 1000+os crit rateval tesztelek,meg olyan 500assal, h mi a különbség a kettö közt. Régebben azt tudom, h 800os crittel nemtudott hozzám odaérni egy elit guard, mert folyamat crit-knock backben volt, most sokkal nagyobb rate mellett is nagyon maximum 3adát critelek bele.De tesztelek most már faszom:)

  31. tl;dr

  32. újabb Reda vidi ^^

  33. “Traki: most 2.5 ben, meg nemsokkal elötte is, kb az egyik leggyengébb kaszt lett a ranger, és mégis ezzel tolom.”
    Jaj mégis csak beleolvastam… -.- De jót nevettem! 😀

  34. Mit nevetsz ezen, ez tény:) Kb mindenki a ranegereken röhög már, és most jön megint, h ti mi a fasszal játszotok?:) Talán a cleric szintjén van most pvpben, ha 1v1et nézünk! Chanter az kibaszott erös lett ujra(fingom sincsen mitöl,lehet most lett jo gearjük..:D ), Gladi-Temp-Sorc trio kibaszott OPk, ez nem is vita kérdése, assa az most kb akire ráugrik azt meg is öli, tenni nemlehet ellene, szal mi maradt még…???Egyálltalán nemvágom mit röhögsz ezen?!:) Én is csak kb tudásbeli különbséggel tudom kompenzálni azt, amivé vált a ranger, de azonos tudás mellett másik kasztokat lassan lehetetlen lett megölni, föleg a chanter okoz mostanában kibaszott nagy meglepetéseket. Amikor elmegyek duelezni gelkbe, mindenki az össze kasztbol mindenki a rangert tartja leggyengébb ellenfelének, egyedül az assa nem talán meg az SM. Persze itt most olyan emberekröl beszélek, akik tudnak is játszani, nem a simca video föszereplöiröl:)

  35. Fincsi, vagy trollkodsz, vagy tényleg kurvára nem tudsz játszani a kariddal és azért sírsz 😀

  36. “sleep, poison trap, sandstorm trap, entangle arrow, silence arrow, you’re dead” kb enny egy chanter ellen 😛

  37. Akkor szergi már bocsi,de kibaszottul nemértesz a chanterodhoz:) Fogadni mernék,h te is az a kategoria vagy, akit ha megtámad egy ranger, akkor szaladsz utánna:) Mindegyik ezt csinálja szal nemlenne meglepö, de én most azokrol beszélek, akik tudják használni a karijukat, és beosztva a skilljuket a megfelelö pillanatban adják a dmget, amikor sandstorm trap van rajtad, azt nyilván lepotizod, ha nem akkor addig arébbszaladsz, hiába a mau meg minden, a mobok miatt a terepet kilehet használni ilyenekre! Egy igazán jo chantert, kb sorcin meg gladin kivul nemsok mindenki tud beszopatni, bár gladi sem mindig, mert a gladinak is gyorsan cdre kerül minden és akkor kifekteti(ez gladik mondják mostanában,még mielött azzal jönnél h magamtol mondom!!). Tényleg nemtudom mekkora nyomorékoskodás mehet perenton, de amiket mesélsz az alapján eltudom képzelni:) Amiket felsoroltál, azzal a comboval egy jobb chanterba még dmget sem tudsz bevinni! Ja h egy jobb chanter ugy kezdödik, h van 10-12k hpja, 1800 MRje, és akkor örül az ember neki ha egyálltalán megtudja karcolni a hpját, ha arébb megyek h lejárjanak a cuccai, akkor az nemmindig jon össze, mert wowal kb olyan gyors mint én, és tudod a jobb chanterok használják is!:) fél ora cd? Na és, én is sokat várok mig lesz maum….Vaze mekkora balfasz szero lehet az a perento:DD Zender amit multkor mondott azzal tökéletesen egyetértek, h régebben az volt a chanter,h a ptböl ki first targetolta az ember, és szinte tuti volt h az kihal, de most kb az a helyzet,h az egész pt kihalt körülötte de a chanter még mindig él és szétbaszott pár pofát…Mint mondtam szergi én mindig az adott “high geared” embereket nézem, h maga a kari mit tud! Amugy rolam meg annyit, h rajtad kivül még ezt, azok akikkel játszom sosem mondták, h nemértek a karimhoz:) Söt a legtöbb ranger rerollol, mert nembirnak mitcsinálni, de én azért még igy is picsázom a népet:) Hozzáteszem engem nemszokott kinyirni chanter, multkor az összejött meki de amugy nem, csak az a megölhetetlen kategoria lett, igy én sem nagyon öt:) De itt most nem az átlagrol beszélek megint, hanem arrol aki tud vele! Az átlagot mindegy milyen kaszt, picsázom!

  38. “Fincsi, vagy trollkodsz, vagy tényleg kurvára nem tudsz játszani a kariddal és azért sírsz” Szergi, most te trollkodsz, direkt kiemeltem,h amit irtam nem sirásbol irtam, hanem tényként! Én most is nekiállok uj buildet tesztelgetni, nézem mittudok majd kihozni a karimbol, és késöbb is ugyanugy faszára fogok lépni a legtöbb embernek:)

  39. finyak a címvédő, probálja védeni a cime a jealous szergelytől aki a címvédő életére tör!! 😀

    megnyugodtam, hogy ide még mindig jó visszajárni 😀

  40. Amugy tényleg, most olvastam csak el a postot teljesen, eddig csak a cimet olvastam, h Finyak a legjobb eu ranger, de a szöveget nemolvastam el hozzá lol:DDD Vaze, akár ki is irta, mi a fasznak ennyire elferditeni meg felfujni, amikor magamrol egyszer sem mondtam h mennyire OP vagyok, csak azt mondtam, h a simca videoban válogatott ovodások vannak, ami igaz is, ebbe nem is lehet belekötni, de vaze azt viszont sosem állitottam,h én mekkora ász vagyok:) Simcárol sem mondtam h szar, csak h átlagos taktikával eteti az átlagon aluliakat, de vaze most rendesen besértödtem h kifiguráztok, hogy olyanokat mondtok vissza amiket nem is állitottam, na kapjátok be a brémet:) Nem is tudom hogyan olvastam most el, de még jo..:) Most ha meg megemliteném, h a legjobb rangernek Zarachet tartom, akkor jönne az, h seggnyalás, akkor megint gyökér lennék, pedig ö olyanokat csinált, amiket egyetlen simca videoban sem látni, és itt megjegyezném, h nem magamat, hanem zacsit tartom OPnak, DP skill bemáklása nélkül 1v1ben még nemláttam h vki megverte volna kint terepen. Szoval engem hanyagoljatok faszom, utálom amikor vki elmond egy véleményt, aztán azt ferditve felnagyitva adják vissza! És a cimet átirhatnátok erre: Zarache a legjobb EU ranger, és akkor még szerények is voltunk, még csak akkorát sem állitottam h seggnyalás kategoria lenne, szal engem ne baszogassatok::)

  41. Az elején kitaláltam, hogy abbahagyom ezt az foxtalicskát, de most rájöttem, hogy több mint a fele játékkal nem is játszottam még (ely oldal), meg suttyomban este arra ébredtem, hogy csipog a mobil és jelzi, hogy vonták a havi lóvét 🙁 . Milyen karit indítsak és melyik szerveren ely oldalra? (Most pve érdekelne, pvp-t skippelném teljesen, ha lehet, abból elegem van, ergo ely fölény ingyé medál ingyé fort és ingyé minden, Asmo 1 szál se a vidéken, nehogy megöljön véletlen :P)

  42. Csinálj ELY sin-t, retek silence powerek 🙂

  43. Nem kell még egy mazohizmus kösz. Van Asmo sin-em. feladtam. Valami easy rider kasztra gondoltam. Sorc/SM. Igaz az SM a fear miatt op bagyon ha jönne mégis valami, de a pet kezelése macerás (Asmo SM-em is van, igaz csak ilyen crafter 37-es) Hmm akkor sorc lesz. ezt jól le is beszéltem magammal. Már csak szerver kellene 🙂 Ki melyiket ajánlaná? Magyar légió se ártana 🙂

  44. “Fogadni mernék,h te is az a kategoria vagy, akit ha megtámad egy ranger, akkor szaladsz utánna:) ”
    Sleepelve nem nagyon lehet szaladni semerre…
    “amikor sandstorm trap van rajtad, azt nyilván lepotizod”
    Kicsit olvass visszább és felfogod miért cseszhetem a ghp-t. 🙂 (súgok: ghp 2 debuffot szed le)
    “Egy igazán jo chantert, kb sorcin meg gladin kivul nemsok mindenki tud beszopatni”
    Nem, egy igazán jó chantert egyik class sem tudja beszopatni, hasonló gear+skill mellett viszont a legtöbb képes rá 😉
    “Amiket felsoroltál, azzal a comboval egy jobb chanterba még dmget sem tudsz bevinni!”
    Ezt csinálod, vagy tényleg ilyen vagy? 😀 Azzal a combóval CD-re vágatod a GHP-t úgy, hogy a delikvens ezt követően is totál tehetetlen lesz ergo burstolheted a halálba anélkül, hogy moccanni tudna, vagy benyomna egy healt. Persze aki bursttel indít, az megérdemli, hogy megverjék.
    “, mert wowal kb olyan gyors mint én, és tudod a jobb chanterok használják is!:)”
    DP skillek = ügyesség. True story. Én is használom elég gyakran, sőt a fos 4K skilleket is helyzettől függően, de ettől még senki sem lesz ügyes 🙂
    “Vaze mekkora balfasz szero lehet az a perento:DD”
    Sok ember, sok a balfasz. Már csak te hiányzol, jösz? 😉
    “Amugy rolam meg annyit, h rajtad kivül még ezt, azok akikkel játszom sosem mondták, h nemértek a karimhoz:)”
    Miért mi játszottunk együtt? Vagy hogy rajtam kívül? o_O Ha értenél hozzá nem sírnál…
    “Söt a legtöbb ranger rerollol, mert nembirnak mitcsinálni, de én azért még igy is picsázom a népet:)”
    Az utolsó mohikán. Jaj had idézzelek ide is: “Vaze mekkora balfasz szero lehet”
    “Hozzáteszem engem nemszokott kinyirni chanter, multkor az összejött meki de amugy nem”
    Jajaja.
    “De itt most nem az átlagrol beszélek megint, hanem arrol aki tud vele! Az átlagot mindegy milyen kaszt, picsázom!”
    Tehát szummázva az uccsó mondatoddal: neked az a bajod, hogy vannak akik jobbak nálad. (súg: ha tudnád, hogy mennyien….)

    Ja és mégegy:
    “simca videoban válogatott ovodások vannak”
    akarsz fogadni, hogy az a válogatott óvodás elpicsáz? 😉

  45. zarache hatalmas jó ranger volt, senki se verte meg 1 v 1 be terepen, de mig játszott addig ember borja ritkán látta egyedül (mert mindig a grp jával volt?) ami nem gond én is jobban szeretem a grp pvp-t 1 v 1 aion pvp még mindig class > gear > skill. továbbá abban az időben nem volt nehéz a ranger (miért most az?!) pew pew, jah és PEW, halott enemy. hozzá kell tenni nem fikázom meg semmi, tény hogy jobban tolta mint egy átlag player, de azzal a karival egy félkezü baromis tudna ownolni pvp ben. és lehet jönni, hogy te zongorázol minden skilleden, az lehet, dehogy pvp ben 3-4 lövésnél nem több egy enemy csak ha nagyon ratyi a player, az is biztos… (nyilván egy gladi és egy templar más tészta, de ez 2 kaszt a 8 ból…)

  46. Cence Zarache többet ment soloban, mint te összesen az elmúlt idők alatt, ebből volt az AP-je, Abyssban élt, mert XIAO súgott 🙂

  47. a másik meg ez, a régi szép 1.5 ös idők mikor minden asmo mögött ott álltak az ely spanok és vica versa. Ilyenek ma már nem nagyon vannak…

  48. + midnen bizonnyal többet ment mert mint emlitettem én groupban szeretek járkálni független a kasztomtol, én azért játszom az mmo-t. ebe a játékban még mindig nemszámit semmit h egyedül leölsz-e valakit v sem mert ilyen a játék felépitése. de van akinek a solo okoz örömet az meg solozzon 🙂

    fincsi, láttam ma “megdugták a pici puncikád” inggissonban 😮

  49. XD Lezergelték

  50. Cence rosszul tudod , zarache a solo pvpt favorizálta, legtöbbet egyedül volt , csak mert látom nemtudod:) Ás igen,megdugtak ma ingiben, miután kifiléztük 2en egy 4 emberes groupot 5ödször is, megkaptuk a zergünket:)Amugy szergi, ha pl simca uccso videoját nézem, ha abbol egyetlen ember is elpicsázna engem, akkor az tényleg fail lenne, szerintem letörölném a gépemröl Aiont, h elver egy olyan gyerek aki azt sem tudja milyen skilljei vannak,és csapkod a billntyuzeten:) Amuyg szergi, látom tényleg lassu a felfogásod, akkor elmondom 100000szer is csak neked!:D Én nem sirásként mondtam amiket irtam, és nem azért mert engem ezek elvernek akiket irok!!Hanem mert tudom h mi megy!:) Amugy ma taliztam ilyen pro rangerekkel, akik lethalos builden vannak:DD Az egyik egyszer majdnem belémtudott löni egyet:) Amugy ha már itt tartunk, ma jubilálok, azota miota visszajottem telemacsora, ma volt elöször, h egy ranger 1v1ben megtudott ölni!:) Grat goldenikarosnak!:)) Bár itt zárojelben megjegyezném,h 3szor én is elpicsáztam:)

Comments are closed.