header image
 

Kínai Aion szerverek elérésének gyorsítása

A cikk frissítésre került és kikerült az oldalsó menübe, javaslom, hogy inkább azt olvassátok, mivel minden későbbi frissítés is oda fog kikerülni.

Közvetlen elérhetősége: http://varianceaion.wordpress.com/kinai-aion-eleresenek-gyorsitasa/

Otthoni ADSL, Chello és egyéb internetes elérések esetén egyaránt igaz, hogy a külföldi internet elérés (különösen Kína felé) eléggé ramaty. Ez nem feltétlen abból adódik, hogy Kína olyan messze van, de ebbe most nem megyek bele 🙂 Lényeg, hogy van rá lehetőség, hogy a nem ritkán 2-3 másodperces lagokat bőven 500 ms alá szorítsuk. Mindehhez összesen egy olyan gép kell, aminek egyébként jó a külföldi kapcsolata (oké tudom, itt hasal el próbálkozók 90%-a, de induljunk ki abból, hogy mégis csak ilyen lehetőséged, lásd a post végén a felajánlást).

Szóval, lényeg, hogy kell egy szerver, amire fel kell telepíteni egy proxy alkalmazást (pl. linux/unix gépen ajánlom a sockd programot, mi azt használjuk.) Itt most nem kezdeném el taglalni, hogy hogy kell ezt csinálni, induljunk ki abból, hogy meg tudod oldani, vagy ha nem, akkor kérdezz. Ha megvan a socks proxy-d és megfelelően be is állítottad (ami nem árt, különben a fél világ azt fogja használni spam küldésre), akkor már csak az AION-t kell rávenni, hogy közvetlen internet helyett a proxyn keresztül mennyen. Ehhez le kell, hogy tölts egy “Proxifier” nevű alkalmazást a következő címről: http://www.proxifier.com/download.htm A 2.8-as standard edition kell. Sajnos 30 napos próbaverzió van csak ingyen, de 30 nap mulva már “majdnem” itt az EU start!

Letöltés, telepítés után állítsd be a proxy szerveredet (SOCKSv5 és user/pass), majd a proxification rule-oknál kapcsold be, hogy csak a megadott alkalmazásokat proxizza. Ezek után vegyél fel egy új proxificaton szabályt és vedd fel hozzá a következő programokat: playnclauncher.exe, aion.bin, gameguard.des

A kliens oldalon miután telepítetted a Proxifier-t az alábbiak alapján kell beállítanod az egyes funkciókat:

Proxy Settings:
proxifier-ss-0001

Proxification Rules:
proxifier-ss-0002

Proxification Setting-> Add…
proxifier-ss-0003

Akinek nincs lehetősége saját socks proxy-t üzemeltetni, az irjon egy email a menorel kukacs gmail pont com címre. Ésszerű keretek között és ésszerű használat mellett szivesen biztosítunk mindenkinek hozzáférést a Variance proxijához. A levélbe mindenféleképpen írd be az elérésed fix IP címét. Ha nincs fix IP címed, akkor so sorry, de nem szeretném naponta módosítani a IP-ket. (Max egyszer beállítom, hogy ki tudd próbálni a különbséget)

~ by Menorel on .

Uncategorized