header image
 

Szintezési tapasztalatok (lvl18-20, Elyos oldal)

Elyos oldalon úgy vannak összerakva a küldetések lvl10-20 között (Verteron zóna), hogy a normál questek megcsinálásával kb lvl18,5-ig lehet eljutni. (De inkább csak lvl18 elejéig). Mivel nincs is semmi más lehetőség a single questelésre (pl. másik zóna), ezért lvl19-ig vagy grindelni kell vagy van a nagy halom Krall-os group küldetés. A grideléshez tudom javasolni a “Holy Ground of Mirajo” nevű subzónát vertronban. kb 20 mob megöléséért (darabja ~3500 XP) kapsz további 22k XP-t a questért, plusz egy bronz érmét. 2 és 4 Bronz érméért be leet váltani egy random lvl16-18 közötti itemet. (Rank8,Rank9-es itemek). Ha mésképpen nem, akkor így el lehet jutni lvl19-ig 1-2 óra alatt.

Ha lvl19-re sincs group, akkor sem kell pánikba esni és ész nélkül grindelni. lvl19 bedingelésével simán át lehet sétálni dél felé “Holy Ground of Mirajo”-ból Eltnen-be. Eltnen a lvl20-30 közötti szintező zóna. Fontos, hogy itt már előfordulhat, hogy találkozunk Asmodians playerekkel is. Ahogy átérsz Eltnen-be nyomás “Eltnen Forstress”-be. Itt már lehet repülni és nyomás is fel a fára. A fán és a fa alatt rengeteg küldik kapsz, amivel simán ki lehet húzni lvl20-ig. Az egyik érdekes küldetés során átteleportálódsz Morheim-be, ez a hely az Asmodians frakció azonos szintű (lvl20-30) szintező része. Innen vagy visszateleportálódsz egyből (érdemes előtte átrakni a Return pointot Eltnen Fortressbe), vagy öldökölheted a mobokat és a lowlvl Asmokat. Előbbi kb másfélszer annyi XP-t ad mint Elyos oldalon az ugyanolyan szintű mobok, utóbbi meg ugye ad Abyss pontokat. Ha meguntad akkor vagy Return vissza, vagy ha meghalnál, akkor amúgy is visszakerülsz.

Eltnen-ben simán el tudod érni soloban is a lvl20-at. Ahogy eléred a lvl20-at automatikusan megkapsz egy Campaing küldetést, ami visszaküld Sanctumba. Ez a küldetést minél hamarabb csináld meg, mert ezért kapod meg az első Stigmádat.

Eltnen-en a földről felszedhető cuccokhoz minimálisan 85-ös Extract Vitality skill kell, ha nincs meg, akkor érdemest ezt még Verteronban felhúzni.

~ by Menorel on .

Uncategorized