header image
 

Túl a húszon (20+-os tapasztalatok)

Egyelőre még nagyon kevés a tapasztalat a 20-on túli élettel kapcsolatban. A nap nagy része azzal telt, hogy a 17 körül rekedt légió-társaknak segítettem eljutni 19-es szintre, hogy jöhessenek át Eltnen-be. (lvl20-30 közötti terület). Mondjuk ennek hozadékaként csak megcsináltunk egy-két lvl18+-os group küldetést a Krall régióban, így csak-csak bedingelődött a lvl21 magától. Lényeg viszont, amiért ez a post készült az az, hogy lvl20-tól (19-től egyébként) megnyílik a kánaán solo questelés terén. Csak Eltnen Fortressben összeszedtem vagy 10-15 questet, amihez még hozzájött, hogy közben átküldtek Theobomos szigetre is, ahol további hat lvl20-as questet is sikerült összeszedni. Ehhez képest csak az Eltnen Fortress körüli szintfelhozó questekből (kb 6 db öljél le,gyűjtsél össze) simán megvolt a 21,5 szint. Tehát egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy 20 felett be tud gyorsulni a szintezés újra. Most éppen kipusztult alattunk a szerver, még kicsit próbálkozgatok, aztán ha nagyon nem megy, akkor majd reggel folyt. köv.

Jahh apró megjegyzés: Gathering (Extract Vitality) profession-t mindenféleképpen fel kell húzni még Verteronon 90 fölé. 90 után már érdemes átjönni, mivel az Eltnen Fortress körüli questek során jó sok narancsot és halat ki lehet húzni, amik felviszik 99-re. 100-as skill alatt nem érdemes kimozdulni a Fortressből. Márcsak azért sem, mert a folyamatosan nyíló Riftekből özönlenek kifelé az Asmo hordák és ha egyedül vagy, akkor tuti széthentelnek.

ui2: Közben kiderült, hogy az összes észak kínai szerver “Under Maintenance” állapotban van. Namost mivel náluk szombat 12.00 van (úgy kb.), ezért vagy az van, hogy náluk bizony szombaton délben van szerver karbantartás (ezt mondjuk zárjuk ki), vagy az van, hogy jön a 1.2-es patch (nagyon remélem hogy nem, mert az kb lehet, hogy a kínai szerver elérésünk végét is jelentheti…), vagy nemtudom hogy mivan, de majd reggel kiderül.

ui3: Szerencsére csak sima karbantartás volt csak…

~ by Menorel on .

Uncategorized