header image
 

CBT#4 zörejek

Hasonlóan a korábbi bétákhoz parázs viták folynak most is az AION betaboardon. A viták nagy része hamar személyeskedésbe folyik és az észérvek hamar lecsúsznak az olyan szintre mint: “azért nem jó amit te mondat, mert te egy noob vagy”

Csak címszavakban a főbb témák:

  • Legyenek-e PVE szerverek (rift tiltással, kikapcsolható PVP állapottal).
  • Megmaradnak-e éles szerveren a bétában felhúzott karakterek (szerk.: /facepalm, hogy maradnának már meg…)
  • Állítólag bugos az Elyos oldal Ascension questje, nem látszódnak a megölendő balaurok és az actionbar-ról is eltűnik minden.
  • Koreában nagy ráérésükben kipróbálgatták, hogy melyik class kombinációkkal lehet a leggyorsabban fejlődni. A legjobb kombonak a chanter + ranger bizonyult. A chanter képes végig megtartani és tankolni az adott mobot miközben a ranger lelövi. (szerk.: még hogy nincs az Aion-ban petje a ranger-nek…)
  • Az Elyos oldali “Anti-Krall Measures” is bugos, az utolsó stepjénél (amikor meg kell gyújtani a totemet), becrashel a játék.
  • Mount kérdése, miért nincs, mennyire jó lenne. És persze az ellenoldal: minek az, lehet repülni, ahol nem ott lehet glideolni és az endgame-ben semmi értelme nem lenne.

~ by Menorel on .

Aion

5 Responses to “CBT#4 zörejek”

  1. Én a “nem-lehetsz-lvl10-ascensionig” cockblockot szüntettem meg (véletlenül) egy sima soul heallel, ami lvl10re dobott, de se szárnyaim, se semmim nem volt.

  2. Na ez tényleg bug 🙂 És sehogy nem tudtad fixelni? Gondolom az “Ascendent” vagy hogy hívják campaign quested csak megmaradt.

  3. Nem igazán kellett fixelni, mert ahogy megvolt az ascension, minden ment tovább a régi kerékvágásban, lett szárnyam, stb. Ez csak ilyen érdekesség.
    Bugnak én mást mondanék, például csak nálam despawnol Poppy egy bizonyos távolságon? 😀

  4. Bug?!
    Na a bug, hogy a Krall questek böngészgetése közben a krall területen hirtelen lesz absolut-0 fok, azaz kifagy a játék.
    Hopp még egy, Shipwreck / kapitány ölés, ácsorgok a hajón, gondoltam megnézem miért nem számolta a kill-t, 3x kellett újraindítanom a gépet (nem a game-t) mire egyértelművé vált, hogy a ‘quest ablakban kattingatás’ okozza a fagyást.

  5. A mostani béta hétvégén valamit nagyon elcsesztek. A betaboard tele volt rossz/hibás quest reportokkal. Lehet hogy a lokalizálás közben belerondítottak valamivel nagyon az adatbázisba. Remélem leszoknak erről.

Comments are closed.