header image
 

Rossz hír, Kínai Aion: patch 1.2

Hogy miért rossz hír, hogy patchelik a Kínai AION szervereket ? Azért mert nem működik vele a jelenlegi nyelvi fájl, így nuku angol Aion. Remélem valaki talál valami trükköt, amivel mégis meglehet oldani, ha nem, akkor lehet hogy egy időre mi is lehúzzuk a rolót. Egyelőre a mi szerverünk – Észak-Kína régió Aspel szerver – még érintetlen, de más sokan jelezték, hogy több más régiós szervereken ott figyel az 1.2-es verzió.

update 1: Azért nem fog menni 1.2-es verzióval az angol nyelv, mert nincs angol (ENU) nyelvi pack, ami 1.2-es verziójú AION-ból származna. Köszönhető ez annak, hogy a bétán mai napig 1.0-ás verzió van. Ha valami isteni csoda folytán 30-ai EU CBT-n 1.2-es patch lenne, akkor az megmentené a helyzetet.

update 2: Több fórum szerint is csak egy régiót patcheltek fel 1.2-vel teszt jelleggel. Várjuk ki a végén, lehet hogy megússzuk ?

update 3: Még mindig nem patchelték a szerverünket, szóval bíztató a dolog…

update 4: Paradigmán megjelent egy leírás, hogy hogyan kell fixálni az 1.2-es patch okozta problémát a Kínai szervereken. Enjoy it: http://sinigami.wordpress.com/2009/07/22/1-2-angolul/

~ by Menorel on .

Aion

4 Responses to “Rossz hír, Kínai Aion: patch 1.2”

  1. Hi!

    Elvileg már nektek is át kellett volna térni 1.2-re, de a mi szerverünk volt az első, a 10es régió. Szerencsére mi azóta is vigan játszunk angolul, az uj tartalom ????? mivel annak forditása még nincs meg, de ez senkit sem zavar.

    Mivel a paradigma blogját találtam meg először, oda irtam fel, de remélem nektek is sikerül az alapján patchelni, ha titeket is updatelnek.
    Elyost játszom odaát, ugyhogy idővel lehet megkereslek benneteket EU ügyben.

    Minden jót.

  2. Nálunk még a továbbra is 1.0-ás patch van. De már lehúztam a patch file-t, szóval úgy hiszem fel vagyok készülve a 1.2-re 🙂
    Remélem azért hamarosan eljut az észak kínai régióba is a patch, mert már nagyon várjuk.

  3. Nem tudom mennyit olvasgattatok utána, de van mit várni 🙂
    Sajnos solóban nyomom, mert a barátok lemaradtak, a klánom thai-kinai egyveleg, egy francia sráccal játszottam rengeteget akit banoltak a patch linkeléséért a játékból (hülye SDO, szerzett ezzel nekik egy halom pénzt…) azóta sajna egyedül questelek és farmolok és kezd már kicsit unalmas lenni, főleg hogy 37 körül már a farm sem a régi… De sokkal rosszabb lenne 1.0n, mivel ott még 3madannyit kaptok a questekért 😀 Úgyhogy EU-t nagyon várom olyan szempontbol hogy repülni fogunk 35ig, utána viszont megint baromi nehéz lesz, soloban kb felejtős. Ezért is irtam hogy vszinü jelentkezem majd.

    Addig további jó Asmo-irtást és virágszedést…

  4. Köszönjük, várjuk majd az apply-t.
    Pont ezek a dolgok miatt várjuk mi is a 1.2-őt. így lvl30 körül nagyon kezd zavaró lenni a questek hiánya és a rengeteg grind. Nekünk az 1.2 is már a szent grál lenne, de kitartunk és írtjuk a sörényeseket.

Comments are closed.