header image
 

“Jön a CBT#6 és utána az EU/US Open Beta” Megerősítve!

Mindenki örülhet, aki nem akart eddig invesztálni a Closed Beta-ba, de szerette volna kipróbálni a játékot még a megjelenés előtt. Jövőhét hétvégén még meg lesz tartva a CBT#6, de utána wipeolják az összes karit és indul az Open Beta. Továbbra sincs infó arról, hogy az Open Beta folyamatos lesz vagy csak hétvégeken lehet vele játszani.

Ayase(NCwest) megerősítése: http://www.aionsource.com/forum/780703-post.html

ui: ahogy a postban is írja a lag problémákat vizsgálják. Bár nem érzem, hogy a megfelelő prioritással tennék, de remélhetőleg szeptember végéig csak megoldják, már persze ha tényleg náluk van a hiba.

Aki esetleg nem tudná: Az Open Beta után szintén törlik az összes karaktert és egyből kezdetét is veszi a “Head Start”. Ez egy két napos időszak lesz, amikor már az éles rendszeren lehet játszani. (EU-ban szept 23-25-ig), ebben a programban azok vehetnek részt, akik preorderelték a játékot. A két nap alatt elkezdett karakterek viszont már megmaradnak és a szept 25-ei start után lehet ezeket tovább tolni.

~ by Menorel on .

Aion

9 Responses to ““Jön a CBT#6 és utána az EU/US Open Beta” Megerősítve!”

  1. Az open beta után miért nem lehet megtartani a karikat? Engem ez zavar nagyon : Vagy akinek volt cbt-n, az miért nem viheti át head startra?

  2. Szerintem erre a kérdésre a válasz a “fairplay”. Az Aion nem egy olyan játék, amiben gyorsan felszintezem magam, aztán tolom az endgamet. Itt a játék sava-borsa már a szintezésnél bejön. A Riftek, base Abyss, stb. mint alacsony szintű contentek. Valószínűleg eléggé elrontaná a játékélményt, hogyha a live startkor már lvl35-ös karakterek rohangálnának át a Rifteken és mészárolnák le az éppen lvl20-as jónépet. Aki mégis szeretne egy kis előnyt szerezni még a “tömeg” előtt, annak ott a Head Start. Két nap nagyon hosszú idő. Ráadásul a head starthoz jár egy érdekes gyűrűAmulett, amit egyszer lehet a headstart alatt használni és ezen idő alatt dupla XP-t kapsz +20% XP-t kapsz. Mindenki döntse el előre, hogy hol akarja ezt használni.

  3. Kis kötöszködés, de egyben kérdés is.. Nézve a szerver statust, van egy olyan, hogy “Early access starts”. Ha azt kiszámolod, az szeptember 20.-án jár le este 21.00 kor. Az most mi, ha nem a preorder előfizetések kezdete?

  4. EU start: szeptember 25. Headstart: szeptember 23.
    USA start: szeptember 22. Headstart: szeptember 20.

    Ahogy én tudom.

  5. Igen, amit irsz, az ott megadott adatok alapján nem lehetetlen. Valoszínüleg egybeszámolja a két dolgot, nem bontja le a két sor.

  6. Aionhun.hu-n most olvasom, hogy EU/USA-ban a headstart egyszerre indul. Egységesen szeptember 20-án. Így EU-ban öt nap előnyt lehet megvenni a preorderrel, öt nap beteg sok idő…

  7. Ayase:”To make up for it however, we are stretching the EU head-start so that it starts at the same time as the North American one. Servers, in other words, will be live at roughly the same time”
    http://www.aionsource.com/forum/general-discussion/18570-eu-head-start.html#post460809

    Menorel:”Ráadásul a head starthoz jár egy érdekes gyűrű, amit egyszer lehet a headstart alatt használni és ezen idő alatt dupla XP-t kapsz. Mindenki döntse el előre, hogy hol akarja ezt használni.”
    Erről van valami link mert még nem hallottam róla semmit hacsak nem a Lodas’ Amuletről van szó.

  8. Tul sok az egymásnak ellentmondó kis adat. Bár az 5 nap tényleg nagy lenne. De pl. ezek olyan kis fontosságok, mint pl. egy vagy két profession huzhato e ki 399 fölé. Majd kiderül minden.

  9. Z: köszi a linket. Egyébként tartok tőle, hogy ugyanarról beszéltünk, csak ezek szerit már régen olvastam erről és kicsit “kiszinezte az emlékezetem”, szóval ja nem dupla XP hanem csa +20%.

    Thyne: Szerintem ez nem is baj. Ez teszi a dolgot izgalmasabbá 🙂

Comments are closed.