header image
 

Hogyan öljünk Shugo-t!

Igen komoly dilemmával küzdöttem a napokban. Nem igazán szimpatizálok ezekkel a patkány-nyúl shugokkal. Viszont Elyososként ez a népség nekünk friendly frakció. Már-már megfordult a fejemben, hogy lehet mégis inkább Asmozni kellene (a sörény ellenére), mikor rátaláltam az ultimate megoldásra. Van ugye a levélküldésnél az Extress Delivery opcióval. Küldj magadnak valami apróságot egy alacsony szintű karakterrel. (600 kinahból megúszható) Az Extress Delivery annyival másabb a sima kézbesítésnél, hogy nem a postaládába kapod a küldeményt, hanem egy klikkelésre elő lehet hívni egy postást (Zephyr Deliveryman a neve), aki egyébként egy Shugo.

Mondom magamban ez csodás, nézzük, hogy is lehet megölni.

Először jött a repülés teszt. Abysson jól felrepültem és klikk. Sajnos a dolog nem jött össze. A rendszer figyelmeztet, hogy nem lehet előhívni a patkány-nyulat repülés közben.

Jött a második ötlet. A leírás szerint a klikkelés után a Shugo pontosan előtted jelenik meg. na ki álltam egy szikla peremére és rányomtam az ikonra. A kis rohadék erre nem a hátam mögött jelent meg?

Már éppen kezdtem feladni, amikor feltűnt, hogy ez az IQ bajnok Shugo jön utánam folyamatosan. Több se kellett, keresztbe átrepültem egy Asmo artifact felett, az meg nekifogott utánam rohanni. Naná, hogy kinyírták az őrök. Poén, hogy egyébként rendesen harcba is szállt,  küzdött meg minden. Ennyit arról, hogy az Aion-ban nincsenek combat petek bármelyik classnak. 🙂 Egyébként 15-ös szintű, szóval nem kizárt, hogy Poeta-n simán lehet vele zúzni a mobokat. 40-eket üt meele-ben 🙂

Aion0037

Kedves kis postásbácsi! Meg fogsz halni! nyerk...

"Shugok vére folyjon patakokban!"

"Shugok vére folyjon patakokban!"

Egyetlen szomorúságom csak az, hogy ha meghal, akkor várni kell 10 percet, hogy újra elő lehessen csalogatni.

~ by Menorel on .

Aion

7 Responses to “Hogyan öljünk Shugo-t!”

  1. Beteg 😀

  2. hmm ha lvl 5ön küldök magamnak egy levelet, akkor utánna pettel questelhetek?

  3. Kipróbátam, de sajnos ez csak öttlet marad. Lusta, önző Shugo nem segít, csak áll mellettem. Csak akkor kerül combatba, ha eleve őt támadják meg. Azt meg eléggé lehetetlen elérni 🙂

  4. hehehe
    látom már kikezdett a sok kraftolás teszt 😛

  5. Szerintem neked tetszeni fog Steelrake Valley instance. ^^
    Btw Asmoként se tudnál megszabadulni tőlük.

  6. A Shugoknak pusztulniuk kell.

  7. Shugomageddon?

Comments are closed.