header image
 

Érdekes csavar a Kungen storyban

Mint az elmúlt években, így idén is megrendezik a GamesCon-t (meglepő módon GamesCon 2009 néven). Természetesen az NCWest is jelent lesz és egy szép és kerek több napos show keretében népszerűsíti az Aion-t. A helyszín (eltérően az előző évektől) Köln(Cologne) városa Németországban. Boldog-boldogtalan fog előadást tartani, kezdve a koreai vezető fejlesztőtől egészen a Brian Knoxig. Bár tudom, hogy nekünk ez még nagyon messze van, de nem csodálkoznék, ha bejelentenének néhány újdonságot már a 2.0-ás patch kapcsán, mindenesetre jót tenne az tuti. Az egész show háziasszonya természetesen mindannyiunk kedvence: Liv lesz. Akinek még nem kedvence, vagy azt sem tudja, hogy ki ő, az nyugodjon meg, a kedvence lesz előbb-utóbb. Azon a leányzón minden nagyon rendben van és még keni vágja az Aion-t is. Az esemény egyébként aug 17-23-ig tart, ebből ami nekünk érdekes lehet az aug 19-21-ig tart. Ekkor lesznek ugyanis az előre tervezett prezentációk. Lesz az egészről online video stream is, szóval még lehet, hogy meg is nézem és majd írok róla valamit, ha tényleg lesz valami érdekes. Na de nem is ez a lényeg a post szempontjából (egy ilyen event miatt biztos nem írok postot, nem vagyunk mi közszolgálatiak…)

Innentől a történek nagyon Offtopik. Tovább mögött a post lényege alig két sorban. Fogyasztása csak saját felelősségre!

A lényeg, hogy Szombaton (aug 19.) délután egy órakkor lesz egy érdekes előadás: “Saturday 1 PM CEST: Kungen and Tjani from Ensidia

Megkímélem magamat és titeket is, hogy ebből levonjak bármilyen következtetést is… De mindenesetre erre az előadásra nagyon kíváncsi leszek, milyen az amikor Kungen felveszi a “businessman” szemüvegét.

~ by Menorel on .

Offtopic

4 Responses to “Érdekes csavar a Kungen storyban”

  1. Azt a gyereket en max hullazsakban neznem meg -.-“

  2. Ki az a Tjani?

  3. Toth Jani 🙂

  4. Valószínűleg erősen instruálva lesz a srác, hogy mit mondhat. Mivel egyszer már elismerően nyilatkozott a játékról, ezért a legvalószínűbb, hogy az arabok tesznek az Aion-ra, de legalábbis nem tartják reális lehetőségnek, hogy értékelhető mennyiségű playert csábítson el a wow-tól. Ebbe belefér, hogy az Ensidia egyértelműen kész platformot váltani, ha ez mégis bekövetkezne.
    Inkább az lesz érdekes, ami pl. FS!-en is elhangzott, miszerint a sok előfizető feltétele a széles spektrumú kihívás. Vagyis egyaránt tartalmaznia kell egy MMORPG-nek HC és casual tartalmat is. A WoW próbál ebbe az irányba mozdulni, de a 4,5 éves rendszer kötelmei végett ez igen nehézkes. Ez nagyon jól tetten érhető az új content-ekben végig.
    Arra leszek kíváncsi, hogy ez mikor lesz kimondva egy olyan személy által, akire figyel a tömeg (Ghostcrawler már utalgatott ilyesmire). Kungen ideális helyszínen és jó időben lesz egy ilyen fejtegetéshez, várjuk hát türelmetlenül.

Comments are closed.