header image
 

Aion Cinematic Intro

Mekkora cím már… Hatalmas riszpekta “Z” nevű kedves kommentelőnknek, akik így hajnal 2-kor megdobott ezzel a linkkel. A téma nagyon friss és ropogós. A G4TV-n megjelent a EU/USA Aion prológus/intro.

Nem is fecsérlem a szót, nézzük az Atreia történelmének alapját adó legendát:

[vodpod id=Groupvideo.3167305&w=425&h=350&fv=]

more about “Aion Cinematic Intro“, posted with vodpod

Magam részéről végre megvilágosodtam. Eddig megvoltam róla győződve, hogy a Atreia a kataklizmánál “kifordult”…

A video egyébként alig egy órája van kinn a G4TV-n, szóval tényleg nagyon friss a dolog. Közvetlen link a forrásra, fullscreen, fullHD, minden egyéb ott…

CBT#6 info: Nem akartam ennek külön postot nyitni, de végre kikerült a hivatalos oldalra (aiononline) a CBT#6 fókusz infója. Az lesz hétvégén, amit már korábban itt is olvashattatok. Nem változik a szintkorlát, továbbra is lvl30-ig lehet húzni a karaktereket.

~ by Menorel on .

Aion

9 Responses to “Aion Cinematic Intro”

  1. Rohadt hangulatos… lenne, de az eszméletlen gyengén előadott kommentár elrontja az egészet:S

  2. Na ja, ne is mond. Most képzeld el ugyanezt a videót Fred “Your hair is pretty” Tatasciore hangjával. http://twiturm.com/dsa3
    Mennyivel másabb lenne.

  3. Hát ezen bőven lett volna még mit dolgozni. Ez sajnos nagyon gyengére sikeredett.

  4. Tény hogy nem ez a legjobb videó (de szerencsére készült már jó pár kiemelkedő) viszont az utolsó képkockák szó szerint hiánypótlóak, eddig el nem tudtam képzelni hogyan kerültek a népek a bolygó belsejébe a lapos részekre. Mondjuk most meg azt nem értem hogy süt a nap a szétszakadás előtt, de ezt már könnyebb megmagyarázni, pl maga a torony világít vagy ilyesmi.

  5. Ja a torony világítással meg voltam elégedve eddig is. Teljes jó volt a koncepció, csak az a bajom a videóval, hogy sok újat nem hoz be, egyszerűen és érthetően elmeséli a történetet, néhány egyszerűsítéssel. Ez szép és jó. De azt nem értem meg, hogy miért kellett ennyire “költség-hatékony” megoldásokat választani, amikor egy ilyen videó a játék első pár benyomást gyakorló anyaga közt fog ezentúl szerepelni. Értő, vagy finnyás közönség szájából azonnal “ez gagyi” felkiáltást fog eredményezni…

  6. Aleph: a kérdésed magában hordozza a választ. A video célja, hogy megteremtse a játékosban az első benyomásokat a világról. Csinálhatott volt az NCsoft/NCwest egy olyan intrót is, ami NEKÜNK mond sok újdonságot, akik már ismerjük a lore-t, de biztos hogy ez nekünk kell hogy szóljon? Az intro lényege, hogy aki majd szeptember 25-én bemegy a tescoba és meglátja az AJÓN! dobozt az a játék indításakor kapásból kapjon egy ici-pici alapot, hogy hova is csöppent és mi a franc is ez az egész. Ezt pedig – szerintem – a video maximálisan teljesíti.

    Viszont továbbra is tartom, hogy az angol szinkronhang siralmas és kukába vele…

  7. Lehet fel se tűnt senkinek de a kommentár csak a jobb oldalról hallható amit majd javítani fognak.

  8. Ezt a postot még nem commenteltem eléggé tele szóval belehúzok:
    Aion – The Beginning
    (Taken from the files in the Aion Beta folder)

    Kár hogy nem ezt a verzót csinálták meg CGInek. Több lore, jobb szinkron.

    • Alakul…
      “CBT#6 info: Nem akartam ennek külön postot nyitni, de végre kikerült a hivatalos oldalra (aiononline) a CBT#6 fókusz infója.”

      Ez se érdemel különösebb figyelmet de kitették hírbe is.
      http://na.aiononline.com/en/news/the-sixth-aion-closed-beta-event.html
      Ez az egyetlen érdekesebb része a hírnek:

      “We want to conclude closed beta testing on a high note, so we are arranging a series of story-driven in-game events, in part hinting at some of the much-anticipated content forthcoming in with our massive release day patch. Keep that F5 key handy, since more information on these live events is headed your way later this week!

Comments are closed.