header image
 

“Hasznos holmik!”

Akinek esetleg nem tűnt volna fel, akkor az “al”-oldalak (Gyorstalpalók) közé bekerült egy “Hasznos holmik!” oldal. Ennek az a célja, hogy egy helyen meg lehessen találni azokat az érdekes és hasznos post bejegyzéseket, amik nem feltétlenül arról szólnak hogy embert találtunk a holdon (Egyébként azóta eltűnt Hetfő, valószínűleg főbe lett lőve a kínai titkosszolgálat által, amiért szóba állt az Ubuntu törzzsel, más indokot el sem tudok lépzelni); vagy épp a Kungen szappanopera legújabb részei.

Törekszem majd rá, hogy folyamatosan frissítsem is saját link gyűjteményt. Ha esetleg bármelyik link broken lenne, akkor jelezzétek.

Jahh és természetesen ez az “összefoglaló” véletlenül sem azért született mert kerek egy hónapos a Blog. Az “egy hónapos fordulót” maximum tiniként szokás megünnepelni a friss leányzóval, majd elmenni a haverokkal inni arra, hogy nehogy meg kelljen ismételni ugyanezt még egy hónap múlva a csajjal. Felrémlik ezzel kapcsolatban az emlék, amikor fősulin a koleszben javában forrasztgattam a soros párhuzamos portra köthető “nájtrájder” kit-emet (érted, nyák, 8 led, meg egy forrasztópáka), amikor beront az ajtón egy leányzó (A nevére már nem emlékszem, de szerintem Kedden lehetett, úgyhogy adja magát, hogy Kedd legyen a neve innentől); és széles mosollyal a kezembe nyomott egy kazettát (érted! Kazettát! Uram atyám, annyira azért nem volt régen, akkor már minden CD-n volt…) és hozzáfűzte: “Boldog első hónapos fordulót! Ezen a kazin rajta vannak a kedvenc számaim!”. Először arra gondoltam, hogy egy konkrét számra gondol  (pl. 42 vagy 69), de amikor rákényszerített, hogy végighallgassam…

Na de hessegessük el a rossz emlékeket. Szóval “Hasznos holmik!” vannak, “Boldog hónapfordulót” meg nincs…

De ha már itt tartunk, akkor néhány érdekes “keresési kulcs”, amelyet a google-be, egyéb keresőbe beírva rátaláltatok a Variance Blogra:

  • nagy mell
  • itemet tenni a mobba
  • dubai herceg
  • wow quest beállitása
  • kveszt világa
  • aion legjobb private server
  • kék kaja
  • finom cukorka receptek

Tartok tőle, hogy ezen kedves látogatók nem találták meg nálunk azt, amit kerestek. Csak remélni merem, hogy a a “finom cukorka receptek”-et kereső látogató még csak véletlenül sem kezdte el legyártani otthon a “bolondgombás” receptet. Bár a víz meg a cukor még csak-csak megoldható, de nagyon remélem, hogy a Éter Kristálynál elakadt…

~ by Menorel on .

Aion

4 Responses to ““Hasznos holmik!””

  1. Naja én is nagy mellek után kutattam és csalódnom kellett. 🙁
    Viszont ha már a hölgyeknél tartunk készült egy Lani Blazier interjú:
    http://www.incgamers.com/Interviews/206/aion-associate-producer-interview/1

    Szerintem elég bohóc interjú hülye kérdésekkel (Are there any plans to introduce other races?) de azért van 2 érdekes rész:

    – Will updates for Aion be released simultaneously worldwide?

    – Although we all strive to release updates as close as Korea as possible, each territory has its own update schedule. In the West, we are launching with version 1.5 of Aion, which synchronises us with Korea’s updates. After launch our goal is to release updates at least least 2-3 months within Korea’s updates.

    – Will there be any added extras we can pay for with microtransactions, such as additional customisations, in-game pets, and so on?

    – We haven’t announced anything regarding microtransactions, but stay tuned. We are going to focus on paid services at launch.

  2. Megint floodlok.^^
    A Lani interjúnál kiemeltem a mikrotranzakciós részt, bár sejthető volt hogy inkább a kiegészítő szolgáltatásokra gondtolt mint például WoW esetében a név csere, szerver transzfer etc etc.. de sose lehet tudni.
    Viszont Ayase tőle szokatlan gyorsasággal reagált hogy eloszlassa a kétségeket:

    “Aion is and will remain a subscription-based game. The “micro-transactions” I know have been discussed so far only involve lesser additional services, rendering “micro-transaction” a fairly erroneous word to describe it. Overall I think we’re looking at a fairly conventional subscription system, but as the reply in the interview states we aren’t at a stage in planning yet where we can tell you exactly what we’ll have. Rest assured that it wouldn’t make sense to anyone to have a game which requires both micro-transactions and a subscription fee to be played decently.”
    Post:http://www.aionsource.com/forum/840316-post.html

Comments are closed.