header image
 

Patch előttem, patch utánam

Mint az várható volt és több helyen is rebesgették az 1.5-ös patch sikeresen felrázta a pihegő Koreai srácokat. Nagyon sokat siránkoztak, hogy jajj de rosszat fog tenni a patch Abyssnak. Íme egy apró “bepillantás” hogy mi is megy most a frissen patchelt (1.5-ös) live szervereken Koreában… (ha állítólag mindenki az instákban van, akkor ezek kik? emberek a holdról?)

Na ez így más sokkal szimpatikusabb. Felébredtek távoli testvéreink a csipkerózsika álomból és nekifogtak élvezni a játékot. Sejtettem egyébként, hogy a patch valami ilyesmit fog kiváltani. HD és full-screen kötelező. Még megnézem vagy 3x aztán kielemzem…

update.1: Kielemeztem:

  • Így néz ki, kb. 1000x dühös Elyos-os játékos
  • Így néz ki, amikor ezek a játékosok kapnak egy facepalmot
  • Így néz ki, amikor ezek a játékosok használják az agyukat és taktikáznak (kiverik az erődből a söpredéket és közben a másik csapat pusztítja a Guardian-t)

Kövezzetek meg, de nekem teljesen az a feelingem van a video alapján, mint amikor Wow-ban éreztem akkor, amikor kijött a PVP Város főboss ölős achievement és elmentünk zergelni az ellenséges frakció városait. Az valami frenetikus volt, utolsó jó emlékeim egyike a WoW-val kapcsolatban. (Akinek nem mond semmit a WoW, attól meg bocsi a kitérőért).

Egyébként a szerző (CHOB) szavai az 1.5-ös patch körül keringő pletykák kapcsán:

Chob mindig az igazad mondja, sosem hazudik.
Ez egy éles koreai szerver (라비린토스), amelyen már az 1.5-ös patch van fenn.

Pletyka: Solo questekkel el lehet jutni lvl50-re (én utálom a questeket)
Igaz?: Hamis

Rumor : 1.5-ben Abyss teljesen kiürül.
Igaz?: Hamis

Rumor : A Slayer System miatt kevesebb gankelés lesz az 1.5-ös patchtől. (Én szeretem a gankelést)
Igaz? : Hamis, 2 percenként agyonvágnak…

Remélem megtanultátok.

Én biztos, hogy megtanultam 🙂

~ by Menorel on .

Aion

10 Responses to “Patch előttem, patch utánam”

  1. Srácnál kicsit fura dolgok történnek 2-3 perc körül, minden playerről lehullik a textúra és csak fehér foltokat látok :/ remélem a fraps meg az esetleges gyenge gép a magyarázat, bár lekezelni ennyi embert biztos nem egyszerű

    • Abyss-mode-nak hívják (optionsben, hotkeyről elérhető), ilyenkor a csapattagjaidon kívül és azon játékoson kívül akiket támadás ért nem látszik egyetlen karakter sem.

      • Ebben az esetben inkább csak a Detail Reduction csinálja hogy valami minimális fpse azért legyen.
        Ezt a videót is ő csinálta mikor a grafikai beállításokat tesztelte és 2:00 után lehet is látni ahogy elkezdni levenni a texturákat az emberekről ameddig ki nem kapcsolja az opciót.

  2. ja közben megnéztem youtube commentet, a srácnak ez a konfigja:
    Dual Core E2180, 2GO ram, Geforce 8800 GT 512
    bár jó lenne tudni, hogy a többi adat milyen, de a proci elég gyenge épphogy teljesíti a minimum szintet, szóval bikább géppel fraps nélkül szerintem normálisabb lesz a játékmenet.

  3. Dual Core E2180, 2GO Ram, Geforce 8800 GT 512, Windows XP pro. And it was mid settings.

  4. Nyílván ahhoz hogy elérhetők legyenek az insták el is kell foglalni a kastélyokat:)

    Az ilyen tömeg amúgy nem szokatlan egy-egy erőd elfoglalásakor (patch-független), csak az ostromok közötti időben az egész úgy néz ki mintha a parti a szomszédban lenne (senki sincs otthon).

    • Jó hát Wintergraspban (Wow-os Fortress terület) sincs egy teremtett lélek az instázókon kívül, amikor éppen nincs ostrom. Végül is, talán nem akkora nagy baj 🙂

  5. 1.5 patchről találtam egy hivatalos videót, ha már esetleg volt és elsiklottam felette, akkor sorry 🙁 http://www.youtube.com/watch?v=y7iSJSgKrMc&eurl=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fuser%2Fncsoft&feature=player_profilepage#t=118

    sok boss szerűséget lehet benne látni, és olyan helyeket, amiket eddig én pl nem láttam.

  6. ÁÁÁ, ez egy nagyon jó video. Még nem is láttam 🙂 Egyebként a video egyetlen instát mutat be (Dreadgion-t) és annak néhány bossát. (különösen a főboss izgalmas a végén). Lényeg, hogy ez egy nagyon különleges insta és a video is erre hívja fel a figyelmet. Ebben az instában egyszerre kezd el Asmo és egy Eylos csapat. A többit el tudjátok képzelni 🙂 Ha nem, akkor a video segít.

  7. Jahogy ez nem az elején kezdődik 🙂
    Szóval ahonnan linkelted onnantól csak Dreadgion van benne, de persze előtt ott van a többi insta is 🙂 bocs..

Comments are closed.