header image
 

Rövid hírek – 2009. 08. 13.

Update 1 (08. 13. 21:00)1 bejegyzés Update 2 (08. 14. 00:00)-1 bejegyzés
Update 3 (08. 14. 02:15)-1 bejegyzés
Update 4 (08. 14. 04:15)-3 bejegyzés
Update 5 (08. 14. 06:15)-2 bejegyzés (frissítve)

  • U1 Felmerült a kérdés, hogyha CBT6 in-game eventeket tartogat a tesztelőknek, mint ahogyan azt korábban állították, akkor hol van az ezekhez tartozó patch. Ayasétól megtudtuk hogy nem terveznek komolyabb patchet a következő béta hétvégéhez és hogy a már említett eventekről legfeljebb a nap végén kapunk információt (Ayase valamelyik UTC időzónában van).

    ” We’re not looking at any substantial (it would be negligible) patching for the upcoming beta, and we probably will not be making any news announcements on the upcoming live in-game events before the end of today. “

  • U2 Ahogy arról már beszámoltunk 11-én kedden Ayase twitteren közölte hogy még nem biztos az EU 5 napos head-start , és majd a későbbiekben kapunk bővebb tájékoztatást. Hát meg is kaptuk az NCSoft részéről egy support levélen keresztül melyben azt írják hogy:

    ” Once the 5 day headstart begins from the 20th September…”

    Később Ayase is reagált a levélre és immár ő is megerősítette a dolgot, tehát lehet készülni a szeptember 20-ai kezdésre.

    Edit: Annyit még hozzátennék hogy aki tudja annak ajánlott előrendelnie a játékot ugyanis alapvetően a 2 nap head-start is jelentős előnyt adhat nem hogy az 5. Abyssban igen sokat fog számítani hogy low level vagy e, és téged gankelnek mert nem 20-án kezdtél, vagy te gankelsz, mert 20-án kezdtél.

  • U3 Tegnap említettük hogy a már regisztrál normál verziójú Aionokat 10 euro fejében upgradeli nekünk az NCSoft Collector’s Editonre. Sajnos akkor csupán az Aionsource kommentelőire tudtunk támaszkodni azzal kapcsolatban hogy melyik forgalmazó termékeivel lehet megcsinálni, ugyan még akkor jelezték is hogy sikerült Steamen át vásárolt játékot is upgradelni, de ma Ayase közölte hogy kizárt mert csak az NCSoftnál vett Aionokra érvényes az upgrade. Na ezt az utolsó állítását vonta most vissza Ayase (aki ma alig lámázott), tehát szabad az út minden normál Aion tulajnak.

    ” The upgrade option is available to everyone.”

  • U5 Thats Too Bad nevéhez fűződnek (többek között) a korábban már linkelt class PvP guideok, és körübelül egy órája megjelent a Templar és Gladiator classok Advenced Stigmáinak leírása amit a koreai PowerBookból fordított. Tekintve hogy holnaptól 1 hétig net nélküli eltávon leszek nem tudom jelezni ha elkészült egy újabb szóval akit érdekel az EZT a topicot tudja figyelni.

    Edit:Úgy látszik nem csak azzal az egyel volt kész, kapásból itt a következő, méghozzá a Ranger és az Assassin.

  • Kikerült egy kis emlékeztető a hivatalos Community Blogra a jövő héten, egészen pontosan Augusztus 17 és 23-a között megrendezésre kerülő gamescom-ról amelyen az Aion is képviselteti magát. A rendezvényen részt vesz Brian “Xaen” Knox (Producer), Lani “Liv” Blazier (Associate Producer), Martin “Amboss” Rabl (Community Manager) és Sebastian “Ayase” Streiffert (Community Manager). Figyelembe véve hogy ott lesz az összes ismert NCSoft Westes, most jött ki egy nagy content patch a játékhoz, és a show egy időben lesz a BlizzConnal (21-22), valószínűnek tartom hogy elő fognak rukkolni pár igen komoly hírrel a játék jövőjével kapcsolatban, feltéve ha nem akarják hogy a Blizzcon hírverése teljesen elterelje az Aionról a figyelmet.

    Stand Makett

  • U4 Itt egy “so last year” kategóriás videó amiről tegnap kiderült, hogy még Menorel sem látta szóval valószínű hogy közületek is lesz akinek újdonság.

    Érdemes HD-ban nézni.

    Ez a hivatalos “1.5 – Shadow of the Balaur” patchez készült trailer. 3 instance szerepel benne huzamosabb ideig, az első a Dark Poeta ami jelenleg a top PvE content, azután Steelrake Valley vagy ahogy a köznyelv hívja Shugo Pirate Ship, ez egyébként egy LvL 40-en elérhető instance de állítólag jóval magasabb szint kell a befejezéséhez, végül pedig a Dreadgion ami az egyetlen PvPvE instance a játékban.

Érdekesség

  • U4 So last year kategóriánk második indulója egy fun videó, amihez talán nem is kell sok magyarázat.

    Aki esetleg mégse tudná miről van szó, ha rákattintasz arra aki éppen árul akkor berak az ő karaktere elé, és ő pont úgy állította fel a boltját hogy aki ráklikkel leesik.

  • U4 Mai 3. videónk egyrészt, R-rated ami valami 16-os karika környéki dolog lehet, másrészt meg főleg off-topic. A Legion traileréről van szó ami szerintem elég bohóc filmnek néz ki de vannak benne fekete szárnyas emberek szóval egy linket megér a fanboiok kedvéért.
    A videót nem embedelem az R-rated miatt de ITT meg lehet nézni a teljes 5 perces trailert. Aki fél hogy felzaklatja a lelki világát vagy nem múlt el 16 vagy mittudom én az ERRE a linkre kattintva megnézheti a trailert a 191. másodperctől mert onnantól nem vészes.
  • U5 Még tegnap került ki EZ az Aion lore összefoglaló Aionsourcera csak mindig elfelejtettem megemlíteni, de most pótoltam. Az eredeti a Tentonhammerről van de az Aionsourceos változat Knite jóvoltából kicsit fel van turbozva.

Értelmetlen tovább várni, kizárt dolog hogy valami ütni fogja ezt a legidiótább “keresési kulcs” címért folytatott küzdelemben.
A mai nyertesünk az “érdekes mellek” kifejezés. Megnéztem én is és valóban kidobja rá google a blogot de csak 162. találatként, ki lehetett az aki ennyire kétségbeesetten keresett érdekes melleket.

~ by baaldroth on .

Aion

7 Responses to “Rövid hírek – 2009. 08. 13.”

  1. Szárnyas emberekről jutott eszembe, Xénában van egy rész, mikor angyalok/arkangyalok serege (fehér és fekete tollas szárny) csap össze, majd a végén összefog a pokol lényei ellen (bőrszárny).
    Esküszöm, szinte onnan lopták az egészet, könnyezve néztem végig annyira poénos volt.

    Lehet összevágom a csatajeleneteket, most kedvet kaptam:)

    • elnézést a dupláért, de találtam is egy kis ízelítőt belőle!

      Akár Lore Trailer is lehetne:

      Még pár jelenet:
      Riftezés, Ascension (2006-os kliensbeli változat és az új “templomi avatás” is), Fortress Siege és “Lady Ariel, Emyprean Lord visszatér”

      Z:Editeltem mert a 2. videónál nincs engedélyezve az embed és csak a helyet foglalta.

      • Na ez nagyon beteg cucc 🙂 Ennyit arról, hogy az AION story “eredeti” 🙂

  2. Ilyen későn, ilyen sok hír… 🙂 Csak gratulálni tudok az elszántságodhoz! Remélem a továbbiakban is megmarad. 🙂

  3. Ez konkrétan Z érdeme:) Én “kivételesem” jót aludtam 🙂

  4. “Sleeping is Overrated”

  5. AionHun Hegit is elkapta a shoppos kandikamera -.- 1:16 környékén 🙂

Comments are closed.