header image
 

Rövid hírek – 2009. 08. 14.

BUMP 1 Update 1 ( 08. 14. 19:30) – 2 bejegyzés Update 2 ( 08. 15. 00:00) – 3 bejegyzés
Update 3 ( 08. 15. 01:00) – 1 bejegyzés

  • U1 Kevesebb mint 1,5 óra múlva, pontban 21:00-kor kezdődik a 6. zárt béta hétvége ami egészen hétfő 21:00ig fog tartani. Aki már nem nagyon tud magával mit kezdeni unalmában az olvasgathatja a béta fórumot, vagy lenézhet a lap aljára és kiderítheti mennyire képes több egyidejűen zajló cselekményre figyelni.
    Már volt linkelve párszor de azért újra itt van, ITT lehet figyelemmel követni a szerverekkel kapcsolatos összes információt.
  • U2 Ayase elárult kis részletet a CBT6 in-game eventjeiről amikről eddig csupán annyit tudtuk hogy lesznek, most már sokkal okosabbak lettünk mert már azt is tudjuk hogy mikor. Szóval szombaton és vasárnap lehet számítani a meglepetésre.

    ” Each server will have one major in-game event on Saturday, and one on Sunday. In-game heads up will be given a little bit in advance. “

  • U3 4 új öltözékkel frissült az mmosite már eddig is igen tekintélyes listája. Az oldal legalján található az egy 44-es és 3 50-es set new jelzéssel ellátva.
    Gy.k.: Mindegyikből csak a cloth verzió van kint de a képükre való kattintás után ki tudjuk választani a leather/chain/plate verziót már amennyiben van nekik.
  • Thats Too Bad befejezte a maradék 2 class Advenced Stigmáinak a fordítását. Sorcererek és Spiritmasterek ERRE fáradjanak, Clericeknek és Chantereknek pedig ERRE tessék. A már korábban elkészülteket ITT lehet megtekinteni Dat további fordításaival együtt.
  • Ha már a leírásoknál tartunk akkor tegnap találtam rá egy készülőben lévő Spiritmaster guidera, bár még nincs kész,  de meglehetősen részletesnek tűnik. Akit érdekel az ITT elolvashatja.



  • Aki esetleg alacsonynak találja a játékban a környezet texturáinak felbontását, és ezellen egy kis barkácsolással is hajlandó lenne tenni, annak ajánlani tudom EZT a topicot. Gyakorlatilag .Pak fileokkal kicseréli a texturákat magasabb felbontásúra. Egyelőre elég kezdeti stádiumban van a dolog mivel csak Ishalgen és Poeta van készen.
  • Mára is van fun videó, ez már több mint fél éves de lehet hogy valakinek elkerülte a figyelmét.

    Obama

    Hogy mi Obama véleménye a videoról?? Klikk!

  • U1 Teljes mértékben off-topic de linkelnék egy kis unaloműző játékot. A játék lényege hogy több feladatot kell egyideűleg csinálni miközben folyamatosan nő a feladatok száma és nehézsége. Kommentbe várom azokat akiknek sikerült 2 perc körüli vagy jobb eredményt elérni (kamuzni nem ér 😉 ).
  • U2 Az 1.5-ben érkezett Spiritmaster változásokat és a classra gyakorolt hatásukat boncolgatják a következő videóban roppant tárgyilagosan és részletesen.
  • U2 Őszintén szólva kétlem hogy túl sok embert érdekelne a következő videó szóval csak linkelem. Az Aion CGI Introjáról van szó méghozzá francia nyelven.

Nyaralás miatt a következő héten nem leszek szóval ne lepődjön meg senki ha nem lesznek rövid hírek. 🙁

Horo

~ by baaldroth on .

Aion

One Response to “Rövid hírek – 2009. 08. 14.”

  1. Szegény Horo:(

    Jó nyaralást, Z!

Comments are closed.