header image
 

Rövid hírek – 2009. 08. 15.

Még hogy nem lesznek Z távollétében Rövid hírek! (Egyébként nem lesznek, mert ehhez nekem nincs türelmem, de azért amikor nagyon rám jön…) Naszóval, hogy is szokott ez lenni?

  • Ayase felhívja a figyelmet, hogy az összes betatester, akinek van preorder-e az még most húzzon felfelé az NCSoft oldalra és változtasson jelszavat. E nélkül nem fog tudni belépni az éles játékba. A dologra azért van szükség, mert változtattak a jelszó tárolási metóduson, tehát ha akarod nyugodtan begépelheted ugyanazt a jelszót is; de meg kell csinálnod mindenféleképpen. Lépések:
    • Lépj be az NCSoft Master Account oldalra
    • Click Game Accounts
    • Válaszd ki az Aion-t
    • Click Change Password
  • Szintén jelezte Ayase, hogy akinek CBT6-only béta kulcsa volt, azok ugyan nem tudtak belépni, de a dolgot azóta fixelték, úgyhogy be-happy!
  • Csak érdekességképpen mondom, hogy a betaboardon a regisztrált tagok száma megint megugrott rendesen most éppen 63ezren áll. Akinek bármilyen problémája lenne a béta kapcsán, az használja a http://betaboards.aiononline.com/-ot.
  • Z: Még így indulás előtt gyorsan rontom a postod színvonalát.

  • Ayase blogjára kikerült egy bejegyzés a jövő héten esedékes gamescomról. Az írás nem tartogat sok érdekességet (lesz Q & A rész, cosplay, színház, semmi meglepő) de egy valamit mégis érdemes megemlíteni, lesznek moo-kártyák! Hogy mik azok a moo-kártyák azt ne kérdezzétek, Ayase ennyit árult el róluk:

    ” These cards will be collectibles at gamescom (moo -> XP -> reward) “

    ” Collecting these cards will give the owner ‘experience points’ (XP) and some of the most avid adventurers will be able to turn them in for precious treasure… “

    Hogy ezeknek a kártyáknak tényleges in-game jutalmaik lesznek e, mint a Blizzconon Grunty, vagy csak én képzelem bele az alváshiány tüneteként az legkésőbb a gamescomon kiderül.
    Klikk a képre a nagyobb verzióért.

~ by Menorel on .

Aion

2 Responses to “Rövid hírek – 2009. 08. 15.”

  1. A password változtatáshoz annyit hozzáfűznék, hogy akik júli 29 után csináltak accot, azoknak nem kell, ezt külön meg is említi a postban.
    Forrás: http://eu.aiononline.com/uk/news/closed-beta-testers-update-your-passwords-1.html

  2. Kártyák múlt év lipcsei GC-jén is voltak, aki nincs a helyszínen annak semmit nem ér. Nap végén lehet licitálni velük egérpadra, videókártyára meg egyéb hardverre.

Comments are closed.