header image
 

Szintezési érdekességek

AionSource-on egy srác (Sickbrain) postolt két érdekes grafikont. Az első azt mutatja, hogy melyik szinten mennyi XP kell, a második pedig egy olyan grafikon, ami azt mutatja, hogy az előző szinthez képest mennyi XP kell az új szinthez. Először a két grafikon, utána a konklúzió:

XP req / level graph - source Sickbrain@AionSource

XP req / level graph - source [email protected]

XP req from prev. level - source: Sickbrain@AionSource

XP req from prev. level - source: [email protected]

A második grafikon elég látványosan mutatja az első grafikon “apróbb” egyenetlenségeit. Látszik, hogy pl. 34-ről 35-re van egy elég látványos ugrás, ami ott biztos fájni fog. Sokkal érdekesebb, hogy bár lvl37-ról 38-ra van egy brutális ugrás, de ez bőven visszakompenzálódik lvl39-re. Hogy pontosan mi az oka ezeknek az egyenetlenségeknek a nem tiszta, de mindenesetre érdekes.

~ by Menorel on .

Aion

One Response to “Szintezési érdekességek”

  1. Igen, ezt a 19milliorol 26ra ugrást épp most éltem át, a köv szinthez viszont “csak” 29 kell…

    Döbbenet hogy néhol mennyire nincs quest (főleg soloban, mert ugyan lehet hogy kapsz 2millás questeket de hogy soloban lehetetlen teljeseiteni még 3 szinttel később is az tuti) és nem sok szint van amiről meg átlóg az XP a küldetésekből a következőre. Nem különösebben bánom a farmot, de a questek nagyja is az, igy meg már néha kicsit sok. De kibirható, szerintem, főleg ha nem egyedül játszik az ember.

Comments are closed.