header image
 

Abyss: Behind the scenes [promo]

Ez a post a készülő Abyss bemutató sorozat lezáró részének promója. (Bár nem kizárt, hogy lesz még folytatása, függően a beáramló infóktól). A korábbi cikkekben bemutatásra került már, hogy hogyan tudunk közlekedni Abysson, összefoglalásra került az Abyss PvPvE egyedi rangok szerepe és működése; készült egy rövid összefoglaló az alsó (base) Abyssi Fortressekről és környékükről; összegzésre került sok (de koránt sem minden) hasznos információ Fortress ostromokkal kapcsolatban, majd -eddigi- utolsó felvonásként egy részletes összefoglaló készült a Siege Weapon-ök működéséről és az elkészítésükről. Ezen postok után bárki elmondhatja magáról, hogy kellő lexikális tudással rendelkezik Abyss kapcsán. Azonban ez a lexikális tudás számtalan gyakorlati kérdést vet fel, ha az alábbi kérdések benned is felmerültek már, vagy nem tudsz rájuk így kapásból válaszolni; akkor érdemes lesz – kicsit – türelmesen várni az “Abyss bemutató#6” cikkre…

  • Hogyan és hol tudok aktiválni egy artifactot?
  • Mikor válik elfoglalhatóvá egy Erőd? Győzelem után mennyi ideig kap védelmet a Fortress?
  • Hogy is működik a Devanion Mist?
  • Hogy működik a gyakorlatban a kapu védelme és hogyan/meddig lehet gyógyítani azt Restoration Stone-okkal?
  • Kik és mi alapján részesülnek gold és silver medalokkal a sikeres Erőd foglalás után ?
  • Mikor és milyen módon avatkoznak bele a Balaurok az éppen zajló Fortress csatákba?
  • Pontosan mi a szerepe a Fortressek körüli védelmi objektumoknak (őrtornyok, sentinelek, mineok, platformok), mit csinálnak, mennyit sebeznek?
  • Mennyire képes megvédeni az erődöt Aetheric Field? Át lehet rajta jutni valahogy, hogyan kell megvédeni az Aetheric Fieldet?
  • Milyen “pozitív” hatása van annak, ha a frakciód nem áll túl fényesen Abyssban?

Ezek és ehhez hasonló kérdésekre sikerült választ találnom, melyet hamarosan kis is fogok postolni (valamikor a napokban). Néhány kérdésre még várom a visszejelzéseket/megerősítéseket. Amint minden tiszta, akkor jön a tényfeltáró post. Ha esetleg vannak megválaszolatlan kérdések (amiket nem tisztáznak a fentiek), akkor írj egy commentet és hozzácsapom azt is a listához.

~ by Menorel on .

Aion

2 Responses to “Abyss: Behind the scenes [promo]”

  1. Offtopic, de hatha tudja vki a valaszt:

    Tegnap kiprobaltam a betat egyik ismerosnel (o elorendelt) es meglepodve tapasztaltam, h nem lehet a jatekban invert mouset beallitani. En orok eletemben inverttel jatszottam, borzaszto kenyelmetlen igy iranyitani.
    Csak en nem talaltam ilyen opciot, vagy tenyleg nincs a jatekban?

  2. A játékban nincs invert mouse option. Viszont a visszajelzések alapján az NCwest leszűrte, hogy ez komoly gond az EU/US playerek egy részének, úgyhogy volt betaboardon post, amely szerint éles indulásra lesz ilyen opció a játékban (azzal együtt, hogy lehet majd jobb helyett bal egérgombbal is forgatni a kamerát)

Comments are closed.