header image
 

Kína (Észak-Kína régió) update 1.2

Véééégre. world-lastként a 2-es (észak-kína) régiót is upgradelték 1.2-es verzióra. Na akkor most jól megoldom, hogy továbbra is legyen angolizálás és utána beszámolok az 1.2 újdonságairól. (Előbb-utóbb, de inkább utóbb…)

First impression:

  • Végre láthatom élőben a “Rested bonus” rendszert. “Stamina” buff formájában jelentkezik és mobonként 1%-ot csökken (20% extra XP-t ad)
  • A manastoneokon megjelent a szint követelmény
  • Interdiktah-t (vagy hogy hívták) átnevezték Heiron-nak.
  • Abyss térképeken végre látszik rendesen a szigetek nevei. (legalábbis a nagyobb területeké)
  • A kimondhatatlan nevű Abyss zónát átnevezték “Reshanta”-nak, egy fokkal azért jobb.
  • Nagy halom új NPC a városokban.
  • Levélnél van “Take All” gomb.
  • Broker(AH): végre lehet megadni szinthatárt és item quality-t (Normal, Rare,Legendary, Uniq)
  • Broher(AH): van reset gomb.

(időrendileg visszafelé megy a post updatelése, nem megzavarodni… mint Panci… 🙂

update.5: Tényleg működik. 1.2-es patch és angol végre!!! Mondjuk a szerverre nem tudok belépni, de gondolom ez azért van, mert még nem készültek el a karbantartással. A lényeg röviden: felrakod az 1.2-es patchet (van hozzá torrent link az alábbi guide-ban). Majd mehetsz is a guide “Errors/FAQ” részére, azon belelül is a “? Not English (v1.2 only):” részre, majd kövesd ami oda le van írva:

  • töröld le az L10N/chs.pak, versionInfo_AION.ini, fileListInfo_AION.dat fájlokat.
  • töltsd le az 1.2 kínai csomagot: http://www.sendspace.com/file/002egt
  • csomagold ki a file tartalmát (zip) az AION könyvtáradba. (mindent felülír)
  • indítsd el a játékot a launcherrel, nyomj a play-re. Ekkor lehúzza a maradék fájlokat. Ha megvan, akkor nyomj a playre és elindul a játék. A login screenig kell eljutni (minden kínai ekkor még), majd lépj ki (alul a jobb szélső gomb)
  • töltsd le a 1.2-es angol csomagot: http://www.sendspace.com/file/9mr2nw
  • csomagold ki a file tartalmát (zip) az AION könyvtáradba. (mindent felülír)
  • indítsd el a játékot a launcherrel és nyomj rá a play-re. -> leindul és login screentől kezdve minden angol!!! yep (nem kell semmi read-onlyzás, stb.)

update.4: Na ez így nagyon nem megy. Valamit vagy én cseszek el, vagy megvariálták a dolgokat… Találtam egy másik guideot, ami frissebbnek tűnik, az alapján próbálkozom.

update.3: Vagy én vagyok a nyomorék, vagy nemtudom, de nekem ez nem jött össze. Valamit trükköztek, mert a patch törli azt a filet amit később read-onlyra kéne állítani. Trükközök…

update.2: Kicsit utána néztem, sokan panaszkodnak, hogy 1.0-ról 1.2-re patchelés után crashel a game, minden esetben kiderül, hogy Windows 7-en fut a rendszer. A releváns aionsource fórum topicban nem nagyon látom, hogy megoldódott volna. Javaslom ne mostanára tervezzétek az OS váltást.

update.1: A Paradigmán megjelent guide alapján csinálom a patchelést. Az ott lévő patch fileok helyett az AION_Patch_V1.2ALL.exe-t szerezzétek meg. Van hozzá torrent, meg minden. Ez minden szerverre jó. Telepítésnél megkérdezni, hogy melyik régiót akarod telepíteni. Ott az Észak-Kína bal felülről a második; azt kell választani:

aion-12patch-selectregionscreen

~ by Menorel on .

Aion

8 Responses to “Kína (Észak-Kína régió) update 1.2”

  1. update.5: confirm!
    Működik, végrevégrevégre, köszönöm!!!

  2. re @first impressions: ebből már sok volt eu bétában is, ott nem voltál Menorel? 🙂

    Azt meg tudnád mondani, hogy a halom npc a városban mellett, ha jól láttuk halom npc került pl. Morheimbe is elszórva, különböző védők itt-ott. Mennyire jelentősen befolyásolják a rifteléseket?

  3. Nagyon nagy mértékben sajnos. Rengeteg terület bevezető részénél (ahol kapod hogy “You have discovered, vagy később csak nevet vált a térség ahol jársz) őrök rohangálnak, és sajna a 34+os riftből kijöve egy hid végén találkoztam lvl 45ös őrökkel… sejted meddig éltem. Sok helyen kikerülhetetlenek szóval érdekes.

  4. suwayyah: Ööö, voltam EU bétában, de komolyabb élményeim a kínai szerverről vannak. Szóval biztos összekeverednek a dolgok; ezek a változások a kínai 1.0-hoz képest voltak. Voltam délután riftezni és én is találtam ilyen brutál NPC gárdát, mondjuk azok pont kerülhetők voltak.
    Viszont voltam Fortress Siegen is, na az valami iszonyat jó volt. Visszahozta az 1.2 az emberek lelkesedését. Lőttem a Keeperbe a “crit 1”-eket és üvöltöttem, annyira jó volt 🙂

  5. Fú, még fortressekkel csak messziről szemeztem jóformán 🙂
    Változott valamit észrevehetően? Vagy mirefel a feltöltött lelkesedés? 😀

    Köszi az infót az npckről, csak meg kell valahogy védeni a morheimi lakosokat, mert folyton ott tanyázott egy kisebb-nagyobb elyos légió. Mondjuk, aki kikerülhetetlen… 🙁

  6. Nincs lényegi változás. Viszont van nekik +5 szint, amit a legegyszerűbben azzal lehet ugye elérni, hogy Fortress Siegelnek. Tegnap csak annyit csináltam, hogy egy guardianba belejudegementeltem és lövöldöztem egy kicsit, profit: 45k XP.
    Ez azért komoly motiváció a Kínaiaknak is 🙂

  7. Kinai szutyok laggos szarverre nem kiváncsi senkisem 1 perces laggok mar a beloginolásnál is nem beszélve a skillekröl. Lementem a boltba venni a dobozos sört addigra castolt el. ennyi

  8. Az egyik legkomolyabb változás: A minimapen NAGYOBB piros pötty az ellenséges frakció tagja, mint a mobok. Ez valahol jó valahol sajnálatos. Ki hogy éli meg.

Comments are closed.