header image
 

A fiúk a bányában dolgoznak (1.5 Test Server)

Nyugi… nem, nem Open Beta. Ez Test Server post. Oké? Lenyugodtál ? Mély levegő, nincs infó az Open Betaról. Szóval alig 3 hete, hogy kiadták az 1.5-öt Koreában, de javában tolják a fejlesztők az ipart az NCSoftnál. Azóta már két patch is megjelent a Test Servereken. Alább szemezgettem az érdekesebb változásokból. Nem szabad elfelejteni, hogy ez még csak Test, egyáltalán nem biztos, hogy ebből bármi is élesbe fog kerülni (az meg kizárt, hogy EU startra bármi is élesbe kerülne, annak is örülhetünk…) Szóval:

  • A Sorcerer kapott egy kis (elhanyagolható) nerfet. A “Gain Mana” kicsit kevesebb manát tölt vissza, viszont azt legalább gyorsabban, a Sleep Storm meg kapott +1 perc CD-t, viszont 1 sec-kel kevesebb ideig kell castolni.
  • A Spirit Master nagyon sok buffot kapott. Ezek főleg a több perces CD-jű képességeket érintik (csökkent a CD), de van néhány direkt buff is. Pl. a Slowing Shackles-nek növelték a spell hitjét és a targeten 50%-os spell cast speed csökkentést okoz.
  • A Cleric kapott dmg buffokat, elég szépeket a patchnotes alapján. (A Pain Link pl. csökkenti a target magic resistjét 400-zal.)
  • Chanternek a mortal effektje (healing csökkentés) 50%-ról 20%-ra nerfelődött. (Mondjuk tényleg OP volt) Viszont pl. a “Mountain Crash” képességük meele rangből átkerült rangedbe.
  • Dreadgion-ba beraktak olyan mobokat akik már tudják észlelni az advanced hiding-ot is. (assassion kommandóknak annyi)
  • Valamiért fejre állították Sanctum térképét. Franc se érti, nem rossz úgy sem, de nehéz lesz megszokni.
  • A következő (Sorcerer/SM) spellekre (CC spellek) a továbbiakban nem hat a cast speed módosítás: Sleep, Sleep Cloud, Sleep Storm, Curse: Tree, Fear, Fear Shriek, Curse: Fire Spirit, Curse: Water Spirit (mondjuk elég vicces is volt az “instant” altatás)
  • Bekerült három további loot a Fire Temple loot táblákba. (HP/Spell hit fülbevaló, HP/Magic boost gyűrű, Magic AtkPwr/Spell Hit öv)
  • Orb, Mace, Spellbook és Staffok esetén az enchantolás +10 helyett +20 magic boost statot ad!!!
  • A Sorcerer/SM skill könyvek ára 20%-kal csökkent. (gondolom mivel annyival van arányosan több skilljük…)
  • Az alacsonyabb szintű mobok öléséért járó “item drop rate” büntetést csökkentették. Így mostmár csak a 10+ szinttel alacsonyabb mobok nem dobnak semmi lootot. (ez eddig aszem 6+ volt)

Szóval a fiúk tényleg dolgoznak a bányában….

~ by Menorel on .

Aion

8 Responses to “A fiúk a bányában dolgoznak (1.5 Test Server)”

  1. Őőőő, enchantolás nem növeli a magci boostot, csak a damaget.
    Illetve te is admin vagy, hogy beraktad ? 😀

  2. Ezt minden bizonnyal rosszul tudud. Staff, Orb, Mace és Spellbook esetén enchant szintenként a fegyver +10 magic boost statot kap. Ezt buffolták most fel +20-ra.
    Egyébként elnézést az elgépelésért, természetesen nem én raktam be.

  3. zomg, és tényleg.

  4. csak caster buff/nerf, vagy csak ezek voltak emlitesre meltoak?

  5. A ranger kapott egy pici buffot, az assassin/gadi/templarról nem esett szó.

  6. Nem nagyon volt más, még van egy ranger változás hogy a Wind Scamper(바람의 질주)ad még 10% bow APt és +100 criticalt. Ezen kívül még van pár chanter változás amikből említett kettőt menorel.
    A többi változás meg főként a castereket érinti.

  7. A térképet azért “tükrözték”, mert a koreai játékosok szerint nem tükrözte a valóságot (micsoda szójáték :P). Ezek után érdekes lesz, hogy a nyugati játékosoknak milyen beleszólásuk lesz a fejlesztésekbe 🙂

  8. kaptunk instákat, meg kaptunk bal egér gombbal forgást is. Jahh, mert elvileg kisírtuk az addon supportot ami majd egyszer lesz 🙂
    Mi más kellhet még ? 🙂

Comments are closed.