header image
 

Kínai Aion infó-morzsák

Két érdekességre hívnám fel a figyelmét azoknak, akik játszanak még aktívan a kínai szervereken:

  • Befejeződött a v1.2 telepítése. Mint azt várható volt, ehhez hozzácsaptak egy jópofa ünnepséget. Az ünnepség lényege, hogy a szintezést akarják jutalmazni. Meg vannak határozva szint követelmények és meg vannak határozva teljesítési idők. Ha sikerült elérned az adott szintet adott idő alatt, akkor másnap postán kapod meg a jutalmakat. Nagyon durva lootok vannak, lvl38-on pl megkapod ingyen a lvl40-es szárnyat (sok-sok millió kinah), lvl22-őn kapsz lvl25-ös kék fegyvert, egy csomó szinten kapsz 5-10 szinttel magasabb enchanting stoneokat. Szóval elég fat loot. Az infókat a szint/rewardokat lefordítottam, megtalálod a variance fórumon.  (forrás: aionsource)
  • Aionsource fórumon találtam egy nagyon vicces topicot, amiben megtalálható egy csomó hasznos kínai mondat, simán lehet őket ingame copy-pastelni. Szóval ha szeretnél pl. LFG-zni, vagy valakinek azt akarod mondani, hogy “Bocs, de nem tudok Kínaiul”, esetleg rá akarsz szólni valakire, hogy ne lopja már el a mobodat. Bonyolultabb helyzetekre van “Nem, tényleg nem viccelek, én nem tudok kínaiul”; ja és persze megtalálható a nemzetközi jelzés arra is, ha valamit nagyon nem értesz. Kicsit belelapozva a hozzászólásokba olya esetekre is találsz megoldást, mint pl: “Ne nyúlj hozzá, hívom a rendőrséget”, “Ki kell logolnom, valami van az ajtóban, bocs”, ja és persze a legfontosabb: “rez me pls” 🙂

Akik nagyon nem bírják kivárni az Open Beta-t (már ha lesz valaha…), azoknak ezek az apróságok tudnak segíteni, hogy élvezetesebb legyen az élet a lagtengeres kínai szervereken. Jómagam az 1.2-őt személy szerint azzal ünnepeltem, hogy összekuporgattam végre egy millát (oké, komoly kölcsönökbe vertem magam na) és megvettem magamnak a lvl30-as szárnyakat:

aion-menokolbi-lvl30-wings

~ by Menorel on .

Aion

4 Responses to “Kínai Aion infó-morzsák”

  1. off:

    http://www.youtube.com/watch?v=8cce8P_oTMs

    Lesznek ilyen harcok artifactokért EU-Aion-ban?^^

  2. Na igen… amikor a video elején megláttam a kb 100 kisket, akkor azt hittem, hogy ez csak egy vicc. Aztán a tömeg…

    • Jah látszott hogy a lámák nem olvasták az Abyss bemutatódat.

      “Éppen ezért stratégiailag fontos egy Ostromnál, hogy mind a védők, mind a támadók jól gondolják végig a Kisk-ek elhelyezkedését. Egyrészt fontos, hogy közel legyen a csatához, másrészt viszont fontos, hogy ne legyen elsődleges célpontja minden jöttmentnek.”

  3. Na ez nálunk le is zajlott, 38askénet megkaptam a szárnyakat, de mást nem, elvileg volt ott valami fegyo is meg mittomén… Sebaj ez is elég jo vicc volt.

    Menorelnek már meséltem, volt hogy kicsit kiakadt az event…

    Tenzen haverom 5x kapta meg a lvl30 szárnyat 😀
    Mondtam is neki gyorsan hogy mivel nincs ráirva hogy “Not for sale” nézze meg mennyiért tudja zaciba dobni egy sima shopban 😀

    160K… na hát lett ingyenszárnya meg 4x160K azaz 640K ingyenpénze… nem rossz event neki 😀

    Viszont volt aki meg nem kapta meg a szárnyakat szoval kicsit fura volt a dolog.
    A 40es szárny 12millióba kerül és 2millióért lehet eladni ha valakinek ilyen buta ötlete lenne mint nekem. (Azért tettem meg, mert kellett a pénz másra és ugy se fogom kihasználni mivel még csak 38 vagyok és már csak 3 hét van, sőt játékidőt se biztos hogy veszek a maradék 100 után).

Comments are closed.