header image
 

Videók

Hát kreatívabb cím sajnos nem jutott eszembe mert még mindig rebootol az agyam az egyik videótól amit most néztem meg és a tovább után ti is megtekinthetitek. Az elmúlt pár napban összejött pár említésre méltó videó de gondoltuk majd hozzácsapjuk őket valami hírhez, ez ott bukott meg hogy nem volt semmi hír. Na de most megkapjátok őket ömlesztve.
Már olyan rég volt bestest keresőkifejezés amivel az oldalra keveredtek  szóval ninjaupdateként ideszúrok egyet.

onlájn ban nézem mg a véres játék.2

lol

Az első két videó a Gametrailersről származik, a gamesconon készültek ezek a kamerás felvétel amin bemutatnak pár dolgot az 1.5-ös patchből. Az első videó nem tartogat sok érdekességet ezzel szemben a második már tartalmaz pár meglepetést mivel egy GM karakter követhetünk nyomon aki ide oda teleportálgat.
A Gamtrailersen meg lehet nézni HDban meg letölteni etctc.

A harmadik videó nem más mint a játék 2006os trailere amit érdekességként érdemes megtekínteni mert szerintem nem sokan látták.

Aztán itt van még egy amolyan Fly-through videó amiben a tájé a főszerep. Itt főleg az abyssi fortressekre koncentrál a készítő elég dúrva minőségben szóval mindenképpen érdemes a youtubeon HD-ban megtekinteni.

Én szeretem a music videokat (AMV/GMV) szóval most ti is kaptok egyet.

És végül a videó ami leterhelte az agyamat, hivatalos NCSoft video koreából, őszintén szólva nem akarom tudni miről van benne szó Ka Dung Ka Dung.

~ by baaldroth on .

Aion

3 Responses to “Videók”

  1. Ez az utolsó video ez tényleg büntet 🙂

  2. Kicsit Happy Tree Friends-esre sikeredet az ucsó videjó:)

  3. hába… hába… ki követte el a harmadikat?! oO bant neki! foreva!

Comments are closed.