header image
 

Nagy Open-Beta bejelentés (update)

update.1(2009.aug.28 08:40): Xruu hívta fel a figyelmünket arra, hogy már lehet lehúzni a 1.5-ös EU/NA patchet. Letölthető innen! 2,93 Gbyte méretű és nekem most kb. 132k/s-sel tudja tölteni. Javaslom mindneki kattanjon rá, mert ahogy publikus lesz , rá fognak ugrani a tömegek (elvileg lesz torrent is)… Most nézem, hogy adatközpontból jön ez 800k/s-sel is. Ahogy legjött kirakom és húzhatjátok onnan.

Megvannak a torrent file-ok is:

  • teljes csomag (nulláról történő telepítéshez): torrent
  • cbt-ről obt-re upgrade (cbt#5-ös állapotnak kell lennie a gépeden): torrent

Z:Pár apróbb updatek a témával kapcsolatban.

Doh még azt elfelejtettem írni hogy a bejelentésben az áll hogy:

“Two-day Headstart period…Aion’s Headstart will begin 20th September…release in Europe on 25nd September”

Vagyis még mindig nem igazán tiszta hogy hogyan zajlik le nálunk a head-start utáni időszak mivel az NA régióban a 2 napos head start után megjelenik a játék és mindenki aki addig csak preorder kóddal játszott megkapja a végleges kódját, viszont az alapján amit írtak nálunk 20-22-ig lesz head-start és 3 nap múlva jelenik csak meg a játék. Igaz jó esély van rá hogy figyelmen kívül hagyják azt a 3 napot és nem kérik 25-ig a kódokat, ergo nyernénk 3 ingyen napot.

Az open bétához szükséges 1.5-ös patchet/klienst a napokban kapjuk meg Brian Knox elmondása alapján, majd jelezni fogjuk ha ez megtörtént.

Egyesek kaphattak levelet az NCSoft-tól hogy sikeresen elkészült az accountjuk, ezek a levelek tévedésből kerültek kiküldésre szóval figyelmen kívül lehet hagyni őket, persze ez arra nem vonatkozik aki most csinált accot és ez az első ilyen levele. ^^

Az egész azzal kezdődött, hogy múlthéten Brian Knoxnak volt az a félreérthető elszólása az Open Beta kapcsán. Mindenesetre azt megtudtuk, hogy ezen a héten lesz a bejelentés. Hétfőn és kedden semmi nem tötént, szó szerint téli álmát aludta az egész NCSoft west. Tegnap reggelre a DLGamers nevű cég updatelte az Aion rendelő lapját és – állítólag NCSoft által megerősített – szeptember 4-ét jelölte meg mint Open Beta startot. A pre-selection szerintük szeptember 15-én fog kezdődni. Napközben volt még Ambossnak az elszólása arról, ami némileg alátámasztja, hogy elsődlegesen csak azok vehetnek részt az OBT-n, akik pre-ordereltek.

Tegnap Ayase a twitterén mindenkit felrángatott irc-re (quake ircnet #aion szoba). Azt szeretné, ha 1000 ember összegyűlne ott. Jelen pillanatban 656 ember van. Bár a twitterén közli, hogy nem a számtól függ a bejelentés, mégis mindenki – mint a messiást – úgy várja, hogy összejöjjön az 1000 ember. Meglátjuk mi lesz ebből…

fuck yeah
És akkor most megjött a bejelentés: http://ncsoft.gamespress.com/link.asp?i=331&p=0

Nos nézzük mit is tudtunk meg:

  • lvl30 lesz továbbra is a szinthatár. Fentebb nem lehet menni.
  • Szeptember 6 és 13 között lesz (folyamatos) Open Beta, viszont már az 1.5-ös patch-csel lesz.
  • Szept 18-án indul a Pre-Selection
  • Szept 20-án indul a Head-Start
  • Semmi infó arról, hogy kik vehetnek/nem vehetnek részt az Open beta-n. (Minden bizonnyal marad az, hogy a pre-orderesek és a többiek közül meg sorsolgatnak.)

A bejelentés megtörtént, ezek legalább mostmár fixek…

~ by Menorel on .

Aion

11 Responses to “Nagy Open-Beta bejelentés (update)”

  1. preorder = prepurchase ?

  2. marmint OBT szempontjábol x)

  3. béta szempontjból bármid is van (előrendelés, előjegyzés) azzal fogsz tudni játszani.

  4. na, kint is van a hivatalos oldalon:

    http://eu.aiononline.com/en/news/aions-open-beta-pre-select-and-headstart-programs.html

  5. A legfontosabb dátum a 18-ika.. ott kell igyekezni a név lefoglalásával, a többinél nem számít ha késel picit.. Én személy szerint már felírtam hogy mit kell átállítanom a karakter létrehozásakor, hogy úgy nézzen ki ahogy.. kb 1 perc alatt tudom létrehozni, de 40 percig próbálgattam előtte.. csak a név miat..

  6. Egyébként itt a percre pontos visszaszámlálás is látható..

    http://kindred.aion.tv/status/

  7. Időközben kikerültek az OBT letöltési lehetőségei, illetve ezt nem írták de úgy néz ki a http://www.aionsource.com/forum/general-guides/17107-how-download-install-aion-without-problems.html topic-ban leírt patch-eléssel is lehet, amihez a patch linkje:
    http://aion.patcher.ncsoft.com/Aion/Main/Patches/Aion_Main_1.0.2.14To1.5.0.1.ncpatch

    De ezt még én is csak most próbálom, szóval leghamarabb holnap tudom elmondani hogy felpatch-elte e így is.

  8. Szinte felesleges volt mulipa annyi időt erre szánni előre. Megkreálod akármilyen kinézettel 1perc alatt. Aztán vársz a legvégéig a Pre-selectnek, törlöd és megcsinálod gyorsan (nem 1 perc de nem is 40) a rendes kinézetével 🙂 Egyszerűbb sztem mint rohanni, meg izgulni. De mot már igyis ugyis 1perc 😀

  9. HA lehet így csinálni.. nekem kínain pl. nem működött, de ha nektek igen akkor jelezzetek vissza (simán lehet hogy a szerver csak x idő múlva töröl minden adatot, függetlenül attól, hogy te törölted..) Amúgy +idő nem volt, valamikor ki kell szórakoznod hogy néz ki a karid, ha épp nem tök mindegy neked..

  10. A karakter szintjétől függ az idő hogy mikor törlik a rendszerből miután te rányomsz a deletre, nem hivatalos számok szerint egy level 1 karakternél ez 5 perc.
    Ez azért van mert NCSoft nem fogja visszaadogatni a karaktereidet miután lejárt ez a “visszavonási” határidő.
    Szóval abban az esetben amit Moon mondott várni kell 5 percet hogy újra elérhető legyen a név.
    EU/NA verzióban nem tudom hogy ez hogy működik.

  11. hát torrentről baromi lassan csorog még nem ment 80 fölé, most épp 40 és 1 nap 22 órát ír hátralévő időnek 🙂

Comments are closed.