header image
 

Fortress Instance + Képeskönyv – Második Fejezet

Korábban már esett szó a fortress instanceokról egy interjúban amit Menorel készített Chob-al aki jelenleg a játék koreai 1.5-ös verziójával játszik. Chob most készített egy videót is egy alsó abyssi erőd level 35-ös instanceáról ami ad egy kis izelítőt hogy belépő szinten mire lehet számítani.


Fontos megjegyezni hogy ahogy nő a fortressek szintje úgy egyre nagyobb kihívásokkal kell majd szembenéznünk a bennük található instanceokban. Nő az instanceok területe és komplexitása és megjelennek a mini bossok és nagytestvéreik.
A tovább után Képeskönyv rovatunk második fejezetét találjátok mely témához kapcsolódóan most egy fortress instanceról szól.

Asteria Fortress instanceán is látszik az előrelépés ami már a 40+ karaktereket várja.

FI 2 03FI 2 07

Azt hogy valójában mennyire változhat a szinttől függően az instance azt Krotan Fortressen mutatnám be ami már meglehetősen komoly hely.

FI 3 12 A térkép alapján is látható hogy itt már valamivel több dolgunk lesz mint körberohanni egy teremben (legalábbis az elején).Az instanceban való előrejutást 5 főbb szakaszra lehet bontani.

Az instanceba belépve egy csarnokban találjuk magunkat amiben 3 zárt ajtót és egy bosst találunk.FI 3 11 Elég kiszámítható módon a boss dobja a zárt ajtókhoz való kulcsot de csupán csak egyet, vagyis random hogy melyik utat kell választanunk a 3 közül. Elméletileg hosszúságban, nehézségben és lootban nincs nagy külömbség a 3 útvonal között.

A második szakasz maga az út megtétele, az út során 4 terem vár ránk mindegyik egy minibossal megfűszerezve.FI 3 10

Amennyiben áthenteltük magunkat a minibossokon újra egyesül a 3 út és egy csarnokba juthatunk ahol egy újabb boss harc vár ránk. FI 3 08

A boss legyőzése után juthatunk az Artifact terembe és innentől kezdődik a  10 perces time limit. Az artifact terem hasonlóan működik mint a WotLK-ben bevezetett heroic-normal mód kapcsolók, amennyiben elpusztítjuk az artifactot egy gyengébb bosst kapunk viszont ha épen hagyjuk akkor az endboss teljes erejével kell szembeszálnunk.

FI 3 07

A boss 11 normál ládát és egy arany ládát őriz, az arany ládában vannak a dúrva cuccok de annak a kulcsát csak a hard mode teljesítése után kapjuk meg.

FI 4 02

Azt hogy a boss hard modeban van e a méretéből elég könnyű megállapítani. 😉

01

~ by baaldroth on .

Aion

9 Responses to “Fortress Instance + Képeskönyv – Második Fejezet”

 1. van időlimit minderre?

  • Elméletileg minden fortress instanceban van időlimit, az hogy mikor indul el a visszaszámlálás az az instancetól függ. Az olyan egyszerű helyeken mint ami a videóban is látható már az elejétől ketyeg az idő, Krotan Fortressben viszont csupán onnantól mikortól belépsz az artifact terembe.

 2. Egy valamit nem értek a viddel kapcsolatban, nsmcho is csak újrapostolja a koreai videókat viszont tudomásom szerint ő francia. A videón, ha tényleg ő készítette elég jól beszél koreaiul 😉

  • Elég sok saját videója van Chobnak, EZ az ő 36-os Sorcerer karaktere szóval amelyik videóban ezt láttad azt ő csinálta.
   Saját bevallása szerint “tudok olvasni és írni is egy kicsit Koreaiul”.

 3. Érdemes a post előtt, után, közben, vagy akármikor elolvasni a Chob interjút is, ha kimaradt volna. Francia létére nagyon jófej 😉

  • Köszi, olvastam. Én spec a koreai teszt szerveren játszom, mert azon keresztül hamarabb értesülök a frissítésekről.
   btw, AS csak nekem nem megy? 😀

 4. nálam megy rendesen. fórum is meg minden szir-szar rajta.

 5. Cori: ha már koreai teszt szerver. Nem tudnál nekem szerezni egy aug 26-ai teszt szerver patch notes ? Csak AS-en láttam a cleric változásokat, de az alapján elég sokminden más is változhatot.
  Egy koreai link is jó lenne, sajnos még elég nehezen meg mindíg a PowerBook-ban való keresgélés nekem.

 6. Ahh, közben meglett, köszi azért.

Comments are closed.