header image
 

Legen… wait for it …dary, helyett Unique!

Vannak emberek akik szerencsésnek születnek és persze vagyunk mi a többiek, akik nem. A szerencsések Abysson grindelés közben fél nap alatt fognak 4-5 kék (legendary) itemet és eladják több százezer kinahért (darabját) és persze vagyunk mi többiek, akik csak szürke szarokat szerzünk, amiket eladunk vendornak 20-30 ezerért.  Namost az ilyen szerencsésebb fajta emberek fogják magukat, beloggolnak a haverjuk accountjával és az első jöttment kecskéből kipottyan nekik egy Unique fegyver! Mondanám, hogy én vagyok ez a szerencsés flótás, de valójában Cata az.

aion-panci-es-az-unique

lvl30-on sárga (Unique) fegyver, hmm. Mondanom sem kell, hogy ezen után fogta magát és kettévágott egy félkegyelmű asmodian assassin-t, aki azt se tudta, hogy mi történt vele: (Az abyss pontból és az XP-ből látszik, hogy lényegesen magasabb szintű volt).  Ja és (látszik a gemelésből), ez ugye a tank fegyvere…

aion-panci-a-terminator

~ by Menorel on .

Aion

7 Responses to “Legen… wait for it …dary, helyett Unique!”

  1. Helyesen: Legen… wait for it… dary!
    Már ha a HIMYM-ra utal a címben a szóvicc. 🙂

    Egyébként meg makonyás desznyók. 😀

  2. Na nemááá!

  3. Mondhatnám hogy a wow után az AION színpadán is megkezdtem áldásos tevékenységem.

  4. Én sajnos WoWban soha semmi értékeset nem találtam a többszáz nap playedemmel. Szomorú, de kéket is alig-alig, remélem ezt a rossz szokásomat felhagyom Aionban.

  5. javítottam a címet, bocs régen volt 😉

  6. Őőőő, 109 ap az olyan sok lenne ? 🙂
    XP téren nem vok otthon ^^

  7. Egy veled egy szintű/azonos rankú egyedért kapsz olyan 40-60 AP-t és 1500 EXP-et.

Comments are closed.