header image
 

Napi WTF – 2009.08.31

  1. Update (08.31 15:46) 1 bejegyzés
  2. Update (08.31 23:00) 2 bejegyzés
  3. Update (09.01 08:14) 1 bejegyzés

A Napi Rövidhírek rovatot a mai napon inkább átnevezem Napi WTF-re.

U3: Nem akarok neki külön postot nyitni, de most olvastam a belső fórumunkon, hogy Ayase Ircen kinyögte a tutit: 32 karakter lesz a légió név limit. Francba, ha ezt tudom, akkor “Menorel Serege” lett volna a légió. Na mindegy, most már marad a Variance.  Egyébként tényleg senkinek nem tűnt fel, hogy a cikk címe: 2009.09.31 volt? 🙂

U1 Z:Alapvetően nem WTF kategória de lesznek páran akiknek mégis ez lesz az első gondolatuk a témával kapcsolatban.
Az Aionsourcera került ki 2 táblázat Glory jóvoltából. A táblázatok a hivatalos koreai oldal alapján készültek és az agusztus 31-i állapotot tükrözik. Az első táblázat számunkra kevésbé lehet érdekes, az aktuális influence ratiot mutatja a koreai szervereken, vagyis hogy Abyssban melyik fél mennyire dominál.
AP ClassA második táblázat viszont jóval érdekesebb, ugyanis az 5 legnépesebb szerveren mutatja be a 10 legtöbb Abysspontal rendelkező játékos kasztját, mind Elyos mind Asmodian oldalon. Két dolgot Glory is kihangsúlyozott amit én is megtennék, a táblázat nem feltétlenül reprezentálja a klasszok erősségét és azt hogy bizony vannak akik csalnak és ismerősöket farmolnak AP pontért, erre látunk majd példát is. Ja és a Mage jelen esetben a Sorcerert takarja (nem mintha sok példa lenne rá muhaha).

U2 Z: Az mmositeon jelent meg egy speed calculator, 2 funkciója van, movement speedet és attack speedet tud számolni ha kitöltöttük a szükséges mezőket. Ha valaki nem találna benne valamilyen cuccot ami befolyással van a sebességére az ne aggódjon, folyamatosan updatelik az adatbázist.

U2 Z: Pár hete kerültek fel új háttérképek a hivatalos weboldalra, mivel a jelenlegi háttérképemet úgyse tudja semmi überelni nem igazán nézegettem az Aionos háttereket így elkerülték a figyelmemet. De most pótolom a hiányosságot és a Tovább után meg lehet tekinteni az újakat.


U2 Az itt lévő képek 1280×1024 felbontásban vannak, akinek más felbontásra van szüksége az menjen vagy a fentebb említett hivatalos oldalra vagy az mmosite galériájába.

aionw891280x1024aionw901280x1024
aionw891280x1024aionw901280x1024aionw891280x1024aionw901280x1024aionw891280x1024aionw901280x1024

Hibás a hivatalosan kiadott Open Beta installer?

Mindenek előtt nem hibás. Viszont a Windows XP beépített zip kicsomagolója és a régebbi winzip verziók azt jelzik,

hogy a file corrupt. Ha nem tudod kicsomagolni a full installer-t, akkor annyi a megoldás, hogy húzd le a legfrissebb winrar-t vagy winzip-et és az minden gond nélkül ki tudja tömöríteni. Úgy néz ki van még mit tanulnia az NCWestnek a software disztributálás rejtelmeiről.

A magyarok nyilaitól ments meg uram!

Egy jófej srác az aionsourceon létrehozott egy nagyon kedves topicot, amiben kifejti, hogy tudomása szerint a magyar aion community egy szerverre akar költözni és ha már megvan a szerver neve, akkor mondjuk már meg neki, mert oda semmiféleképpen nem akar jönni. Saját bevallása szerint kétszer “ragadt” már bele ebbe a csapdába és bár a magyarok nagyon rendesek, dehát mi nem igazán tudunk angolul. (forrás: aionassassin)

~ by Menorel on .

Aion

18 Responses to “Napi WTF – 2009.08.31”

  1. Még jó hogy megvédted a magyarok becsületét.:D
    Menorel:”Hungary in on Earth?”

  2. Jóvanna, elgépeltem 🙂 van az úgy velem.

  3. Lehet, hogy a srác járt a BS / Ragnán? 🙂 Bár ha azt mondja rendesek, akkor BSen nem!

  4. Azt az embert teljesen megértem, aki nem akar Bloodscalpra jönni, vagy eltántorítja nem magyar ajkú ismerőseit a BSre csatlakozástól, mert rengeteg gyökér, angolul nem beszélő, vagy beszélni nem akaró, xenofób köcsög magyar kisgyerek van ott.
    De őszintén remélem, hogy az Aion community, vagy a “magyar Aion szerver” – ha lesz ilyen egy kicsitt mature-ebb lesz. Egy kicsit retardált dolog mondjuk egy rosszul szerepelt közösségről megítélni egy megalakulófélben lévő közösséget, úgy, hogy a kettőben az egytlen közös a származás.

    • Egyetértek, egy honfitársunk már egy másik oldalon felszólalt ezügyben, most mindenki megnyugtatására őt idézném:
      “Mert úgye aki régi wow-os, és látta a videókat az aion-ról annak kb 20%-a átmegy az túti… vagy még több!! Én mindenesetre aion-ni fogok az túti. Úgye nem kell magyarázni hogy miért:))))) És még valami. Csak remélni tudom hogy a 10-16 éves korosztály nem járassa le itt is a magyarokat mint más serokon!!!!!!!!4 Akinek nem inge…………… “

  5. lol, pont 1 assa a world first… jó kis mage aoe-k pedig guardian módban pöpecek lehetnek 😀

  6. @Z

    Már előre félek, WoWban mivel BSen játszottam trade; general chat kapásból leave. Remélem itt jobb lesz a helyzet.

  7. Jah, és kíváncsi vagyok mikor jönnek elő az első FORTI ostromok, és a hasonló hozzászólások. Mikor ilyeneket olvasok folyamatosan, azt kívánom, hogy valaki … Csak, hogy mégis rávilágítsak: Illcsi, Arti, Dala stb… (ennyi piros vonal nem volt még hozzászólásban. 🙂

  8. Szerintem meg, kicsit túl van lihegve ez az egész “magyar szerver” dolog. Egy Aion szerver (valahol olvastam) 7000-7000 ember-t tud kiszolgálni a két frakcióban. Namost van némi rálásátom a magyar Aion közösségre. Kb. 400-600-ra tippelem most a community-t, ez mondjuk startra fel fog menni 1000 emberre. Tehát mégha tényleg egy szerverre is menne az összes magyar (ami nem így lesz, mert pl. tudok olyan magyar szervezésű nagy légióról, akik angliai szerverre fognak menni), akkor is a teljes populáció kevesebb mint 10%-át adnánk ki. Namost ekkor embertömeg azért kevés ahhoz hogy ki lehessen mondani: “magyar szerver”.

    Mondjuk látom magam előtt, hogy a roppantul tájékozott NCWestesek úgy adják ki az ajánlást, hogy Magyarországot és Szlovákiát egy szerverre terelik…

  9. Srácok, azt lehet kérni, hogy ha Update kerül a hírbe, akkor a korábbiakhoz hasonlóan szép színekkel fel legyen tüntetve?
    A piros-fehér-zöld-narancs-kék kombós nekem tetszett:)

  10. Persze-persze 🙂 visszatérünk arra. Egyékbént úgylátom hazakeveredtél. Majd feljöhetnél emesenre is.

  11. meglepően sok az assassin ^^ We’ll poon ! Szegény gyereket meg tényleg csak sajnálni tudom, mert “magyar szervereken” leszámítva a 50-60 embert tényleg csak gyökerekkel találkoztam nagy általánosságban.

  12. Ui.: Szivárványos updateket ! ^^

  13. A tömeg (2 ember) nyomásának engedve a színes updatek VISSZATÉRTEK!

  14. “Mondjuk látom magam előtt, hogy a roppantul tájékozott NCWestesek úgy adják ki az ajánlást, hogy Magyarországot és Szlovákiát egy szerverre terelik…”

    Na ne fessük az ördögöt a falra, kérem szépen! 🙂

  15. “Egyébként tényleg senkinek nem tűnt fel, hogy a cikk címe: 2009.09.31 volt?”
    Jól illett a Napi WTF címhez, kapásból a címen lehetett dobni egy wtf-et.

  16. “Egyébként tényleg senkinek nem tűnt fel, hogy a cikk címe: 2009.09.31 volt?”
    de feltűnt, és? 🙂 annyira nem vagyok aluszékony, hogy el is higgyem 🙂

Comments are closed.