header image
 

Rövid hírek – 2009. 09. 02.

  1. Update 1 (09. 02. 10:30) 5 bejegyzés (ebből 1 a lap alján)

U1 tpg0007-nek köszönhetünk egy újabb hasznos topicot az Aionsourceon ami arról szól hogy a beépített Memo Pad segítségével hogy tudjuk megjeleníteni in-game a riftek helyét a térképen.

U1 Az Impetusium blognak tartozunk hálával azért mert a következő pár dologra felhívta a figyelmünket, elsőként egy level 50-re tervezett manastone szimulátort tekinthetünk meg ami jó kiegészítés a már korábban megismert stigma és speed kalkulátorok mellé. Ki tudjuk választani a klasszunkat, a manastone slotok számát és hogy milyen és mennyi manastonet szeretnék berakni a gearünkbe és a végén megkapjuk a karakterünk statjait.

U1 Már sokan ismerik az Aionsourceos dev trackert amivel nyomon követhetjük az Ayase és Liv által AS-ra postolt dolgokat viszont most itt egy oldal ami Ambosst is figyeli így akár hasznos is lehet azok számára akik értenek németül.

U1 Menorel már említette korábban hogy a légió nevek max karakter száma 32 lehet. Thulf szerint ebben a videóban Amboss azt is közli hogy a karakternevek maximum 16 karakterből állhatnak (yaay moonlightthief), ebben a postban már felmerült párszor a német tudásom szóval nem igazán tudom megerősíteni a dolgot.

Mindenekelőtt azzal kezdeném hogy szeptember 4-én kezdődik a 6. Penny Arcade Expo amin az Aion is képviselteti magát. Ez azért lehet számunkra már most is érdekes ugyanis szokás szerint az egész NCWest (igen mind a négyen) elutazott rá (slackelni) már napokkal előtte és mivel mind tudjuk hogy Seattleben nincs internet ezért mindenféle hivatalos információ nélkül vagyunk kénytelenek tengetni a napjainkat. Az egyedüli kivétel ezalól Liv aki twitterén tőle megszokott módon hasznosabbnál hasznosabb tweetekkel bombáz minket.
Még gyorsan megjegyezném, hogy remek hogy kimentek, de mivel ott lesz Yongchan Jee kb senki nem fog figyelni rájuk, mivel az érdemi információ úgyis Yongchantól jön.

Gondolom nem sok embert érint de a Fileplanet OBT kulcs akcióján teljesen előreláthatatlan hiba miatt gond adódott abból hogy ki kap EU és ki NA kulcsot az Open Bétára, azok akik rossz kulcsot kaptak még időben meg fogják kapni a megfelelőt.
Kedvenc idézetem a kapcsolódó AS topicból: “Fileplanet doesn’t need NCsoft to fail, it’s quite capable to do it on it’s own.”

OBT kulcsos témánál maradva itt egy német oldal ami “mintha” obt kulcsokat osztogatna de ezt majd valaki olyan megerősíti/cáfolja aki nálam jobban (értsd: 2 mondatot tudok azt is a South Parkból, na melyik ez a 2 mondat?) tud németül.

Így 18 nappal head-start előtt nem hiszem hogy sokan már az altok felhúzását tervezgetnék de akik mégis azok számára jó hírem van ugyanis Koreában egy új rendszerrel próbálják segíteni az altok szintezését. Egyelőre úgy néz ki a dolog hogy a magasabb szintű karaktered képes lesz némi Kinah és AP fejében egy tokent venni ami úgy működik mint az előrendelők számára head-start alatt elérhető Loda’s Amulet, vagyis x időre növeli a kapott XP mennyiséget. Ezeken a tokeneken szint korlát van és minnél magasabb szintű tokent használsz annál több CD van rajta. Mire oda jutunk hogy mi is használnánk már valószínűleg több és pontosabb információk lesznek a dologról.

Végül pedig ITT van egy térképes oldal ami ugyan még fejlesztési stádiumban van viszont már most sok hasznos információt találhatunk rajtva, gyűjtögető pontokat, riftek lehetséges helyét és bossokat.

A tovább után 3 videó van:

Az első videó nekem nem mond sokat, arról szól hogy hogy kell rövidíteni Altgarde Fortress és az Impetusiumtól délre eső út között. Mivel azt mondja időt lehet vele spórolni gondoltam kirakom hátha valaki hasznosnak találja.

A második videó off-topic ugyanis a WoWról szól, mivel nem nagyon követem már ott az eseményeket lehet hogy “so last-year” kategória de én még nem láttam viszont a tartalma annál inkább ismerős volt. A videót ITT lehet megtekínteni.

U1 A következő videó fölött valahogy sikerült átsiklanom anno de most pótolom a dolgot. Kis teaser az end pve tartalomból.

~ by baaldroth on .

Aion

12 Responses to “Rövid hírek – 2009. 09. 02.”

  1. Egyébként az Open betára van valami javasolt útvonal, hogy hogyan lehet kulcsot szerezni?
    Van pár ismerősöm, akiket érdekelne a dolog. Vagy valami leírás, hogy az openbetázoknak mit kell tenni?
    Letöltik a klienst ok, és után NCsoft accountot létre kell hozni gondolom és kell “valahonnan” egy kulcs is hozzá, hogy aktív legyen
    úgy emlékszem, hogy ez még nem lett kifejtve, ha mégis, akkor sorry! 🙂

  2. Z, te képes voltál Asmo shortcut videót linkelni egy Elyos oldali légió blogjára? 😛 🙂 Tudok pár ilyet Ely oldalon is, de nincs videóm. Majd csinálunk, ha odajutunk.

  3. Én sem értem tökéletesen, de kb ez a lényeg.
    _Nincs más dolgod, mint hogy ide írsz [color=#0000FF]ewinnspiel[kukac]buffed.de[/color] egy emailt, aminek a tárgya [color=#0000FF]Atreia[/color] legyen.
    500 kulcsot sorsolnak ki._

    Aki tökéletesen érti, majd kijavít. 8)

  4. Sikerült olvashatatlanná tennem. Elnézést. 8)

    gewinnspiel[kukac]buffed.de és Atreia

  5. Összességében tehát az open béta egy hosszú CBT7 lesz 🙁
    ez, hogy open beta-ra kisorsolás alapján lehet bejutni elég gáz 🙁

  6. South Park, két német mondat? Egy kukkot nem tudok németül, de ez fejből megy:
    “Es ist Zeit für Rache!”
    “Wir müssen die Juden ausrotten!” 😀

  7. Itt van OBT kulcsosztás: http://gamers.eurogamer.net/giveaways.php?id=86949
    Most nem érek rá editelni ezt a postot mert egy másikkal szarakodok már órák óta…

  8. Csak regelni kell az oldalon és reménykedni hogy jut egy kulcs vagy kell esetleg még valamit csinálni ?

  9. Thanks for linking. Google Translate is an awesome tool, helps to learn some Hungarian. 😉

  10. Thulf is in the house! Hail to Thulf. So say we all!

Comments are closed.