header image
 

“Game is not available in your country” hiba!

Sokak, akik CBT kliensre vagy korábban telepített 1.2-es kínai kliens után/mellé telepítették az OBT 1.5-ös patchet, most a játék indulásakor egy halom felugró böngésző ablakot és egy hibaüzenetet kapnak, amely szerint a játék nem futtatható az országunkból. Kiderült, hogy a hiba, nem a mi készülékünkben van. (Jómagam kb 3x húztam újra a játékot és tettem mindenféle trükköket a régi gameguard kiirtása érdekében. Nos úgy néz ki, hogy a probléma globális, úgyhogy a néhányan már neki is fogtak az NCWestnél a probléma kivizsgálásának. Liv pedig folyamatosan adja is az infókat a twitterén. A probléma a GameGuard szerverüknél van, de fog kelleni hozzá kliens oldali patch is. Folyik most éppen a GameGuard szerverek frissítése, és ennek köszönhetően jönnek fel a változatosabbnál változatosabb GG hibaüzenetetek.

A legfrissebb infók szerint, ki fog jönni hamarosan az 1.5.0.3-as patch (az USA-ban lassan ébredeznek, szóval a hamarosant így értelmezzétek. Amit kijön ez a patch azonnal el fog hárulni – állításuk szerint – mindenkinek ez a probléma. Nincs más hátra mint várni… Liv a következő mondattal próbál mindenkit megnyugtatni:  “Ha hibaüzeneteket kapsz, akkor ne pánikolj. Minden rendben lesz az OBT-re”.

update.1: Letölthető az 1.5.0.3-as patch. Mostmár nincs is a “Country” üzenet, van cserébe 114-es GG Error… (legalábbis nálam)

update.2: Fix a GameGuard Error 114-re: Az interneten rengeteg badarság van erről. A probléma annyi, hogy Windows Vistan és Windows7-en az UAC miatt nem tud elindulni a GameGuard GameMon-ja. Valószínűleg meglehet csinálni, hogy kézzel elindítsd adminként, de ha nem feltétlen élet-halál kérdés az UAC, akkor inkább kapcsold ki (indítsd el az “msconfig” programon és a “Tools/Eszközök” fülön futtast a “Diable UAC/UAC letíltása” scriptet. Majd reboot. Ugyanitt, később bármikor vissza tudod kapcsolni.)

update.3: Csont nélkül indul az Aion mostmár…. Ha neked még ekkor sem indulna, akkor add hozzá a tűzfaladhoz az AION.bin, GameGuard.des, GameMon.des és NCLauncher.exe programokat kivételként.

Z:

lameguard

~ by Menorel on .

Aion

13 Responses to ““Game is not available in your country” hiba!”

  1. Belefutottam ebbe ma reggel…
    Mivel lógósra fogtam a reggelt, frissítgettem a drivereket, miegyéb.
    Gondoltam ráindítok Aion-ra is, előjött a fenti hiba.
    Mivel a NA verziót pirossal jelezte, rányomtam arra hátha valami történik… történt, letölt(ött) valami patchet olyan 190mega körülit – azt hiszem csak a 1.5.0.2-t – magára hagytam a gépet.
    Remélem estére rendbe rakják, nincs kedvem órákat eltölteni a 9gigás kliens letöltéssel…

  2. nah ma reggel négyszer raktam újra emiatt, ráadásul a letöltöttem az 1.5ös torrentet is, azzal se ment.. mondom ok töröljük gameguardot hátha…
    nah az se jött be.. megnéztem country beállításokat, átrak amerika-> vissza MO mindkétféleképpen újratelepít.. eljátszottam vele 2 órát….itt már téptem a hajamat hogy ez meg mi… komolyan nem értem mér nem dobják ki a GG-t az ablakon… ha lesz vmi ami miatt visszamegyek wowozni az tuti ez a szar GG lesz…

  3. 1.5.0.3 kijott pont azutan chekoltam hogy elolvastam a cikket 😀

  4. hmm sok kérdőjel és 114-es hiba itt is.

  5. Míra: updateltem a postot, ott megtalálod a megoldást.

  6. Jó nektek ha megy, nálam gubanc van, kapok egy ilyet miután próbálta letölteni az uccsó 314megás peccset (repair után ugyanez):
    “Error Code: 58 (FileGroupApplicationErrorRollbackNotAttempted):
    Errors occurred while applying the patch,
    and a rollback was not attempted.
    The product is likely in an inconsistent state and should be repaired or reinstalled.
    The patch application errors are as follows:
    Unable to read data from the transport connection: The connection was closed.”

  7. Ja, csak 312mega. Még tesztelem, de lehet, hogy az okozta a hibát, hogy 2 patch fájl volt az Aion gyökérben
    Aion_Main_1.5.0.1To1.5.0.2.ncpatch
    és
    Aion_Main_1.5.0.1To1.5.0.3.ncpatch
    az előbb mindkettőt töröltem, újra indult a process… majd közlöm a végeredményt.

  8. Remek, ez volt a gond.
    Hm, hát ha még akadt volna valaki, aki volt olyan ügybuzgó, hogy pont ma reggel peccselt, és a fenti hiba jelentkezett, akkor a megoldás is ott van fent.
    Üdv!

  9. Hali – nekem a következő a problémám felraktam 1.5.0.3. patchet, eddig szep és jo minden, de aztán login screen acc jelszó megadása után kis fagyi majd “Cannot connect to authorization server” Preorderes vagyok, szoval bekéne engednie. Valószinüleg en rontottam el valamit de foggalmam sincs hogy mit, ha valakinek lenne tanácsa nagyon megköszönném 🙂

  10. Ó igen elfelejtettem szólni hogy ez nem egyszeri proba után, szóval nem hiszem hogy pont maintancere probaltam belogolni:)

  11. Szerintem az lehet a gond, hogy az OBT csak holnap este 6-tól fog indulni, tehát addig nem lehet bejelentkezni.

Comments are closed.