header image
 

Képeskönyv?! – Harmadik Fejezet: Dark Poeta

Egy korábbi postom után azok a roppant nevetséges és alaptalan vádak értek hogy nem nyújtottam a bevezetőben ígért leírást Dark Poetaról. Persze a többség azért belátja hogy az egy roppant informatív és lényegre törő post volt de ettől függetlenül most megpróbálok kedvezni az elégedetlenkedőknek is. Szóval itt van ez a post amiben a múltkorihoz hasonlóan nem írok semmiféle összehasonlítást a WoWal mert nem sok értelme lenne. Viszont a Képesköny rovat következő részét hajlandó vagyok Dark Poetanak szentelni. A korábbi részektől eltérően ebben valamivel több lesz a szöveg de bízom benne hogy senkit nem fog nagyon leterhelni a dolog. ^^

A Tovább után lehet nézelődni… Book 2

Általános Információk:

DragonDark Poeta az 1.5-ös patchben került bele a játékban és jelenleg itt található a játék legnehezebb 6 fős instance bossa, ebből adódik hogy csak 50-es karakterek számára elérhető a hely és nekik is csak a szükséges előquest teljesítése után. Az instance az Elyos kezdőzóna Poeta történetét folytatja, méghozzá elég sötét módon ugyanis hiába pusztítottuk el az Abyss kaput, a jövőben a Balaur mégis sikeresen átvette Poeta felett az irányítást teljesen korrumpálva az egykor gyönyörű tájat. Ahoz hogy a végső bossal szembenézzünk 4 óra alatt ki kell takarítanunk az instanceot, az hogy ki a végső boss az instanceban szerzett pontjaink határozzák meg.

Poeta -> Dark Poeta

EvuuulllMint azt már feljebb írtam Dark Poeta az Elyos kezdőzóna jövőbeni korrumpálódott változata, éppen ezért sok hasonlóságot fedezhetünk fel a két hely között. Egyrészt a Poetan megismert lények újra tiszteletüket teszik de most önmagukból kifordulva, másrészt maga a táj is nagyjából ugyanaz, persze lepusztult állapotban. Dark Poeta esetében meglehetősen nagy instanceról beszélhetünk hiszen egy egész kezdőzónára épül.

Map PMap DP2 Mint láthatjuk a 2 térkép is szinte teljesen megegyezik.

És akkor pár kép arról hogy hogyan is néz ki ez ingame:

HazPHazDP

SivatagPSivatagDP ToPToDP

Belépő Quest:

LeahAhogy már említettem a questeket level 50-en lehet felvenni, az Elyos quest első lépése a “A Secret Summon” nevű quest amit Sanctumban lehet felvenni High Priest Jucleasnál, ezután kapjuk meg a “[Group] Activation Stone Materials” nevű questet amiben szükségünk lesz 20 Blue Balaur Scalere ezt több helyen is beszerezhetjük, a Reshantai fortresseket vagy artifactokat őrző Balauroktól Blue Balaur Scalevagy azoktól akik az Indratu Barracksnál vagy Heironban a Nute Warrensnál vannak. A pikkelyeken kívül kell még egy Essence of Time and Space nevű item amit a general goods merchant árul 200,000 kinahért Aririnirerkben (Heiron). Elméletileg ha ezt teljesítettük megkapjuk a Time Activation Stone-t és már utazhatunk is a jövőbe a Black Tears Swampnál (Heiron) található Artifact of Transcendence segítségével.

Artifact ELy

HeimdallAsmodian oldalon Pandaemoniumban a “Threat in the Future” questel kezdődik lánc ami elküld Kaoranerkhez, a második lépés a “[Group] Essential Material” ami az Elyoséval tökéletesen megegyező quest csak éppen egy Hresvelgr nevű tagnak kell leadni. Ha készen vagyunk akkor itt is megkapjuk az első Time Activation Stoneunkat amivel használhatjuk a Hoarfrost Shelterben (Beluslan) található Artifact of Circulationt.

Artifact 2

neutral npcElméletileg ezek után elérhető lesz egy frakciónként egy újabb quest amit a Coreban Suirunerktől tud felvenni mind a 2 oldal , ez a quest azért fontos mert a Time Activation Stone csupán egyszer használható aztán kuka, tehát mindig mikor megyünk Dark Poetaba meg kell csinálni a küldetést. Szóval az új quest egyrészt ismételhető, másrészt kevesebb scalre van hozzá szükség (5), sajnos a 200k-s cuccot mindig meg kell venni újra (ha minden igaz). A quest adó npc mellett is van egy artifact amit használhatunk Dark Poeta megközelítésére.

Artifact 3

Időkorlátok és Pontrendszer:

A rank Az instanceban összesen 4 órát lehet bohóckodni aztán vége a mókának 12 órára, ugyanis annyi a reset timer. A rendszer úgy működik hogy minnél több pontod van annál erősebb end-bosst kapsz. Tehát így néz ki a táblázat: chart desu Az erősségi sorrend gondolom elég jól látszik az ábrán, F osztályzatnál nem kapunk semmit, D-nél kapunk egy kis nyomoroncot aki még a powerbookban se nagyon van benne mert gondolom nem dob semmit. C től felfelé vannak az igazi bossok lootal.
A ponthatárok:

F D C B A S
x<15.000 x<15.000 17.000+ 20.000+

portalA másik fontos tényező ami beleszámít a rangba az az idő, minnél jobb bosst akarunk, annál gyorsabbnak kell lennünk, a lenti táblázat mutatja hogy mennyi időnek kell maradnia a 4 órás timerből hogy bizonyos rangokat elérjünk. Ha valaki gyorsabban végez mint 2,5 óra akkor marad több mint másfél órája, ha megvan hozzá a 17k pontja akkor A rangú bosst kap.

F D C B A S
x<1,5h x<1,5h x >1,5h x>2h

Fontos megjegyezni hogy ezek az értékek a hivatalos powerbookból származnak, de a valóságban a gép kerekít a rang megállapításánál, a következő képen S rangot értek el 2 óra és 20,000 pont körüli értékkel:S

AHa valaki még mindig nem teljesen érti a dolgot az a fentebbi táblázatos képre kattintva megtekintheti valamivel nagyobb méretben, amin jobban látszanak az értékek és körübelül belőheti hogy melyik rankhoz mi kell.

A pontokról még nem beszéltem részletesebben, pontokat az instanceon belül 3Anhuru dologért kaphatunk, természetesen a mobok/bossok ölése után, bizonyos objjektumok (amik szűrik a zoxigént) elpusztitásáért és sikeres gyűjtögetésért, talán még a hátralévő idő alapján is kapunk valamennyi pontot. A Pontokat az utolsó előtti boss Brigade General Anuhart legyőzése után számolja össze a gép.

TrashA 16 bossért körübelül 8500 pont jár összesen, lejjebb a bossoknál meg lehet nézni hogy egyenként melyik mennyit ér. Ez azt jelenti hogy 12000 pontot kb csak a trashből kell összeszedni, minimális az amit falak elpusztításából kaphatunk (kb 300 pont) vagy bányászásból (ez attól függ mennyi nem lesz failed). A trash mobok átlag 150 pontot adnak, az alsó határ 52, a felső pedig 208, sajnos a trashről nem igazán tudok részletes listát írni mert csak ötletem sincs hogy mire kéne lefordítani a koreai elnevezéseket.

finalA végső összecsapás helyszíne.

portal heVajon mi fog átlépni a portálon?

Bossok és Lootok:

trailerAz instanceban 19 boss van, de mivel a végén max egyet kapunk, ezért egy takarítás alatt “csak” 16 bossal találkozhatunk. Egyikük kivételével mindegyik dob unique itemet, sőtt az S osztályú főboss dobja a játék jelenlegi legjobb Hero/Ethernal fegyvereit. Nem térek ki a bossok képességeire mert néhányuktól eltekintve nem nagyon okozhatnak fejtörést egy értelmes csapat számára, az A meg S bossokról talán ejtek némi szót majd másik postban.

Map DPA bossok elég jól el vannak szórva a térképen.

Ruined Akarios Village

1Spiritmaster Atmach

Anuhart Elite’s Scale Shield

Anuhart Elite’s Shield

Atmach’s Earrings

456 pontot ér.

Marabata's Lake

2Marabta of Power

Anuhart Assassin Leather Pauldrons

Anuhart Spiritmaster’s Shoes

Anuhart Cleric’s Chain Gloves

319 pontot ér.

3Marabata of Magic

Anuhart Chanter’s Chain Gloves

Anuhart Gladiator Plate Boots

Anuhart Sorcerer Pauldrons

319 pontot ér.

4Marabata of Poison

Anuhart Ranger’s Leather Gloves

Anuhart Templar Plate Boots

319 pontot ér.

Daminu Forest

5Noah’s Furious Shade

Anuhart Templar Plate Greaves

Anuhart Ranger Leather Pauldrons

Anuhart Cleric Chain Boots

Noah’s Tears

789 pontot ér.

6Spectral Elim Elder

Anuhart Assassin Leather Leggings

Anuhart Gladiator Plate Pauldrons

Anuhart Sorcerer’s Shoes

Elder’s Tears

789 pontot ér.

Kabarah Strip Mine

7Spaller Echtra

Anuhart Cleric Chain Greaves

Anuhart Templar Plate Pauldrons

Anuhart Spiritmaster’s Gloves

Noble Surkana

789 pontot ér.

8Spaller Rakanatra

Anuhart Gladiator Plate Greaves

Anuhart Assassin’s Leather Shoes

Anuhart Sorcerer’s Gloves

789 pontot ér.

9Spaller Dhatra

Anuhart Sorcerer’s Leggings

Anuhart Chanter Chain Pauldrons

Anuhart Ranger’s Leather Shoes

789 pontot ér.

Timolia Mine

10Telepathy Controller

Anuhart Elite’s Dagger

Earrings of Ascending

Noble Drazma

789 pontot ér.

11Main Power Generator

Anuhart Ranger Leather Leggings

Anuhart Templar’s Gauntlets

Anuhart Chanter Chain Boots

377 pontot ér.

12Auxiliary Power Generator

Anuhart Chanter Chain Greaves

Anuhart Assassin’s Leather Gloves

Anuhart Spiritmaster Pauldrons

377 pontot ér.

13Emergency Generator

Anuhart Spiritmaster’s Leggings

Anuhart Cleric Chain Pauldrons

Anuhart Gladiator’s Gauntlets

330 pontot ér.

14Professor Hewahewa

Ez egy bohóc nem dob semmi uniqueot.

409 pontot ér.

AnhuruBrigade General Anuhart

Anuhart Elite’s Scale Sword

Anuhart Brigade General’s Leather Waist Band

Anuhart Brigade General’s Cloth Waist Band

954 pontot ér.

Abyss

16cC osztályú Boss: Asaratu Bloodshade

Anuhart Assassin Jerkin

Anuhart Chanter Mail

Anuhart Cleric Mail

Anuhart Gladiator Breastplate

Anuhart Ranger Jerkin

Anuhart Sorcerer’s Tunic

Anuhart Spiritmaster’s Tunic

Anuhart Templar Breastplate

Dragon Flame Diamond Necklace

Dragon Flame Sapphire Necklace

16bB osztályú Boss: Vanuka Infernus

Anuhart Elite’s Greatsword

Anuhart Elite’s Jewel

Anuhart Elite’s Longbow

Anuhart Elite’s Spear

Anuhart Elite’s Staff

Anuhart Elite’s Tome

Plusz azokat is dobja amiket az előtte lévő boss.

16aA osztályú Badass: Calindi Flamelord

Anuhart Elite’s Azure Scale Sword

Anuhart Elite’s Reversed-Scale Sword

Anuhart Elite’s Dirk

Anuhart Elite’s Warhammer

Concentrated Drana

Ez is dobja amit az előttelévő két boss.

16sS osztályú motherfucker:Tahabata Pyrelord

Tahabata’s Dagger

Tahabata’s Greatsword

Tahabata’s Jewel

Tahabata’s Longbow

Tahabata’s Spear

Tahabata’s Shield

Tahabata’s Staff

Tahabata’s Sword

Tahabata’s Tome

Tahabata’s Warhammer

Természetesen ő is dobhatja mindazt amit a többi end boss.

________

Annak örömére, hogy végre kiállt a görcs a kezemből, ami a csillió item linkelése miatt keletkezett, összegezzük hogy milyen setek is esnek Dark Poetaban. Először is van minden klassznak egy Anuhart xy set, vagyis összesen 8 ruha set, plusz még van 4 fegyver set is, tőr+tőr, kard+kard, kard+pajzs, buzogány+pajzs.

Aion

Most akkor nézzük is meg hogy hogyan néznek ki ezek a Setek, a set bonuszok Aionarmoryról vannak de rosszul vannak számozva, amit egyes bónusznak ír az valójában a 3-as, amit kettesnek az az 5-ös és amit hármasnak ír az szintén egy ötös bónusz, kettő van általában.

Anuhart Gladiator Set:

Gladiator

Anuhart Templar Set:

Templar

Anuhart Assassin Set:

Assassin

Anuhart Ranger Set:

Ranger

Anuhart Cleric Set:

P2 Cleric

Anuhart Chanter Set:

P2 Chanter

Anuhart Sorcerer Set:

P2 Sorc

Anuhart Spiritmaster Set:

P2 SM

És most a 4 fegyver set:

Anuhart Azure Scale Sword Set:

P5 KPBonusz: +30 Physical Attack, +211 Maximum HP

Anuhart Warhammer Set:

P5 BPBonusz: +66 Magical Skill Boost, +211 Maximum HP

Anuhart Dirk Set:

P5 TTBonusz: +60 Physical Attack

Anuhart Scale Sword Set:

P5 KKBonusz: +19% Atk Speed, +52 Physical Critical Hit

Ezzel végeztünk is a 12 setel ami Dark Poetaban esik, most gyorsan vessünk pár pillantást még arra a hét darab kétkezes Anuhart fegyverre ami nem tartozik egyik sethez sem:

Anuhart Elite’s Greatsword:

P4 Anuhart Elite’s Greatsword

Anuhart Elite’s Jewel:

P4 Anuhart Elite’s Jewel

Anuhart Elite’s Longbow:

P4 Anuhart Elite’s Longbow

Anuhart Elite’s Spear:

P4 Anuhart Elite’s Spear

Anuhart Elite’s Staff:

P4 Anuhart Elite’s Staff

Anuhart Elite’s Tome:

P4 Anuhart Elite’s Tome

RonaldowtfMiután végignéztük a 12 setet és a különálló fegyvert azt kell hogy mondjam nem vagyok lenyűgözve az NCSoft kreativitásától névadás terén, hol vannak a jó hangzó nevek mint Anathema/Benediction vagy Ashkandi, esetleg Ashbringer. Az utolsó hátralévő item csoport a  10 darab Tahabata’s XY fegyver.

huhaNem akármilyen fegyverekről van szó ugyanis ezek a normál Unique kategórián felül álló Hero/Ethernal/Mystic/Sárgábbnarancssárga (mindenki úgy nevezi őket ahogy szeretné) cuccok amik jelenleg a legjobb beszerezhető fegyvereket takarják. Aki elég gyorsan kapcsolt az már kezdheti is a QQ-t hogy miért PvE-ből van a legjobb fegyver blablabla… Szóval lássuk hogy kinézetben is vannak e olyan jók mint statokban:

Tahabata’s Dagger:

P3 Tahabata’s Dagger

Tahabata’s Greatsword:

P3 Tahabata’s Greatsword

Tahabata’s Jewel:

P3 Tahabata’s Jewel

Tahabata’s Longbow:

P3 Tahabata’s Longbow

Tahabata’s Spear:

P3 Tahabata’s Spear

Tahabata’s Staff:

P3 Tahabata’s Staff

Tahabata’s Sword:

P3 Tahabata’s Sword

Tahabata’s Tome:

P3 Tahabata’s Tome

Tahabata’s Warhammer:

P3 Tahabata’s Warhammer

Tahabata’s Shield:

P3 Tahabata’s Shield

Hát ezek voltak az úgy nevezett Hero weapon-ök, még elég hosszú út áll előttünk hogy nekünk is ilyenek legyenek…

Fail

_____

nex2Nex1Így a végén ejtenék még pár szót a Nex-ről ami kizárólag itt megtalálható nyersanyag és 399-es skill kell a bányászatához, persze az élet sosem ilyen egyszerű és az Aionban meg főleg van egy _DE_ minden mondat közepén. Szóval 399-es skillel lehet bányászni Nex Oret _DE_ használni azt nem fogjuk tudni ugyanis ahoz előbb meg kell tisztítani mert maga a nyers érc a Balaur mágia hatására mérgező lett, ezért van a másik elnevezése az “Ore of Death”. Ahoz hogy Fine Nex Ore legyen belőle  szükségünk lesz egy Master Premium Morph Catalystra plusz még 4000 Divine Power-re (és akkor megint jön a…)transmute _DE_ ezek csak a hozzávalók ugyanis magát a receptet egy quest végén kapjuk meg, de arról majd lejjebb írok. A Fine Nex Oreból 16 dolgot lehet készíteni frakciónként, a teljes listát ITT lehet megnézni. Amint láthatjátok Armor Smithing, Weapon Smithing, Handicrafting és Alchemy tudja felhasználni az ércet. Ahogy néztem a szükséges Fine Nex Ore szám 57-től egészen 169-ig terjed.

nexumEgy példa a Nex-ből készíthető fegyverekre: Necsium Dagger (Extendable)

Korábban volt 3 item ami fölött esetleg átsiklottak egyesek, ez a három a Noble Surkana amit Spaller Echtra dobhat, Noble Drazma amit a Telepathy Controller és végül a Concentrated Drana amit Tahabata Pyrelord. Ezek különleges craft alapanyagok és a linkjükre kattintva azt is megnézhetitek miket lehet belőlük készíteni.

Surkana SpellbookDrazma Greatsword Noble Surkana: Surkana Spellbook______________Noble Drazma: Dragon Lord Blade

Dragon Lord BladeConcentrated Drana: Dragon Lord Blade

Questek:

10-10 quest van Elyos és Asmodian oldal számára, sok értelme nem lenne mindet bemutatni viszont van három quest amit azért érdemes megemlíteni.

01Az első quest amiről beszélnék az az Greater Stigma questlánc negyedik és egyben utolsó része amit level 50-en tudunk felvenni és a jutalma nem más mint az a bizonyos 3. slot. Elyos és Asmodian oldalon az itemek nevétől eltekintve kb ugyan az a két quest szóval most csak az Elyos questet veszem alapul, Asmok képzeljenek az XY03 nevek helyére YX-et és kb helyben is vannak. A küldetést ugyanaz a hölgy adja aki az előző kettőt is (Miriya – Protector’s Hall – Sanctum), a questet csak akkor tudjuk felvenni ha már megcsináltuk a Dark Poetaba jutáshoz szükséges questeket (még az elején írtam róluk). A küldetés első felében 100 Processed Drana-ra van szükségünk amit a következő mobok dobálnak Dark Poetaban: Anuhart Spiritlord, Anuhart Conjurer, Anuhart Invoker. Tekintve a szükséges mennyiséget szerencsés esetben is csak 2-3 run után lehet meg a 100db. 02

04 A következő lépésben szereznünk kell egy Drana Bomb-ot amit bizonyos mobok dobhatnak, mivel ezt az egyik mob mindenképpen dobja ezért csak idő kérdése hogy mikor esik ki. Ha megvan a 100 Processed Drana és a bomba akkor folytathatjuk az utunkat a bánya felé. A bányában egy elágazásnál bal oldalon láthatunk egy elpusztítható fal előtt ácsorgó mobot, ilyen falból nem ez az egyetlen az instanceban de ezt nem lehet csak simán elpusztítani mint a többit.

05

Miután a mob félreállt mikor figyelmezettük az omlásveszélyre, elhárult minden akadály hogy használjuk a bombánkat, eltakarítva az útból a sziklákat. A fal mögött találjuk Professor Hewahewat akiről korábban már megjegyeztem hogy nem dob unique tárgyat, valószínűleg ez azért van 07mert csak akkor találkozhatunk vele ha valaki épp ezt a questet csinálja. Professor Hewahewa halála után elemelhetjük hullájáról a Banakin’s Research Report-ot ami a questünk végét is jelenti. Visszatérve Miriyahoz megkaphatjuk a harmadik greater stigma slotunkat.

—————————————————————————–

0102A második questre már tettem utalást korábban a Nex kapcsán. A questet csak akkor vehetjük fel ha már van nálunk egy Time Activation Stone tehát megcsináltuk a belépő questet. Ha felvettük a Balaur Operation Orders03küldetést akkor nincs más dolgunk mint belépni az instanceban és megkeresni a Balaur Operation Orderst majd sorban ledarálni 5 bosst, nevezetesen a Telepathy Controllert, a három energia forrást 04Ronaldowtf2MainAuxiliaryEmergency és végül Brigade General Anuhartal zárni a sort. Ha végeztünk véres hadjáratunkal látogassuk meg Jucleast Sanctumban akinek le kell adni a questet, a jutalom nem marad el ugyanis 10000 kinah, a Savior of Future title és persze a Morph Method: Fine Nex Ore recept üti a markunkat.

—————————————————————————–

00A harmadik quest, pontosabban quest lánc végén kapjuk meg az Anuhart setekhez illő sapkát, ezek nem tagjai a seteknek csak kinézetben passzolnak. Mind a 8 sapka unique és ennek megfelelően igen hosszú és fos kihívásokkal teli küldetéseket kell végigcsinálnunk hogy megkapjuk őket. Az Elyos questekről beszélek mert szokás szerint az Asmoké szinte teljesen megegyezik. A quest lánc 6 lépésből áll, ami összesen 8 questet takar, a probléma az hogy ebből négyet 10x kell megcsinálni.

BanyaAz első questet egy Dark Poetas random droppból tudjuk felvenni, egészen pontosan a Lifeform Remodeling Report nevű könyvből, a powerbook szerint főleg a bányában esik ez a könyv. Ha felvettük a questet akkor nincs sok dolgunk vele csak el kell vinnünk Sanctumba Creusanak aki 31600 kinah-t ad érte cserébe. Miután leadtuk küldetést elérhető lesz két másik, a Getting the Drana és az Obtaining the Dragel.A quest lánc második lépését az teszi ki hogy 10x megcsináljuk mind a két questet.

0304Getting the Drana célja az hogy szerezzünk 40db Drana Sample-t, ezt 2 módon is megtehetjük de a legcélszerűbb a Drana Harvesting Area-ról összekapkodni őket, mert ott közel 100%al dobják és az ott lebzselő mobok elég jó pontot is adnak így nem maradunk le a kívánt rangról questelés miatt sem.

02

Dragel Sample 2Dragel Sample 3Az Obtaining the Dragel célja pedig nem más mint hogy Dragel Sample-t szerezzünk bármilyen meglepő is. Ebből is negyven darab kell és ezt is két helyen lehet farmolni az Anuhart Legion Monitor, Lifeform Mutation Supervisor, Brainwashed Dukaki Tribe or Mutated Fungies mobokból, igazság szerint nincs lényeges külömbség a két hely között szóval mindenkinek az ízlésére van bízva.

Dragel Sample 1

Introduction for a Mutual Benefit 1Introduction for a Mutual Benefit 2Ha megcsináltuk mind a két questet 10x és még van kedvünk folytatni ezt a viccet akkor beszéljünk újra a hölgyel aki az előző 2 questet adta, ugyanis most egy újabb küldetése van számunkra. Az Introduction for a Mutual Benefit képezi a lánc 3. szakaszát. A questben nem kell semmi mást csinálni csak átkocogni az Artisans Hallba Sirarinrinerkhez aki nem vesztegeti az időt és máris a képedbe tol újabb két questet amit szintén 10-10 alkalommal kell megcsinálni.

Surkana 1Az egyik remek quest amit kaptunk az a Gathering the Surkana, 28 Surkana Piece-t kell összeszedni az instanceból, igaz hogy ez már három helyen is gyűjthető (Drana Spaller Insect, Power Generator vagy Surkana Supervisor) de koránt sem biztos hogy egy takarítás alatt kész lesz a quest. Az egyetlen pozitívum hogy a pont gyűjtés terén nem ér minket hátrány ha ezt is csináljuk közben.

.Surkana 2

Drazma Fragment 1Drazma Fragment 2Az utolsó szopó quest az Obtaining the Drazma, a cím most sem hazudik, ebben bizony Drazma Fragment-eket kell szerezni, méghozzá négy darabot. Drazma darabkákat állítólag minden mob dobhat nagyon kicsi esélyel de nem érdemes arra hagyatkozni, inkább pusztítsuk a tónál és a bányában található bossokat. Elméletileg ezen a két helyen lévő bossok dobják, tehát van 8 esélyünk a quest megcsinálására.

Drazma Fragment 3

l

l

Set 5Nos azok akik majd valaha eljutnak eddig a pontig előre is fogadják tiszteletemet. A quest chain utolsó előtti vagyis 5. része tartlamazza a Processing the Inactivated Surkana questet. A questben nem kell semmi extrát csinálni csak fogni az Inactivated Surkanat amit Sirarinrinerk adott és elvinni Timolia Mineba és használni a Balaur Material Convertert és végül visszaslattyogni a Shugohoz.

Desu~

Final 3Ha visszatértél Sirarinrinerk-hez akkor ő odaadja a quest utolsó részét a Sirarinrinerk’s Rewardot, itt már csupán csak annyit kell tenned hogy meglátogasd egyik kollégáját Jarumonerket aki egy eldugott szigeten, Tigraki Islandon van Abyssban. Jarumonerk fogja számodra elkészíteni a klasszodnak megfelelő sapkát.

.

Final 1Final 2

Így lehet eljutni Tigraki Islandra.

.

És végül lássuk hogy hogyan is néznek ki ezek a sapkák:

Anuhart Assassin Hat:

Anuhart Assassin Hat

Anuhart Ranger Hat:

Anuhart Ranger Hat

Anuhart Gladiator Helm:

Anuhart Gladiator Helm

Anuhart Templar Helm:

Anuhart Templar Helm

Anuhart Cleric Chain Hood:

Anuhart Cleric Chain Hood

Anuhart Chanter Chain Hood:

Anuhart Chanter Chain Hood

Anuhart Sorcerer Bandana:

Anuhart Sorcerer Bandana

Anuhart Spiritmaster Bandana:

Anuhart Spiritmaster Bandana

Ezt nem kéne olvasnod

Ezzel el is érkeztünk a quest részleg végéhez, az utolsó questel kapcsolatban még annyit mondanék hogyha valaki kiszámolja akkor minimum 25 kört kell menni ez instanceban ha csak te csinálod a questet, mivel van olyan quest item amit csak egyvalaki tud kivenni ezért ez a szám drasztikusan nő minden olyan emberrel akinek megvannak ezek a questek.

Videók:

Belinkelgetem azokat a videókat amiket eddig Dark Poetaról láttam, inkább nem embedelem mert ez a post már így is embertelenül hosszú. Akkor nézzük azokat a videókat:

Baaawww


Kimaradt Képek:

Azok a képek amiket nem használtam fel feljebb.

Unused 01Unused 02Unused 03Unused 04Unused 05Unused 07Unused 08Unused 09Unused 10Unused 12Unused 13Unused 14Unused 15Unused 16Unused 17Unused 18Unused 19

Prologus vagy mi a szösz:

Őszintén szólva ezt a postot nem ilyennek terveztem de valahol félúton elkapott a lendület, na mindegy most már ilyen marad. Kiváncsi vagyok hányan jutottak el idáig úgy hogy végig is nézték. Amit tudtam azt linkeltem AionArmoryról de sajnálatos módon a páncélokon és a fegyvereken kívül az összes link kb használhatatlan, a questeknél csak a név van meg a jutalom, az itemeknél nincs hogy honnan esik vagy hogy mire jó. Bízom benne hogy ahogy töltik fel az adatbázist egyre több linknek lesz haszna. Mivel elég sok link, kép, szöveg van benne előfordulhatnak hibák, ha valamiről úgy gondoljátok hogy nem úgy van ahogy kéne vagy kihagytam valamit szóljatok, nekem nincs már kedvem mégegyszer átnézni. ^^ Ha van kérdésetek van írjátok nyugodtan kommentbe, valaki majd talán válaszol rá…

Ééééés végre befejeztem!!

Yaaaayyyy o/

~ by baaldroth on .

Aion

21 Responses to “Képeskönyv?! – Harmadik Fejezet: Dark Poeta”

  1. Na kérem szépen, így néz ki egy end-game instance leírás 😉 Imba lett!

  2. Z Te valahol Sopron körül leledzel???? a Kékfrankos kép miatt kérdem:) ???

  3. Ja és köszönjük szépen az infókat…gyanítom nem 10percet szántál rá:)

  4. Szép összefoglaló,ha hazaérek végig is olvasom rendesen most csak átfutottam.Köszönöm/köszönjük:)

  5. Köszi, nagyon jó leírás.

  6. Sopron Kékfrankos Luluból van ? 🙂

  7. Gratula, szép leírás. Én végigolvastam 🙂

  8. Szépes!
    De egy armory izét toljatok már az oldal alá, mert rossz h ha fölé viszem nincs semmi

  9. Még hogy nincs normális instance az aion-ban csak olyan xp-zős…
    Nem semmi info mennyiség én mondjuk az elején elvesztettem a fonalat, de amikor jött a sapkás qwest sorozat ott már tényleg nem értettem semmit. Köszönjük Z ez nem volt gyenge produkció.
    FUNGAROVIN lol!!!

  10. Hali nagyon jo munkat vegeztel le a kalappal 😀
    szeretem latogatni a Variance oldalat ugy hogy asmos leszek 🙂
    mert igenyes cikkeket irtok es sok hasznos info talalhato az oldalatokon 😉

    remelem tovabbra is hasonlo szep munkak lesznek 😛
    elvolastam az egyik legio kis regenyet furcsaltam is hogy nemvoltatok benne amikor 2 masik legio is meglett emlitve rajtuk kivul 🙁

  11. Zarache: nem értem az asmos összefüggést, a Variance Elyos légió 😉
    Egyébként meg biztos nem vagyunk még annyira híresek, hogy belekerülhessünk a regényekben.

  12. hat az hogy asmodian letemre szeretek nagyon is idejarni 😀
    amugy meg most leirom a legiok nevet akikrol szol a legeny az a Heroes illetve a Lunariance legio van meg megemlitve meg a Tribunal asmodian legio namar most abbol amit olvastam a tagfelvetelnel nalatok az mar egy sokkal jobb legiora utal 😀

    tenyleg kerdes milyen velemenyel lennetek azzal hogyha mondjuk valaki egy rift nyilasanal kikemleli nektek hogy szabad e az ut esetleg forditva 😀

    • Az a baj ezzel, hogy biztos nem bírnánk megállni, hogy amin átlépünk a riften ne mészároljunk le téged is 😉 Szóval félek, hogy rövid lenne a barátság. Red is Dead…

  13. Hűűazannya!! Ámulok-bámulok! Minden tiszteletem a tiéd Z!
    Aludni és dolgozni nem is szoktál?! 😀

  14. Z ez elképesztő lett :d Egyszerűen leesett az állam 😀

    Nem kis end-game kontent, van mire vernünk a nyálunk ^^

  15. Wáow…. Szerintem nem csak a magam nevében nyilatkozok amikor megköszönöm ezt a táblázatot/adat hegyet … Nice 🙂 Szerettem volna egy hasonlót csinalni de jelen pillanatban idő és energia hiányában képtelen voltam rá … Köszi 😮

  16. Tenyleg kiraly lett a leiras, grat:)
    Azonban egy kis aggodalmat had nyomjak ide. Nemtom mas hogy van vele, de sztem boven elferne meg ide endgame pve content. Mivel joreszt ex-wowosok vannak itt szerintem erteni fogjatok:
    Ezek az instak (poeta, laboratory) kb. olyanok, mint wowban volt lbrs/ubrs vagy epp strat/scholo. Ezen kivul van par world boss es ennyi. Lehet hulyeseg, de ezen sztem eleg hamar vegigrongyol a nep es utana csak a pvp endgame marad. (Bar ilyen dropok mellett az abyss gear nem is olyan uber)
    Kovetem a hireket amennyire tudom, de egyelore nem lattam infot milyen content erkezik a kovetkezo patch-ben. Ha terveznek komolyabb raid vagy pvpve instakat akkor persze nincs gond, de valahogy errol nem sok mindent hallunk…

    • Szerintem ettől azért annyira nem kell félni. Van most a játékban (a fortress instákkal együtt) kb 30 instance. Ebből kb 4-5 raid instance. (24 fős).

      Azok után, hogy az EU/USA startra, “ekkora” PVE contentet kaptunk egy olyan játékba, amibe eredetileg szinte egyáltalán nem volt; szóval ezek után szerintem mire oda érünk lessz itt mit csinálni.
      Egyébként tényleg lbrs/ubrs feeling; mennyire is imádtam azokat az instákat… Bár csak ma is lennének annyira komplex, végig gondolt insták a wow-ban. Akkor biztos nem is létezne ez a blog sem.

  17. Örülök hogy legalább nektek tetszik, hogy is mondjam, nekem megromlott a viszonyom ezzel a postal az együtt töltött idő alatt, mondhatni alig vártam hogy kész legyen és ne kelljen látni többet.
    #Hacu Nem, nem vagyok Sopron közelében, a kékfrankos kép csak véletlen került az Aionos képek közé és mivel nagyon fáradt voltam már a végén mikor azokat a képeket töltöttem fel nem vettem észre. Igen -NS- a Code Geassból van, pontosabban volt mert már kiszedtem.
    #caaaaaat Tolnánk olyan “armory izét” de a WP nem igazán szereti a javascriptet a postokban.

  18. Menorel: “Egyébként tényleg lbrs/ubrs feeling; mennyire is imádtam azokat az instákat… Bár csak ma is lennének annyira komplex, végig gondolt insták a wow-ban.”

    ….szívemből szóltál

  19. Ez szép hosszú volt, de legalább teljes .) Nagyon szépen köszi

Comments are closed.