header image
 

[Sticky] Open Beta – Variance információk

update.2: Csúszik az egész OBT, mivel az első fellövéskor payment probléma miatt nem engedett be szinte senkit. Lelőtték a szervereket és most fixelik. Stay Tuned.

update.1: Aki már nagyon be van kockulva a kezdés miatt, annak egy kis időtöltés: A login screen-en nyomj rá a Credits gombra, majd hallgasd végig az Aion téma zenéjét (Forgotten Sorrow). Ha végignézed, akkor lesz a végén egy apró meglepetés… én kb 10 percig nevettem rajta…

Mindazoknak akik terveznek részt venni az Aion Open Beta teszten, az alábbi hasznos információkkal szeretnék szolgálni:

  • Mint arról már beszámoltam, a OBT szeptember 6-án – Magyar idő szerint – 18:00-kor kezdődik. Az CBT#6-os tapasztalatok alapján valószínűleg már fél órával hamarabb megnyitják a szervereket, hogy egyenletesebb legyen a login szerver terhelése.
  • A Variance légió (több magyar légióval egyetemben) a Fregion EU szerverre költözik be az OBT ideje alatt. Ide várjuk a többi magyar légiókat és mindazokat akik még nem választottak maguknak társaságot. Tehát mégegyszer, a Variance választott szervere:

Fregion/EU

Változott a szerver lista, úgyhogy a végleges OBT szerverünk:

Spatalos / EU

  • A 80 fős Variance Légió tagjainak több mint a fele részt fog venni az OBT-n. Valószínűleg már vasárnap késő este sikerült felupgradelnünk a légiót Rank2-es szintre. Ezt követően bárkit kérhet invet, hiszen az OBT alatt a Variance légió teljesen nyitott lesz mindenki számára. (Remélhetőleg hétfő estére össze tudjuk hozni a Rank3-as szintet, ami tovább 30 férőhelyet biztosít, ha lesz rá igény)
  • aion-variance-ventri-screenAz OBT idejére megnyitjuk a Légió ventrilo szerverét is a nagyközönségnek, hogy ezzel is segítsük a hatékony tesztelést. A megfelelő játékélmény eléréséhez a ventrilo szerveren tematikus szobákat hoztunk létre: Az LFG csatornákon tematikusan tudsz magadnak csapatot keresni; ha nagyon szeretnél megnézni egy területet, instance-t vagy outdoor bossokat, eliteket; akkor itt tudsz magadnak csapatot verbuválni. A kész party-k a “Party” szobák alatt beszélgethetnek. (Igény esetén folyamatosan bővíteni fogjuk a szobák számát). A “Fortress Siege” és “Rifting” szobákban a komolyabb PvP események fognak zajlani. Használjátok egészséggel, az egész OBT ideje alatt.
  • A ventrilo elérhetősége: host: variance.hu port: 3784, server verzió: 2.1.4, default codec: GSM6.10, 44k. Jelszó nincs sem a ventrilohoz, sem az Aion OBT szobákhoz.

Mindenkinek nagyon kellemes tesztelést és kipróbálást kiván a Variance csapat.

~ by Menorel on .

Aion

10 Responses to “[Sticky] Open Beta – Variance információk”

  1. Nem ártott volna egy kulcsot szereznem valahonnan hogy kicsit ismerkedjek a játékkal. Mindenkinek jó tesztelgetést!

  2. 4 ora még 4 ora a fene de hosszu 4 ora:S

  3. Jól látom, hogy nincs Fregion server?!
    http://www.aionsource.com/forum/aion-discussion/19323-server-will-you-choose.html

    • Ahogy azt írta is a srác, a 12 szerver (amit felsorolt) a 12 Emp Lord alapján írta le. Szóval ez nem “hivatalos” lista.

  4. Ez nagyon kemény !
    Ezt melyik pihent agyú rakta be a credit végére:)

  5. Spatalos szerver nem enged be, de másik szerver már fut

  6. hm most úgy döntött hogy mégis beenged

  7. Bárkinek esetleg userneves hibája lenne:

    USERNAME/PASSWORD hiba oka:
    Mindenki nézze meg hogy a LOADERBEN a settings/advenced fül alatt a region Europera van-e álíltva. Ha nem, allítsa át és megy a játék.

  8. beleptem, atlag 4-5 PERCES lag van. hatarozottan humoros 🙂

  9. ja es a legszebb az egeszben a kovetkezo mondat volt:

    You can’t change the channel now.

    🙂

Comments are closed.