header image
 

OBT élménybeszámoló – hetedik nap

update.1: Mindenki hagyja fut estére a launcher-t és lehetőleg nyomjon is rá a check update-re, mert egy 620 megás patch kezd lejönni. Cserébe viszont kaptunk +6 óra játékot az OBT-re.

A hetedik nap tényleg jó nap. Lásd a Bibliai példát, vagy ugye a Se7en című filmben ugye a hetedik napon találja meg David Mills nyomozó a felesége fejét a dobozban. (valójában az ötödik napon, de a hetediken kéne….) A Variance légió életében is fontos szerep jutott az OBT hetedik napjára. Tegnap összejött a Rank3-as légióhoz szükséges contribution point, ma sikerült összegründolni a pénzt is. Külön köszönet a légió azon tagjainak, akik a rank2 után a rank3-nál is mélyen a zsebükbe nyúltak.

Kb egy órája meg is lett a rank3-as légió. Rögtön utána fel is töltöttem a jó ideje őrizgetett custom emblem-et, úgyhogy mostmár midenki a Variance-os logót hordja a köpenyén. (Evileg nem ez lesz a végleges logó, de ehhez valami nagyon hasonló lesz, pl. nem mspainttal fogom körbevágni, hanem kapok rendes transparent-es logót.) Felpróbáltam a logót a pajzsomra is:

aion-variance-legionlogo

Csak megjegyzem, hogy minden korábbi pletykával és hivatalos infóval ellentétben lehet Rank3-ról Rank4-re upgradelni a légiót. Szóval mégsem kamu a 120 fős Rank4-es légió. A hozzávalók:

Legion Rank 4 upgrade requirements (legion rank4)

Legion Rank 4 upgrade requirements (legion rank4)

Akik még így az OBT utolsó napjára keresnek maguknak légiót a Spatalos szerver Elyos oldalán, azoknak újra megnyílt a Variance légió!

~ by Menorel on .

Aion

2 Responses to “OBT élménybeszámoló – hetedik nap”

  1. A taglétszám emelésen kívül ad valami újat a rank4-es légió?

  2. Valószínűleg igen.

    A rank3 adott néhány új fireworksöt (nemtom ezek pontosan mik, nem akarok tippelgetni), kaptunk továbbá Légió szintű kisket (180k kinahért 48 ember tud hozzá bindelni). Továbbá a kaptunk még egy sort a légió bankban.

    Egyébként mivel rank3-on két lockolt sor van még a légió bankban, ezért nem tartom lehetetlennek, hogy akár rank5-ös légió is létezhet. (150 max fővel)

Comments are closed.