header image
 

OBT élménybeszámoló – finálé

Alig pár óra és véget ér a sokat várt, nagy és izgalmas Európai Aion Open Beta Test esemény. 7 napnyi (vagy 8?) kockulás/félkockulás/benézés után ideje egy mérleget vonni, mi is történt az OBT-n:

  • Azt hittük, hogy eleve nem is lesz EU OBT. Ehhez képest végül is lett. Egy hét, de hát az is valami.
  • Azt hittük, hogy végül is nem merik kihozni az 1.5-öt, de bevállalták és láss csodát, 1.5 és működött is.
  • Azt hittük, hogy jóformán senki nem fog tudni játszani az egzotikus GG és ingame hibák miatt, ehhez képest nagyon sok hibát megoldottak.
  • Azt hittük, hogy valójában az OBT közel sem lesz nyílt, ehhez képest beteg mennyiségű kulcsot kiosztottak folyamatosan. Aki akart az (kicsit bár késve) de tudott csatlakozni az OBT-hez.
  • Azt hittük, hogy brutálisan lagos lesz az egész, ehhez képest bár voltak lag issue-k, de összességében nagyon pörgős és instant volt a játék. A szerver folyamatosan mentek, csak kis megszakításokkal.

Összegezném: Nekem tetszett…

A Variance légió tényleg kitett magáért, ahhoz képest, hogy sokan jelezték, hogy nem akarnak OBTzni mégis összejött egy Rank3-as légió melyben a csúcsidőben 62-en voltunk. Átlagos 15-25 közötti aktív/online állománnyal. Volt aki beteg mód tolta és volt aki csak casualul, de az biztos, hogy mindenki jól érezte magát. A tagjaink nagy része rászokott az aktív ventrilo használatra is, ami még jobban összerázta a csapatot. A végére összehoztunk egy csoportképet is a legaktívabb játékosokról: (Kivéve ugye Z-t, aki átaludta a fotózást…)

Aion0064

Aion0065

Köszönet mindazoknak a légió tagoknak és vendégeknek (jövendőbeli tagoknak) akik jelenlétükkel segítették, hogy az OBT a legkellemesebben teljen mindannyiunknak. Külön kiemelve (ABC sorrendben) azokat a tagokat, akik a közös élmények mellett anyagilat is támogatták a légió rank2 majd rank3 szintlépését: (remélem senkit nem hagytam ki)

Ajsz, Akhron, Arany, Ayrlin, Azrael, Azure, Bouncy, Calis, Chassis, Cretus, Cuinverrn, Deusex, Dezzaer, Hanky, Fatality, Galathea, Galurung, Hacu, Hajnalpir, Hayas, Juvena, Kenpacsi, Kitty, Kobzi, Kyth, Ladykilljoy, Lamek, Lightsong, Loly, Merive, Missmeow, Molor, Moonlightthief, Morghena, Nalaz, Nezar, NicoRobin, Oldbabe, Ororo,Reiki, Rhage, Rhorin, Rhyld, Roseola, Rosert, Shayana, Silgrond, Smoothy, Sukie, Suttogo, Sven, Tatyla, Thania, Thebe, Thunderbolt, Tomiace, Zakarian, Zsola

Még az utolsó nap benéztünk poénból a Sanctumi Arénába. Legnagyobb meglepetésünkre ott találtunk egy 10 fős PVP különítménnyel akik már javában gyilkolták egymást. Na ott is rendet tettünk:

Aion0044Aion0046

Nincs más hátra, mint valahogy kibírni és Szeptember 20-ig és akkor belehúzni! A Variance légió a végleges játékban az EU [Eng]Spatalos szerveren fog tevékenykedni és marad az Elyos oldalon. Remélem sok más légió is csatlakozik (minkét oldalról) a Spatalos szerverhez és, akkor garantálható lesz a folyamatos és eseménydús pörgés.

~ by Menorel on .

Aion

4 Responses to “OBT élménybeszámoló – finálé”

  1. “(Kivéve ugye Z-t, aki átaludta a fotózást…)”
    Nem tehetek róla hogy hajnali 19:00-ra raktad.

  2. Elaludtál de du 4kor is craft közbe, mindig csak a kifogás.

    Ám nem tom ki h van vele, de ez a játék scshotok át, nagyon nem jön át 😀

  3. Nekem az egész open beta ideje alatt nem sikert belépnem a játékba önhibámon kívül, szóval nekem annyira nem tetszett, de azért örülök, hogy ti jól elvoltatok, tetszik, hogy rendszeresen híreztek és a továbbiakban is követni fogom a blog eseményeit 🙂

  4. VV,
    Állítólag a PPP problémát is megszűntették az utolsó pár órában. Legalábbis ezt írják.

Comments are closed.