header image
 

Képeskönyv – Negyedik fejezet: OBT Fun

Alapvetően nem terveztem hogy csinálok bármiféle összefoglalót OBTről mivel azokból már sok van a neten és nálam sokkal érdekesebb emberek írták őket. Viszont így hogy az 1.5.0.5-ös patch miatt kitolták az OBT végét maradt egy kis időm egy olyan tevékenységre is ami egy korábban játszott MMOban ragadt rám és végig is kísérte az ottani pályafutásomat. Az exploration-ről van szó amit nem vagyok hajlandó magyarul leírni, gyakorlatilag az olyan helyek felfedezését jelenti ahová a programozók nem szerették volna hogy eljusson a játékos. Ebben az utolsó pár órában némi hegymászásra maradt időm Poetaban és Verteronban plusz a már kötelező gyakorlatnak számító Sanctum alatti épületekhez is lenéztem. A tovább után senki ne számítson semmi egetrentgető dologra, csupán pár tájkép másabb szemszögből mint ahogyan azt normál esetben láthatjuk.

A képekre kattintva meg lehet őket nézni 1680×1050-ben.

Book 2

Poeta

Poeta 01

Poetaban nagyon szép képeket lehetett volna csinálni a magasból de sajnos még maximumra állíott látótávolság mellett is nagyon hamar eltűntek a részletek.

Potea 02Ezen a képen mégjobban látszik.

Poeta 03Spore Road egy gombán állva.

Poeta 04Itt éppen glideolok az épülő halálcsillaggal a háttérben.

Poeta 05Ez az egyik legjobb látvány ami az éjszaka közepén felnézve fogadhat.

Poeta 06De nappal se sokkal jobb.

Poeta 07Ti is látjátok??

.

.

.

.

.

.

Poeta 08Segítek picit…

Update: Úgy látszik csak engem emlékeztet egy smileyra, beszúrom ide hogy én hogy is képzeltem:

poeta-08.5

.

Poeta 09Alone in the Dark.

Verteron

Verteron 34Remek előjel ha kapásból egy ilyen vár minket Verteron Citadelben…

Verteron 29Verteron 31Verteron Citadel az öböl túloldaláról.

Verteron 30Just chillin’

Verteron 04Mivel a területek teljesen különállóak és nem lehet egyikből a másikba loading screen nélkül átmenni mindenhol tenger van (sajnos).

Verteron 02Verteron 06Verteron 08Pilgrims Respite melletti völgy körül.

Verteron 07Csak engem emlékeztet ez…

1246620629872…erre?

Verteron 01Verteron 09Verteron 11 Szintén a Pilgrims Respite melletti völgy más fényviszonyok mellett.

Verteron 12Verteron 26Verteron 32Verteron 23Verteron 33Verteron 28Verteron 05Tudom nem nagy felfedezés screenshotot csinálni valamiről ami minden területről látszik.

Verteron 19Verteron 20Verteron 21Verteron 17Verteron 24Aki már látta párszor annak tuti nem érdekes de nekem nagyon tetszett ez az izé, olyannyira hogy…

Verteron 25…megpróbáltam ráglideolni és befogni hogy én is indulhassak vele a következő Pokemon bajnokságon, az eredmény:

.

.

.

.

.

.

102Fail, és nem az utolsó a nap folyamán.

.

.

A fail of the OBT számomra úgy kezdődött hogy…

Verteron 13Verteron 14

…miközben csináltam a szokásos emos távolba révedő képet elrepült felettem két hajó…

Verteron 15…egyenesen az óceán felé, majd eltűntek a horizonton. Gondoltam ennek a fele se tréfa és fel kell jutnom az egyikre, úgyhogy…

Verteron 22Verteron 27…nekiláttam megmászni Verteron legmagasabb hegyét, persze az már alavetően rossz omen volt hogy 200 métert felszenvedek rajta de az utolsó 2 méteren nem tudok felmászni.

Verteron 35A terv roppant egyszerű volt, mikor jönnek vissza a hajók nincs más dolgom mint ráglideolni az egyikre:

Verteron 36Verteron 37Verteron 38Verteron 39Verteron 40Verteron 41Persze ez eddig nem tűnik failnek de sajnos…

Verteron 42…a hajó nem használ collision detectiont és simán átestem rajta (mondjuk számítottam rá).

A képekből nem derül ki de a hajók megpillantásától addig a pillanatig amikor kiderült hogy nem lehet landolni rajtuk kb 4-5 óra telt el ami végig próbálkozással ment el mert nem menetrendszerűen járnak a hajók.

Külön köszönet Shayana, Chassis, Menorel és Ororo részére akik anyagilag támogatták a szarakodásomat, és Oldbabenek a group miatt.

Sanctum

A blogon is volt már szó erről a helyről, minimális erőfeszítéssel meg lehet közelíteni pár perc alatt Sanctumból. Nem is csináltam róla sok képet.

Aion 054Aion 055Aion 057

Aion 058Dr. Manhattan!

You can clip our wings, but we will always remember what it was like to fly!

~ by baaldroth on .

Aion

5 Responses to “Képeskönyv – Negyedik fejezet: OBT Fun”

  1. Épülő halálcsillag, Pokémon bajnokság, lulzból ötös. Nagyon jó képek, köszi 🙂

  2. Z…ha megkérdezel sok-sok kinaht spórolhattál vna:D sajnos sanctumban (mikor a stigmás q-uestet csinálja az ember és hajókázni kell) már átéltem ezt a “faszér nemlehet landolni rajta” dolgot:D

    • Ez mind szép és jó, biztos meglehet bármiről kérdezni a Kinaiakat (akik ugye a kínai nyelven kívül semmit nem hajlandók beszélni), de mi nem kérdezünk meg semmit, hanem kipróbáljuk azt és beszámolunk a tapasztalatainkról a blogon. Ha nem így lenne, akkor ez a blog sem lenne.

      • Pontosan az van amit Menorel ír, egy ilyen fontos és lényeges kérdésben minthogy a verteroni hajókra amik csak körbe körbe járkálnak le lehet e szállni vagy sem, nem hagyatkozhatunk másod kézből jövő információra. Az egész nyugati Aion community erre a cikkre várt kétségek közt vergődve, már kezd lassabban betölteni az oldal a millióktól akik vadul spammelik a frissítést hogy megtudják hogy akkor most mi is az igazság.

  3. Bazi jó képek lettek.. nem is találtam még ennél jobb screenshot gyűjteményt, még az official siteokon sem…

Comments are closed.