header image
 

Star Wars – The Old Republic: A színfalak mögött

Jó szokásomhoz híven, szeretek teret engedni más MMOknak a blogon. Sokszor kerül elő az MMO-s körökben, hogy “na majd az SW:TOR” megváltja a világot és ilyen storyval csak befutó lehet a játék; nagyon nem is kell hozzá más! Nos úgy néz ki a fejlesztő cég tényleg komolyan hisz abban, hogy egy játékot el tud adni az alap-story… De ne rohanjunk ennyire előre. Gondolom sokan látták a Star Wars – The Old Republic trailerét amiben a Sithek szétaprítják szegény Jediket. Brutálisan látványos és monumentális az egyszer biztos. Aki nem láttam volna, annak link: (nagyon érdemes HD, fullscreent tolni.)

Nagyon látványos trailer. Jól látszik, hogy renderelt az egész, mégis azt az érzetet kelti a karakterek mozgása, a texturák és a területi modellek, mintha ez már-már a játék-engineből jött volna. Aki nem tudná, a játékot a BioWARE fejleszteni.

Közismert tény, hogy – számtalan kivételtől eltekintve – a Star Wars márkanév tényleg bármit el tud adni. Ráadásul a SW:TOR nem is az első MMORPG lesz, hiszen a SW:Galaxies-zel már megtesztelte a brand az MMO közönséget, csak egy picit talán korán jöttek ki vele.

A nagy amerikai játékshowra (PAX) idén mindenki kivitte a teljes készülő játék palettáját. Természetesen az Aion is ott volt, ami el is vitte a “Best MMORPG” címet a kiállításon. Ott volt a BioWARE is a SW:TOR-ral. Direk erre az alkalomra készítettek egy ingame elemekkel felspécizett trailert is. Fogyasszátok:

Nem akarok ítélkezni, megteszi ezt helyettem maga a videó. Már a legelején magyarázkodnak… Van miért, ugye ?

~ by Menorel on .

Offtopic

9 Responses to “Star Wars – The Old Republic: A színfalak mögött”

  1. Amikor hivatalosan is bejelentették a SW:TOR-t, akkor nagyon izgatott lettem és folyamatosan követtem, hogy mi a helyzet vele. Amikor kidobták azt a trailert, akkor orgazmikus audiovizuális örömökhöz juttattak, de a gameplay videókból egy sem tetszett igazán.

    Nekem kicsit játékélményromboló volt az egész stationáris harcrendszer, meg a grafika is, meg úgy az egész. Szóval na, lehet, hogy megveszem majd, de a fene sem tudja.

    Hamár mindenképp MMO és nem Aion, akkor amit nagyon várok az a Secret World nevű MMO. A trailerei megfogtak, régebben a játék bejelentését megelőző viral marketing is tetszett és a mögötte álló csapat offline játékokban már nagyot alkotott.

    Trailer1:

    Trailer2:

    Amit fél szemmel kísérek még az a Fallout MMO és a StarGate MMO.

  2. Ahh, ez nagyon beteg. Remélem a FunCom tanult az AoCos hibákból és ezt a játékot NAGYON megcsinálja….

  3. Azért kiadni egy renderelt trailert ahol a sithek lemészárolják a jediket és felgyújtják Coruscant, aztán a jó darkos movie után bevágni ezt a cartoon grafikájú dolgot… Kb ez olyan mintha nem is a KotOR sorozat folytatása lenne hanem a mostanában futó/futott animált szériának.
    Egyébként Secret Wordről van pár ingame scr shot is: http://www.darkdaysarecoming.com/

  4. Bocs, h bele offtopicolok az offtopicba 🙂
    Elorendeltem az Aion az ncsoft websiterol, sikerult is. A problemam ott van, h probaltam egy masikat is venni a baratnomnek (ugyanarrol a kartyarol), de nem engedi es ezt a hibat dobja:

    As a security measure we limit individual online serial code purchases. We apologize for the inconvenience.

    Valaki tudja ilyenkor mi a teendo?
    Elore is koszi a valaszokat

  5. Úgy tűnik limitálva van, hogy online hány acc-ot tudsz vásárolni egyszerre. Szerintem 24 óra múlva ismét vásárolhatsz.

  6. Endyr, ha semmiképp sem megy az új vásárlása, akkor emlékeztetlek, hogy a Steam is társult az online eladásokhoz még az elején, tehát ha az NCSoft nem engedi, akkor a Steamtől ugyanazt ugyanannyiért megveheted.

    http://store.steampowered.com/app/29650/
    Itt a link a játékhoz. Természetesen ha Steamen veszed meg ugyanazon jogokat élvezed (headstart, itemek), mintha NCSoftéktól vetted volna. (lásd http://store.steampowered.com/news/2805/ )

  7. Nem lehetséges, hogy ugyanarra az e-mail címre akartad regelni mindkét accountot ? Ha nem, akkor szerintem is csak várni kell 1-2 napot és menni fog ugyanazzal a kártyával. Én már 3 sima játékot vettem ugyanazzal a kártyámmal.

  8. Koszi a tippeket, akkor majd probalkozom meg.
    Kulon cimre akartam venni es pentek delutan vettem a sajatom, azaz mar 4 nap telt el. Csak a kartya volt ugyanaz.

  9. csak az open beta idejére korlátoztak, mi is így jártunk, kellett vennem egy külön kulcsot a cd galaxistól erre az 1 hétre…

    tegnap megrendeltem ugyan arról a kártyáról még 1 mint előtte és simán megjött a kulcs

Comments are closed.