header image
 

Rövid hírek – 2009. 09. 15.

  1. Update (09. 15. 20:20) 1 bejegyzés
  2. Update (09. 15. 23:50) 1 bejegyzés
  3. Update (09. 16. 00:30) 1 bohócság
  4. Update (09. 16. 00:35) 1 bejegyzés
  5. Update (09. 16. 00:35) 1 bejegyzés

U1 Z:Végeznék gyorsan egy közvélemény kutatást gyorsan melyben arra keresem a választ hogy szerintetek mi/ki van Amboss (Német CM) asztalán lévő képen.

29954520

Mivel nem akarok senkit befolyásolni ezért más színel írom hogy szerintem az egy:Félpucér dedikált David Hasselhoff kép.

U.I.: Ayase ott szemben gondolkodik a reset timereken ahogy arra Menorel lejebb utal.

U2 Z:A Menorel által korábban írt 18:00-ás Head Start kezdés valójában 21:00-kor lesz mivel a 6 órási startra nem értem volna haza így elhalasztották miattam. Persze az okban lehet tévedek de az időpont biztosnak tűnik mivel a hivatalos oldalra került ki. Tehát Preselection: péntek 21:00 Head Start: vasárnap 21:00.

U3 Z:Igazából csak egy személyes megjegyzés de imádom amikor egymásnak irogatnak Twitteren miközben ott ül az összes egymástól max 3 méterre (lásd kép). Mert tényleg remek hogy Domo-kun ott van a monitor mögött de a 4 órája beígért “minnyákészvan” szavazás meg sehol.

29954972Liv keményen dolgozik, egyik monitoron twitter, a másikon nem tudom mi lehet de nagyon WASD-ra áll a keze.

U4 Z:Igen a jelen helyzetben kéne megejtenem azt a bizonyos “HDTISC” szöveget, ugyanis abban a pillanatban hogy updateltem a postot, ki is került a hivatalos felmérés hogy a különböző nyelvet beszélő játékosok melyik szerverre óhajtanak menni. Mondjuk a válaszható nyelvek között nincs Magyar szóval ez minket nem igazán érint. Gondolom úgy érzik hogy elhanyagolható a magyar Aion játékosok száma, hát mutassuk meg nekik hogy a Spataloson fél év múlva mindenki ijedten fog összerezzenni a következő sorok olvasása közben:

XY Whispers: HUN???

Az eredményeket még a pénteki preselection előtt megtudjuk.

Edit: Haha most nézem, ezek akkora szerencsétlenek, kihagyták a választható nyelvek közül az angolt,franciát és a németet mert hogy nekik alapból vannak szervereik. DE lehet választani hogy szeretnél e RPzni vagy sem, namármost ott se lehet választani a fentebbi három nyelvetet ergo a játékosok többségét adó 3 nyelvterület RPsei nem tudnak szervert megjelölni.

Kérdezzük meg szakértőnket mi a véleménye a dologról:

BS

U5 Z:Suiseiseki bevetése kellő nyomásgyakorlásnak bizonyult ugyanis leszedték a felmérésről szóló hírt a hivatalos oldalról és Ayase arra kéri a népet hogy várjanak a válaszadással ameddig ki nem javítják a hiányosságokat, gondolom szereznek egy europa térképet vagy ilyesmi…

” Survey is missing a couple of languages, so we’re pulling any advertisement of it until we’ve managed to fix that and get them added (might take until European morning). Don’t worry if you’ve already answered it – your answer stays. We just want to make it proper for new visitors.
Very sorry for this. ”

Aion rövidhírek:

  • Mindannyiunk házi kedvence: Ayase megerősítette a hivatalos support csatornáján (twitter), hogy a Head-Start ideje alatt nem lesz szint korlátozás.
  • A Pre-Selection (karakterek előre generálása) szep 18-án kezdődik 21:00-kor és szep 20 18:00-ig tart. Összesen két karaktert lehet létrehozni és atomjaira dizájnolni, ezen idő alatt. Érdemes aznap már korábban elkezdeni a belépést, mert biztosan lesz last minute patch. (Ingame lehet megcsinálni a karaktereket, de belépni a játékba nem lehet)
  • A fentiekből következik, hogy a Head-Start 18 órakor kezdődik most vasárnap.
  • Szegény Ayase két hete próbálja kideríteni a fortressek és dreadgion resetelési idejét. Vadul levelezik a Koreai csapattal, de azóta is csak a magyarázkodás megy. Azóta annyit már sikerült kideríteni, hogy az általa ismeretlen time-frame-ek a szerver alapértelmezett időzónájához lesznek kötve. Gondolkoztam, hogy megszánom szerencsétlent, hiszen mi már tudjuk (abyss bemutató#6), hogy a kérdésre a válasz: “Egy erőd elfoglalása után egy adott időtartamig azt nem lehet támadni (ez körülbelül 6-12 óráig terjed). Adott erődnél ez az időtartam nem változik (szóval mondjuk Sulfur Fortress mindig 8 óra után lesz újból elérhető). Hétvégenként természetesen minden felgyorsul; mindegyik erődnél 1, 1,5 ill. 2 órával rövidebb ez az időszak.” De aztán úgy döntöttem, hogy annyira látványosan szenved, hogy inkább hagyom. (Meg amúgy is, ebben a hónapban egyszer már leoltottam az EU auth szerver IP-jének elgépelése miatt; még a végén zokon veszi). Dreadgion lockout periodja meg azért vicces, mert az meg benne van a 1.5-ös patch notesban…
  • Valamikor ma délután fog megjelenni a “server poll”, szóval mennyen mindenki szavazni és a Magyar communitynek a Spatalos szervert jelölje meg. Ha meglesz a pontos poll, akkor updatelem a postot.
  • Csoportkép egy csuda-szép és vidám csapatról, akiknek köszönhetjük az westernizált Aion-t: http://twitpic.com/hqabo (fogyasztás csak saját felelőségre!)

(Teg)napi pletyka:

  • Felkerült az aionsource-ra egy érdekes screenshot egy e-mailről. A szöveget többféleképpen lehet értelmezni. Egyrészt legvalószínűbb, hogy kacsa. Ha mégsem, akkor lehet, hogy az inca-s supportos értette félre a kérdést és válaszában arra utal, hogy a MapleStoryban nincs már GameGuard support. De persze az is lehet, hogy az egész tényleg így van, és valóban hamarosan kidobják az Aion-ból a GameGuard támogatást. Ayase mindenesetre annyit nyilatkozott, hogy amennyiben valóban fontolgatják ezt a kérdést, akkor arról időben fognak bennünket tájékoztatni.

Variance hírek:

  • Ma lezárult a belső fórumon a “Wake-Up Variance” procedúra és a visszajelző tartalékosok is promótálásra kerültek. Jelen pillanat szerint 75 ember várja pattanásig feszült idegekkel az head-start-ot/éles indulást a légiónkban. Még van néhány Cleric és Chanter pozíciónk a komolyabb érdeklődőknek.

~ by Menorel on .

Aion

12 Responses to “Rövid hírek – 2009. 09. 15.”

  1. Aztakutyafáját. 75-en leszünk Headstartkor? Dúrva. El sem hiszem, hogy már csak ötöt kell aludni addig.

  2. Jó ég láttátok azt a képet?! Ember nem volt rajta 100 kiló alatt. Ezek szerint az aion hízlal

  3. Jah és az e-mail tuti kacsa, nem létezik hogy ennyi helyesírást írjon valaki egy hivatalos levélben. Pedig jó lenne ha megvennék pl a blizzardéktól a wardent 😀

    • Amit te nézel az az Original Message, a válasz az a pár sor fölötte és az az érdekes számunkra.

  4. ohoh köszi, nem tudok a sorok közt olvasni 😀

  5. Rofl @ Ayase poén.
    Hihhetetlen, de nekem is Hasselhoff jutott eszembe. A szuper Red Alert 3 marketing kampány után mindenhol őt látom, pedig már jó rég volt az.

    Aki még nem látta volna:
    http://www.conquerthislife.com

    Bár be kell valljam, a RA3 infomercialok előtt is voltak a birtokomban félmeztelen mosolygós Hasselhoff képek. Az vesse rám az első követ, akinek nem.

  6. tuti hogy valami rosen maidenes cucc van ott deszu

  7. A képen Mr. Hasselhoff látható, ha nem csalnak szemeim :D.

  8. Megmutattam a képet egy elfogulatlan embernek, a barátnőm is egyből rávágta hogy The Hoff.

  9. David lenne az szerintem is, de nem félmeztelen, valami piroskás-selyem köntös van rajta, olyasféle mint supermenen szokott, csak átlátszó verzióban 🙂 nyilván a fotós valami beteg állat lehetett ^^

  10. Szerintem meg tuti félmeztelen David a képen, csak a sok béjvacs közben megpirult egy kicsit.

    Aszem ezek után nekem is ki kell raknom az asztalomra az egyik kedvenc perszonálhirómat. Csak tudnák választani: magnum vagy mekgájver között.

  11. Hát nekem nem Csák Károly lesz kirakva…

Comments are closed.