header image
 

Ayase: Ahab és az ő bálnája!

Potom két hete vetődött fel AionSource-on, hogy mégis hogy fog kinézni a Fortress ostromok időzítése, mert a közösség nagyon szeretné tudni, hogy mégis mikorra lehet tervezni a “raideket”. [email protected] mint kommunikációs Grand-Marchal egyből rá is vetette magát a témára és még akkor postolta, hogy na akkor ő azt hamarosan meg fogja mondani. Az elmult két hétben tucatni post jelent meg aionsourceon, amelyek mindegyike már-már kifigurázta Ayase szenvedését. Ismeritek ugye azt a fun képet, ami arról szól, hogy attól, hogy megnyered a paraolimpiát, attól te még egy… Ayase tökéletesen magára öltötte ezt a szerepet és a legnagyobb nyugalommal postolgatta, hogy nagyon rajta van az infó megszerzésén. Azóta nálunk is napi téma az aktuális szenvedéseinek kifigurázása. Ma kapott egy olyan postot, aminek már a címe is sokat mond: “Hogy lehetséges az, hogy még MINDÍG nincs válasz az Ostromok idejére?”.  Ayase villám gyorsan válaszolt is, hogy időben lekezelje a flame tengert. Kiderült, hogy végre tudott beszélni az illetékesekkel, viszont továbbra sem lesz pontos időzítés az ostromokhoz (szerk: itt jön a csavar…) bizonyos paraméterek rejtettek/titkosak. De persze azért annyit el tud árulni, hogy 16.00-17.00 körül kezdődhetnek a Fortress ostromok és kb 24.00-ig tarthatnak. De persze függően a szerver aktivitástól függően ezek az időpontok változhatnak.

Nahh… értitek ugye? tehát általában 16 és 24 óra között lehet várni, de végülis bármikor máskor is lehet egyébként. Tehát két hét alatt ennyit _MÁR_ biztosan lehet tudni, egyébként meg az összes többi infó az titkos!

Pedig, ha tudná, hogy mekkora butaságot beszél…

~ by Menorel on .

Aion

4 Responses to “Ayase: Ahab és az ő bálnája!”

  1. Azt hiszem kijelenthetjük, hogy ez egy álom meló. Felkelnék 11-kor, gyorsan twittelnék egyet, hello world, ugye már nagyon várjátok a head startot!? Kényesebb kérdésekre is már meglenne az előre gyártott twittem. Hogyan, class balance, szerver poll, abyss reset? Ugyan már, inkább mondjátok meg melyik kép tetszik jobban, ahol szemből nézem Mr. Hoffot vagy inkább félprofilból fényképezzük le ahogy ülök az asztalomnál? Jajj és ugye milyen cuki Liv pink keyboard-ja? Hmm nem látta valaki az auth server-ek jelszavait tartalmazó könyvtáramat?

  2. ezeknek az arcoknak nincs főnökük?
    Nincs egy NCsoft-os 3-4fős megbizott csoport akik nem teljesen hülyék és figyelik az NCWest tevékenységeit, hogy minden rendben mennyen?

    Az eszem megáll ezektől…

  3. De, volt egy nagyon komoly főnökük, de mint arról kb egy hónapja már hírt adtunk a srác beadta az unalmast és felmondod, azóta zabot hegyez egy texas megyei farmon és azt nyilatkozta egy interjúban, hogy idézem: “boldom életem van azóta”.

  4. hát én rendet raknék közöttük az tuti.
    Azzal kezdeném, hogy “na srácok akkor cigiszünet!” 😀

Comments are closed.