header image
 

Rövid hírek – 2009. 09. 17.

  1. Update (09. 17. 04:00) 1 bejegyzés
  2. Update (09. 17. 04:30) 2 bejegyzés

U1 A hivatalos oldalra felkerült egy hír hogy a közeljövőben milyen változásokra lehet számítani az oldallal kapcsolatban. Először is mi is megkapjuk a koreában már használt armoryt az abyss rangsorok és szerver statisztikákkal együtt. Akinek nem lenne tiszta hogy mi is az az armory annak ITT egy példa egy WoW-os karakterről hogy kb tudja mire számíthat. Másodszor, elindítják majd a hivatalos fórumot is. Végül pedig a PowerWikit próbálják valami normálisabb állapotba hozni, a végén még keresni is lehet rajta yaaaay. Persze hogy ezek mikor készülnek el arról nincs információ, találgatni meg nem akarok mert azt mondják negatív vagyok.

U2 A [NA]Nezekan szerver hivatalosan is Oceanic vagy magyarul ausztrálázsiai besorolást kap és az “oceanic time zone”-hoz igazítják az eventeket, gondolom az AEST-re gondolnak.

U2 ” We experienced some frustrating technical difficulties with the surveys we launched early this week meant to help roleplayers and language-specific communities choose their unofficial game servers. Many Aion communities saw a need to coordinate their members and were much quicker than we were to organize surveys. We have decided to honor their hard work by permanently taking our own survey down, since we have no desire to interfere with what our great communities accomplish or cause confusion. We will continue to work with the fansites in our Fansite Program to promote their community survey results. “

Ez gyakorlatilag azt jelenti hogy feladták a küzdelmet és nem tudtak még 6 opciót beleírni a szavazásba az elmúlt 28 óra alatt és mivel az amúgy is rohadtul elkésett szavazás már még jobban el lenne késve inkább hagyják a francba és döntse el mindenki maga hová megy. /facepalm

– Immár 24 óra is eltelt mióta kikerült a szavazás a különböző nyelvű játékosok szerver választásáról és NCWestnek még mindig nem sikerült pótolnia a hiányosságokat. Sokszor említettük (főleg én) hogy az egész NCSoft West mennyire inkompetens de ez a szavazásos mizéria az eddigi legnevetségesebb dolog. (Edit: Hát az updateből kiderült minden)

– Ayasetől jött az információ (paradoxon) hogy miután véget ér a head-start még 24 óráig lehet játszani a pre-order kulcsokkal mielőtt befagyasztanák az accountot. Erre azért van szükség hogy minden előrendelőnek bőven legyen ideje kézhez kapni a már megrendelt játékát és feltölteni róla a teljes játék kódját az accountjára. Hogy azt az ingyen játszott pár órát levonják e vagy sem arról nincs információ szóval aki akar megpróbálhat türkközni vele csak nehogy akkor omoljon össze acc management mikor frozen az accountja.

Menorelnek szeretettel:

XY: Need to know exact fortress raiding times?

ayaseAyase: Still don’t have a reply on this matter. As I said, I will get back to you just as soon as I get the information myself.

~ by baaldroth on .

Aion

2 Responses to “Rövid hírek – 2009. 09. 17.”

  1. Epic :’)

  2. Én megnyugodtam. Jó kezekben vagyunk…

Comments are closed.