header image
 

Van egy jó és egy rossz hírem

Melyikkel kezdjem? Na jó legyen a rossz.

Tehát akkor nézzük a rossz hírt először:

Több mint két *ón**nyi i**nc*** aktív é* *ö**ő* b*****á* u*án ** * *ön*é* **ü******, **gy * m*i n***** b***j***** * Variance Aion Blog *********é*é*. *öbb min* *é* *ón**, 70k m*****in*é*, c*n*imé******* ** **** c*mm*n**ő*, *b 70 aktív kommentelő. Megannyi i****m** é* mégtöbb u***m** pillanat, *mi ** **mú** *é* *ón**** jellemzi a b*** életében. **óbá**un* min**n *ö*ü*mény *ö*ö** tárgyilagosak és **f**u*****n** maradni, ** ***ő* fü******nü* ez egy blog. ****in*ün* *i***ü** nagyon ***i*ív *é*** *i****í**ni * ***v** **v**ó*b*n ** Aionról, é* **vé*bé ***i*ív képet *i****í**ni ** EU/USA Aiont üzemeltető cég (NCsoft West) kommunikációs analfabétáiról, **i* n******** égetik **já* m**u*** * twitter nevű *****nc*é***n*é*ü*ön. Előttünk a játék, **i* 1 n** é* in*u* ** é*** bu*i. Mi is gőzerővel játszani fogunk és n*gy*n **mé*jü*, **gy *gy *ón** mú*v* bü***én m*n****ju*, így ** * mi já*un*, m**é*** mi**** 4 hónapon *******ü* izgulni, megérte *á vá*****ni.

Viszont **é** *nnyi** n*m **** még m*****ni, hiszen csak-csak van egy jó hír is a tarsolyunkban:

Hamarosan (*b ***n**?) **in*u* élesben *gy új b***, aminek * n*v*: PARADOX. ** * blog * Variance-os blog csapat é* * ex-*****i*m*:Vi*i* *é*ió* *ö*ö* **ü*ö**j* lesz. A továbbiakban ****n*ó **n*ü***b*n, ** immáron a két blogger c***** *ö*ö* lendületével f*ly***ju* * bloggolást és ****ün* meg mindent azért, **gy * nem-hivatalos:nem-funsite ***b*n á*vá***n***ó *ö*ö* b***un* f*ly*m*****n *ájé******** * n*gy*ö*ön*é*** mindenről ami ** Aion-t é*in*i é* természetesen – ***gy eddig is -, min**n*ő*, ami bennünket é******. Remélem ** **v**ó*áb** követni fog b*nnün*** ** új b***** i* é* **m** m******já*** ** új *ö*****.
** ***ő *á* n**b*n, hétben nagy v**ó**ínű*é**** sok-sok gyerekhibája **** ** új b***n**, amivel kapcsolatban egyrészt *é*nén* * ***í**é*******, má**é*** ***i* * m**é**é*******. a blog teljesen **já* f*j*****é*ű *n*in* (W***[email protected]*i* mun*áj*). * **já* fejlesztésű *n*inn** *ö**ön***ő*n n*m ****ün* *nnyi** *ö**ö*-*ö*v*, min* * WordPressnél. ***** m*j* itemlinkeket és *****ő***** embed vi****** ****ná*ni, **b. C***éb* ****** * b*** ****** *ű*űbb*n f** vá****ni é* ****u*ni.
Természetesen * b*** **vább** i* b*** ****, ami a _MI_ véleményünket tükrözi… Ebből nem engedünk.

** új b*** n*v*: PARADOX. * b*** **é****ő*é**: ****://*i*nb***.*u/

FIGYELMEZTETÉS: A postot követő commentek NEM képeznek szoros kohéziót a post vélt vagy valós tartalmával. Kéretik azok olvasása során GONDOLKOZNI!

 

~ by Menorel on .

Aion

53 Responses to “Van egy jó és egy rossz hírem”

  1. Megvártam hogy Menorel mit reagál, mivel nem nyögött ki értelmes infot ezért megteszem én.
    Ahogy arra Akashé korábban rámutatott valóban van egy Buy me a Coffee gomb ami eredetileg azért lett kitéve hogy némi támogatást szerezzünk a bloghoz és a leendő légió honlap futtatásához. Az ok amiért most mégsem az van a gomb mögött aminek kéne az az hogy találtunk egy sokkal jobb forrást a finanszírozáshoz de mivel olyan sokat dolgoztam azzal a gombal nem akartam leszedni, ezért került be az a bohóc szöveg. Naszóval az új postnak az új finanszírozási forráshoz van köze.
    Mint kiderült a Dubai herceg nagy animefag és ezért WoW-Ensidia-ból relollol Aionra mert ennek animesebb a beütése, alavetően nem került volna a látóterébe a Variance guild de a sok Suiseisekis kép miatt (akinek nagy rajongója) mégis idekeveredett és úgy döntött hogy hajlandó lenne támogatni, és természetesen csatlakozni a guildhez vezető pozicióban.
    A Jó és Rossz hír pedig a következő, a jó hír az hogy Menorel és én igen komoly fizetést fogunk kapni, a guild többi tagja meg egyéb juttásokat teljesítmény alapján, a rossz hír pedig az hogy egy minimális szinten mindenkinek kell tudnia arabul aki a guildben szeretne maradni a továbbiakban.
    A post azért ilyen érdekes a jelen állapotában mert kell hozzá az arab betűkészlet.

  2. Roflol, most látom, hogy húsz perce itt fejtegetem az arab írásotokat. Vagyis inkább a megfejtett dolgokat próbálom Google-ból kibányászni. More SEO Poisoning please, mert eddig nem jutottam sikerrel :O

  3. Au? 🙂 Arekkal majd szét röhögtük magunkat 🙂

  4. Ennyi bazdmeg, mégse kapok fasza fizetést, még a rohadt guildben se lehetek benne mert ez a nyomorék kiszúrta hogy animeFAGnak neveztem…
    Szóval nekem ennyi volt…remek..

  5. hát nekem eddig valami jelszót kért, most látom a krixkraxokat.
    ha pénz jár érte, lehet rerollolok aionra. bővebb ingo kéne:D

    amugy a fickó nem tud angolul? o.O

  6. Gyá, a szöveg jó részét már ki puzzle-oztam, de a cím még mindig nem megy és a Google kereséseim failurebe torkollanak :/
    Lehet további hinteket kéne keresnem a dekódoláshoz az oldalon, de nem találtam. Na várjatok csak..

  7. beteg vagy Z fogadd elismerésem 🙂

  8. كنت أعرف من أنت المتعة!

  9. Kisfiús, vagy inkább kiskutyás lelkesedéssel csaptam bele a decryptingbe, már csak pár csillag maradt a szövegből, de a cím még mindig homály nekem, pedig átnéztem az oldal kódját, soktucat Google keresési eredményt, de már kezd belefájdulni a fejem 🙂

  10. انتظرت للرد على ما مينور ، يئن كما أنه ليس من المعقول أن تفعل ذلك على infot.
    كما سبق وأشار إلى أن هناك بالفعل أكاشي اشتر لي زر القهوة التي أصلا كانت تعرضت لبعض بلوق وكسب التأييد لجحافل من تشغيل المحتملين المنزل. الآن هو السبب الرئيسي وراء وليس ما يفترض أن وجدت مصدرا أفضل للتمويل ولكن هناك الكثير من العمل مع الفطر لا تريد اختار ، كان مهرج في النص. وظيفة جديدة Naszóval مصادر جديدة للتمويل يجب أن نفعل.
    كما اتضح الأمير كبير من دبي ، وبالتالي animefag واو Ensidia من Aionra relollol لأن دخول هذه animesebb ، من شأنه أن alavetően لم يكن على مرأى من الفرق للنقابة ولكن الكثير من Suiseisekis الصورة (والذي هو مروحة كبيرة) ولكن idekeveredett وقررت أنه سيكون مستعدا ل الدعم ، وبالطبع للانضمام الى زعيم الغيلدر.
    الأخبار الجيدة والسيئة في القادم ، والخبر السار هو ان مينور وسوف أدفع خطيرة جدا عن غيرها من أعضاء النقابة juttásokat الأخرى على أساس الأداء ، والأنباء السيئة هي أن مستوى الحد الأدنى بالنسبة لجميع الذين يحتاجون إلى معرفة اللغة العربية ، تريد أن الغيلدر البقاء لفترة أطول.
    كانت وظيفة مثيرة للاهتمام لانها تقف في الوقت الحاضر ، سواء كان ذلك في الخط العربي.

    • Yes that “animefag” part is just a google.translate error. I would never say such thing! Please forgive my rudness my excellency.

  11. Rofl. (rudness = rudeness)
    Ne járass le a főnök előtt…

  12. Desu~

    • Sajnálom Akashé de ki kellett törölni a google translates postodat mert az lett volna az 1000. comment, és ahogy azt fent is láthatod erre az alkalomra csak egyetlen comment lehet az érdemes…

  13. “The Emperor is not as forgiving as I am!”

  14. btw
    az arabok is balra rendezik az írást, attól még hogy jobbról írják

  15. Vártam, hogy válaszoljanak a Minor, nyögött, mert nem ésszerű, hogy erre infot.
    Mint azt már kifejtettem, hogy vannak már Akashi Buy nekem egy kávét gomb, amely eredetileg már átesett egyes blogok és elnyerjék a támogatást a légiók potenciális otthon futni. Most a fő oka nem az, amit állítólag talált jobb forrást a finanszírozás, de a sok a munka gombával nem akarok úgy döntött, egy bohóc a szövegben. Új hozzászólás Naszóval, új finanszírozási forrásokat kell elvégezni.
    Mint kiderült, nagy Prince of Dubai, és így animefag F. Ensidia Aionra relollol bevezetése miatt ilyen animesebb lenne alavetően nem a látvány a különbség az unió, de sok Suiseisekis képet (ami egy nagy rajongója), de idekeveredett és úgy döntött, ő hajlandó lenne támogatni, és persze, hogy csatlakozzon a vezetője gulden.
    A jó és a rossz hír a következő, a jó hír az, hogy kisebb, és én fizetem, nagyon súlyos, mint a többi szakszervezeti tag juttásokat más alapján eredményei, valamint a rossz hír az, hogy a minimális szintet határoznak akiknek ismerniük kell az arab nyelv, akarsz forint tovább maradni.
    Volt egy érdekes hozzászólás, mivel jelen állása szerint, akár arab kalligráfia.

  16. Nyertemnyertem!

    “Operator, I’m inside”

  17. Sírva röhögök a tartalomelemzés órán!!!

  18. Tudjátok mi az epic fail? Az, hogy megírtam a fenti szöveget,majd frankón kicsillagozta. Ezek után sikerült a kicsillagozottas szöveggel felülírnom az eredeti-t.
    Tehát most nekem is ennyi van csak meg az eredetiből, mint amit ti is fentebb láthattok.

    Én már kb a 15%-át visszafejtettem 🙂 Kiváncsi leszek valaki meg tud-e előzni…

  19. Nekem meg van két elég fontos szó. 🙂 De aki elkezdi akkor garantált a fejfájás. 😀

  20. http://ironymark.diwan.com/2009/03/mashing-bidi/

    hát ja 😀 valóban jobbra kell zárni a sort, ha egyik irányba zárod, de 99,99999%-ban már mindehol sorkizárt (igy mondják a szépen széthuzott szöveget?) használnak esztétikai okokból, meg olvasni is jobb.

  21. ja és ÉN AKAR MARADNI FORINT OK?

  22. látom már Allah is veletek van…

  23. Na én majdnem a felével megvagyok, de a másik fele még nekem is nagyon nehéz, pedig én írtam és tudom is hogy mi kb. minek kéne ott lennie… 🙂

  24. Hithű a sponzor? Mert akkor alkoholtilalom is lesz 🙂

  25. látom van időtök 😛

  26. Egyébként Meno, ha wp-ben írtad, és be vannak kapcsolva a szerkesztési előzmények, akkor vissza tudod nézni / állítani az eredetit.

  27. Nem WP-ben irtam, hanem notepadban, és a WP-be már csak a csillagos cucc került be… De már haladok…

  28. Ez mi a halál fa … hímtagja? 🙂

  29. Nem lenni köteles elhinni az olvasmányozottakat én lettek heikh Hamban bin Mohammed bin Rashid al Matoum, és azonnal következtetem á madzsarázatokat! Z, megegyezttük, hogy bőségesen titokban fogjuk tartani megálvadásunkat! Fességemet beépítenek madzsar céhbe, megkapom a kerület alatti ólajmezőnyt, amivel pótlékolhatom kéróm apadását! De ezenhelyett te beleszékletelsz engem valami mmoba, nekem nem kell éter csak olaj! És az megmilyen ez hogy animefag? Az vezesse lám az első kövért aki nem imádja Pikatchut! Pillanatnyi mogyorázatot következtetek!
    Még ezt fenék nyelvsétát is betanultam! Ki mondta hogy ez egy rostos nyelv? 1 hónap alatt minden megy!

  30. لا اعتقد ذلك مضحكا.

  31. Na lol. Nagy az isten állatkertje, csak alacsonyak a falak. 🙂 Ezen post hatására (különösen ahogy alakult, ez az arab vonal miatt), három tag kivált és Variance légióból és beadta az applyját a Black Ravens légióhoz 🙂 Hivatalos indoklásuk szerint azért adják be az applyjukat a BR-hez, merthogy nálunk kötelező az arab nyelvtudás 🙂

    Sok sikert srácok!!!

  32. hihhhhhetetlen.
    reméljük ők is csak viccnek szánták 🙂

  33. Mi az alap szuahéli követelmény gondolkodunk most.

  34. Ez nagyon ott van:) Valamikor kint lesz a post olvashatóan is?:) Z hallod te ott vagy a szeren:D

  35. Persze, hogy kint lesz! Hamarosan!

  36. Elolvastam azt a bizonyos recruit postot blackravensen, sokáig gondolkodtam mit kéne rá reagálnom, végül arra jutottam hogy kijutott mára bőven a lulzból.Szóval inkább elnézést kérek mindazoktól akikben pánik hangulatot keltett az hogy a Dubai Herceg a Varianceban fog játszani ami miatt szükséges lesz minimális arab nyelvtudás. Természetesen megértem hogy a mai napig sokan tartanak egy esetleges dubai megszállástól és emiatt a hasonló ízetlen poénok nem várt események láncolatát indíthatja be.
    Úgyhogy szeretném megnyugtatni az aggódó tömeget hogy a commentemmel ellentétben a milliárdos dubai herceg MÉGSEM fog a Varianceban játszani!
    سخرية

    • Itt jegyezném meg, hogy bízzuk a Dubai hercegre, hogy fog-e a Variance-szal játszani avagy sem. Ha ő úgy dönt, hogy akar velünk játszani, akkor írjon egy apply-t a fórumra és majd elbíráljuk a jelentkezését.

  37. Na de most akkor, ha nem tudsz arabul, akkor hogy fogod elolvasni? 🙂

  38. Akkor ez most rizsa volt? Basszus potyára tanulok tegnap óta arabul…….. 🙂

    يمارس الجنس :: ممارسة الجنس بالعامّيّة :: يستغل :: يخدع :: يخون

  39. Na most jutott eszembe, ez után a copy/paste után már tuti figyeli a gépemet az Interpool, vagy a CIA… esetleg a Moszad… hát köszi srácok….

  40. Még pár sor arab szöveg és megyünk Guantanamoba. Azért szerintem Z első postján érződött, hogy nem kell véresen komolyan venni a dolgot 🙂
    Remiel, remélem a Hijacking for Dummies ajándékkötetes arab szótáradat még visszaveszik ;D

  41. Igazából én minden commentben éreztem az iróniát 😉
    Guantanomo-t meg pont most zárják be, szóval oda tuti nem visznek már senki. Pont tegnap hallottam, hogy Magyarország jószomszédsági alapon be is fogad egy szegény szerencsétlen bebörtönzött emberkét Guantanamoból. Én igazából csak azt nem értem, hogy mi a francért akarna ő idejönni, miért nem megy haza… Legyen az bárhol is…

  42. TEGNAP MAJDNEM megdőlt a “Busiest day: 3,760 — Wednesday, August 12, 2009” csúcs! Ejj de közel volt, alig 200 hit kellett volna még, hogy megdőljön a híres neves “Véres valógás” post megjelenés napján elkönyvelt csúcs… Pedig valaikor 22 óra körül nagyon úgy nézett ki, hogy meglesz 🙂

  43. Mi a tanulság? Innentől nem kell cikkeket írni csak bevágunk 10 sor kicsillagozott izét aztán föléírunk valami nagyon drámai/titokzatos címet és már dőlnek is a látogatók.

  44. Na most akkor kapok valami téritést, ha rerollolok aion-ra és standing 1-et kaparok ki az illetőnek v. nem? (A kérdés komoly, hiszen nincs pénzem 2 játékot fizetni egyszerre :S)

  45. *ze**nt** i* a*

  46. Te JÓSZAGÚ atya úr Isten.
    Leszarom ha ki se jön az AION, már megérte 😀
    Akik véletlenül megkajálták azoktól csak annyit várok hogy nevessenek velünk, azt hiszem lesz még pár ilyen Legendary pofára ejtés a légió életében és remélhetőleg akkor ti röhögtök majd másokon.

Comments are closed.