header image
 

Paradox karbantartás – 2009.10.14.

Mint az talán sokatoknak feltűnt, a Paradox blog (http://www.aionblog.hu) oldalunk jelenleg nem elérhető. A blog karbantartása folyik. Tegnap módosításra került a Paradox szerkesztőségi rendszere, ami kissé összekavarta a dolgok működését. Westy jelenleg is gőzerővel dolgozik a problémán. Nem kell megijedni, nem szűnt meg a oldal és még csak el sem adtuk az araboknak. (Bár azóta is gőzerővel ostromolnak bennünket, hiszen az Ensidia légiója csúfosat bukott az Aionban és azóta már szégyenükben disbandolták is a légiót és a megmaradt tagok beleolvadtak a “Deo Vinchi” légióba.)

Szóval kitartás, hamarosan visszatér a http://www.aionblog.hu

Amíg nem tér vissza a Paradox, néhány apró hírmorzsa a nagyvilágból: (updatelem, ha lesz valami érdekes)

  • Szerda van, úgyhogy maintenance van az Aionban is. Egészen pontosan helyi idő szerint délben lövik le a szervereket és most először extrém hosszú, 4 órás karbantartás várható. Szóval egy csomó időnk lesz megtenni azt, amit az elmúlt közel egy hónapban nem tettünk meg: adjunk enni a macskának, ugorjunk el feladni a postára a csekkeket, stb.
  • Sok embernek már betelt a “Block List”-je a rengeteg goldseller miatt. Ayase arra kér mindenkit, hogy egyelőre kézzel töröljük ki a régi bejegyzéseket, de egyébként dolgoznak azon, hogy növeljék annak a méretét.

Egyébként meg megnyugodhatunk a 2 gigabyteos memória-leakes, stb. néven elhíresült probléma kapcsán, kiderült, hogy az NCSoft legjobb emberei dolgoznak a problémán:

~ by Menorel on .

Aion

2 Responses to “Paradox karbantartás – 2009.10.14.”

  1. Egyszerűbb lenne, ha megoldanák, hogy a blockolt spammer lvl 5 karakterek egyszerűen törlődjenek a listákról, amikor a spammer acc bannolásra kerül.

  2. test1

Comments are closed.