header image
 

Fortress védés mint lehetséges opció?

Az 1.5.1.0-ás patch további érdekességeket is hoz, amelyeket szeretnék külön is kiemelni.

Napi szintű probléma, hogy az Abyssi fortresseket NEM éri meg megvédeni. Inkább hagyják a légiók elhullani a fortresst, mert így másnap újra el lehet foglalni és  így több medál jön be. Felismerve a problémát a hamarosan érkező patchben módosították Abyss és a Fortressek mechanizmusait, lássuk a fontosabb változásokat:

  • Nagyon durván lesz értelme innentől megvédeni a fortresseket. Amennyiben elfoglalsz egy fortress-t és azt meg is tudod védeni, akkor sikeres védésenként a leader kap egy nagy zsák gold és silver medal-t. Alsó abyssi fortresseknél ha megvéded a saját fortressed akkor 20 gold és 60 silver medalt kapsz. Felső abysson ez már 50-70 gold és 70-90 silver medal.
  • A Fortress ostromnál a Guardian Deity General (főboss) nem jelenik meg egyből, csak a fortress elfoglahatósága után később (nemtudom mennyivel), ezzel nehezítve meg, hogy pillanatok alatt lehessen bezergelni egy fortresst.
  • A felső abyssi fortressek guardjainak öléséről szóló group questeknél növelték annak az esélyét, hogy a group quest rewardként (gold/silver) contrib medalokat adjon.

Ezek a változások érdekesen fogják átrajzolni Abyss térképét és az erőviszonyokat. Ezidáig a fortress ostromból származó kinah és az elfoglalás után járó tax bevétel valóban nem volt elég motiváló, hiszen az emberek inkább contrib medálokat akartak szerezni, mintsem pénzt. Most ez az akadály is elhárult.

~ by Menorel on .

Aion