header image
 

Az első fecske… phising

Na mit kell csinálnod, ha kapsz egy ilyen whispert: ?

Úgy néz ki, kezd beborulni a bot biznisz, Hasonlóan  WoWhoz, az Aionban is sikeresnek tűnik a botok elleni harc, éppen ezért az “intellektuális” bűnözők most a playerek parafaktorára és butaságára alapozva ingame próbálnak accountokat szerezni, hogy arról minden mozdíthatót lenyúlva termeljenek eladható Kinah-t. Néhány jótanács:

  • A GM nem szól utólagosan hogy ideiglenesen kibannoltak. Ehhez minimum az kéne, hogy legyen a játékban GM, de az ugyebár nincs, vagy ha mégis akkor csak úgy fogsz vele találozni, hogy szembe jön veled egy bazi nagy nyúl és szemközt lő téged egy láva csunamival.
  • Az ncsoft.com-nak nem telt be semmije, hogy ncsoft2.com-ot kelljen használnia.
  • Soha semmilyen körülmény között ne add meg az ingame accountodat a játékon kivül, max és kizárólag az aiononline.com-on, de jobban teszed ha ott sem. Az account mgmt oldalra elve más usernév/jelszóval tudsz belépni.
  • Eltelt a start óta lassan 3 hónap, itt az ideje, hogy biztos ami biztos cserélj jelszavat. Ki tudja az idők során (különösen a queue-k idején) kinek/kiknek adtad meg és azok hova irták azt fel…

(a screenshotért köszönet Eagernek…)

~ by Menorel on .

Aion